madziakato Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Zofija']Nie, a podeślesz linka? Na necie on ma ogłoszeń dużo. Bardziej myślałam o gazecie[/QUOTE]Na jego wydarzeniu na FB, zaraz poszukam:-) Quote
bela51 Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Jaki duzy jest Peron ? Ile ma lat i czy nadaje sie do mieszkania ? Quote
stzw Posted May 1, 2014 Posted May 1, 2014 Ma ok. 2 lata max. Jest wyższy niż owczarek, ale drobniejszej budowy. Nigdy nie mieszkał w domu więc nowi właściciele musieliby wliczyć 'w koszy" ewentualne straty. Quote
Zofija Posted July 6, 2014 Author Posted July 6, 2014 madziakato napisał(a):Czy mogę wkleić nowe zdjęcia Perona z FB? tak!!!! oczywiścoe! Quote
Marycha35 Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Śliczny dzwoniec!!!!:):):) Domory nie kompromitujcie się, błagam:mad: Quote
Zofija Posted September 22, 2014 Author Posted September 22, 2014 Ciocie, przepraszam za offa, ale jest taki psiak w cieszyńskim schronisku: bez łapki, niewidzący ,a z charakteru to serducho na 4 łapach. Zaożyłam mu wątek. Zapraszam....:http://www.dogomania...eramy-na-hotel/ Quote
Recommended Posts