Mysia_ Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 dobrze wiedzieć, że jednak ktoś pilnuje wątku Mongołka ;) Quote
maarit Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Mysia_ napisał(a):dobrze wiedzieć, że jednak ktoś pilnuje wątku Mongołka ;) Ja też "podczytuję"... w ukryciu;) Quote
maarit Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ja również życzę szczęścia w Nowym Roku:) Quote
madziak25 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cześć Cioteczki:) na początku szczęśliwego Nowego Roku:) nie lubię przekazywać takich informacji zwłaszcza, że jest początek roku, ale nie mogę powiedzieć tego też na ostatnią chwilę. Moje koleżanka Henia płaciła na Mongusia 50zł, niestety odchodzi na emeryturę i jest prawdopodobieństwo że nie będzie mogła już tyle płacić. Na styczeń i luty będziemy miały jeszcze przelew od niej.... Powiedziała mi, że postara się płacić chociaż 10zł. Ja już rozmawiałam z Mysią i jeżeli byłaby taka sytuacja to moja mama obiecała jakąś dyszkę dorzucić... My z mężem będziemy mieli nowe wydatki ale obiecuję że od nas Mongo kasę będzie miał:) Zresztą będziemy się przeprowadzać więc pewnie jakieś książki, może płyty etc znajdą się na bazarek:) Przepraszam za ta informację i proszę o zrozumienie:) Buziaki Quote
Bjuta Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Oczywiście rozumiemy! I pięknie dziękujemy Hani za dotychczasową pomoc! :) Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Raczyłam wreszcie uzupełnić post finansowy. Pokrzyczcie na mnie czasem jak się opóźniam, bo mam tyle roboty, że się z niczym żywcem nie wyrabiam! Goniu 13 tym razem (chyba) nie pomyliłam Twoich wpłat? Bo ślepię i ślepię i wydaje mi się, że 20 zł mi fruwa luzem :oops: :roll::lol::roll: Quote
maarit Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ale Ty szybko piszesz - zanim PW "upisałam" to już odpowiedź na wątku - a więc "się powtórzę" na wątku - wg uznania :) Quote
Bjuta Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Pomnknęło zatem - do Bartusia - http://www.dogomania.pl/threads/68062-niesamowitej-urody-BartuA-po-eksmisji-wA-asciciela-trafiA-do-schroniska-czeka-7-lat :loveu::loveu::loveu: Quote
maarit Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 [quote name='Bjuta']Pomnknęło zatem - do Bartusia - http://www.dogomania.pl/threads/68062-niesamowitej-urody-BartuA-po-eksmisji-wA-asciciela-trafiA-do-schroniska-czeka-7-lat :loveu::loveu::loveu: Bardzo się cieszę :) Quote
Mysia_ Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-jKlaqvSyTFQ/Tv9L8sosDbI/AAAAAAAAcBM/hiK10OC_PaY/s512/Mongo.jpg jak słodko :loveu: Quote
Bjuta Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Mamy nowe foteczki! :) Tyle termoforków... no i liścik: "....a Monguś..... to już w ogóle oczekuje tylko na oferty "domków" z tropików.... zimą można go spotkac glownie w domowych pieleszach, w różnych konfiguracjach, różnym towarzystwie,............ byle kaloryfer był gdzieś w pobliżu...... a jak już wyjśc musi.... to najwyżej na 14 sekund i tylko pod same drzwi..." Quote
maarit Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Słodziaki:loveu: "Termoforki"- dobre...:lol: Quote
Naklejka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Mi też się podoba :) Bjuta ma do tego głowę! :D Quote
Bjuta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Uzupełniłam post rozliczeniowy. Pięknie dziękujemy za pamięć! :) :) :) Quote
ciepluszek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Bjutko! Nasza wpłata lutowa jest źle rozliczona - zwiekszyliśmy deklarację do 20zł, za marzec jeszcze nie wysyłałam przelewu (pójdzie w tym tygodniu). Quote
Bjuta Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) Oj przepraszam i dziękuję! A wiecie że odwiedziłam wczoraj Mongusia? Byłam tam może z 20 minut... Wiozłam Bingo z mojego podpisu. Monguś pozwolił mi się pogłaskać. Te wszystkie psiaki są wpatrzone w Kasię jak w święty obrazek! Edited February 27, 2012 by Bjuta Quote
Recommended Posts