Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Cioteczki:) na początku szczęśliwego Nowego Roku:) nie lubię przekazywać takich informacji zwłaszcza, że jest początek roku, ale nie mogę powiedzieć tego też na ostatnią chwilę. Moje koleżanka Henia płaciła na Mongusia 50zł, niestety odchodzi na emeryturę i jest prawdopodobieństwo że nie będzie mogła już tyle płacić.
Na styczeń i luty będziemy miały jeszcze przelew od niej....
Powiedziała mi, że postara się płacić chociaż 10zł.
Ja już rozmawiałam z Mysią i jeżeli byłaby taka sytuacja to moja mama obiecała jakąś dyszkę dorzucić...
My z mężem będziemy mieli nowe wydatki ale obiecuję że od nas Mongo kasę będzie miał:)
Zresztą będziemy się przeprowadzać więc pewnie jakieś książki, może płyty etc znajdą się na bazarek:)
Przepraszam za ta informację i proszę o zrozumienie:)
Buziaki

• 3 weeks later...
Posted

Raczyłam wreszcie uzupełnić post finansowy. Pokrzyczcie na mnie czasem jak się opóźniam, bo mam tyle roboty, że się z niczym żywcem nie wyrabiam!
Goniu 13 tym razem (chyba) nie pomyliłam Twoich wpłat? Bo ślepię i ślepię i wydaje mi się, że 20 zł mi fruwa luzem :oops: :roll::lol::roll:

• 2 weeks later...
Posted

Mamy nowe foteczki! :)

Tyle termoforków...

no i liścik:

"....a Monguś..... to już w ogóle oczekuje tylko na oferty "domków" z tropików.... zimą można go spotkac glownie w domowych pieleszach,
w różnych konfiguracjach, różnym towarzystwie,............ byle kaloryfer był gdzieś w pobliżu......
a jak już wyjśc musi.... to najwyżej na 14 sekund i tylko pod same drzwi..."

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Oj przepraszam i dziękuję! A wiecie że odwiedziłam wczoraj Mongusia? Byłam tam może z 20 minut... Wiozłam Bingo z mojego podpisu. Monguś pozwolił mi się pogłaskać. Te wszystkie psiaki są wpatrzone w Kasię jak w święty obrazek!

Edited by Bjuta