Bjuta Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Tylko Gonia 13 zauważyła, że odwiedziłam Mongołka i są nowe fotki !!!! Nieładnie!!! Post rozliczeniowy aktualny. Dziękuję wszystkim za pamięć!!!! :) Quote
Sabina02 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Bjuta napisał(a):Tylko Gonia 13 zauważyła, że odwiedziłam Mongołka i są nowe fotki !!!! Nieładnie!!! Post rozliczeniowy aktualny. Dziękuję wszystkim za pamięć!!!! :) Ja tez, ja tez zauwazylam!!! :sweetCyb: Cudny Mongolek i jego kolega tez! :loveu: Dziekujemy za fotki! :lol: Quote
maarit Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Bjuta napisał(a):Tylko Gonia 13 zauważyła, że odwiedziłam Mongołka i są nowe fotki !!!! Nieładnie!!! Ja ostatnio jestem z wszystkim do tyłu, ale zdjęć nie mogłam przegapić:cool3: Cudnie wygląda:loveu: Quote
Sabina02 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Bjuta napisał(a):Ten drugi, to jest nasza Pegi :) Ooo to jeszcze lepiej, bo ja kocham sunieczki! :loveu: Quote
Mysia_ Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 tak jak Rediś mi się w ogóle nie zmienia to Monguś troszkę się postarzał, ale i tak jest bardzo przystojny :loveu: Quote
kikou Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Mysia_ napisał(a):tak jak Rediś mi się w ogóle nie zmienia to Monguś troszkę się postarzał, ale i tak jest bardzo przystojny :loveu: ja tak nie widze nowych siwych włosków bo mam tego spryciula, hultaja na codzień... ale generalnie Mongus zdaje sie byc w dobrej formie, dokazuje z młodzieżą, potrafi zaczepic nawet Lisia czy Agdanka i zdrowo obszczekac... no i zawsze jest czujny w kuchni, jak tylko myśli ze nie patrze już z pyszczkiem na blacie myszkuje... a może da sie coś ściągnąc i porwac na wybieg.... a jak zasiąde gdzies na kanapie czy fotelu... to odrazu mój cwany rozrabiak zamienia sie w czułego kanapowego mopsia pcha sie, spycha inne pieski...i kładzie łepek mi gdzies na nogach i zasypia.... i grzeje... Quote
Bjuta Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Proszę jakim potrafi być pięknym termoforkiem!! :) Quote
maarit Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Bjuta napisał(a):Proszę jakim potrafi być pięknym termoforkiem!! :) Termofor z funkcją skanowania kuchennego blatu :D Quote
Bjuta Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 (edited) Czyli cudo techniki! :) :) A tymczasem przyszły foteczki od Kikou :) :) Mongołek wcale się nie rwie na dwór. Musi być słoneczko! Tak to on woli kanapę! :) Edited March 21, 2012 by Bjuta Quote
Mysia_ Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 piękny :loveu: Super, że Monguś ciągle w dobrej formie :cool3: Często widzę go na fotkach z Pegi, czy one jakoś razem się trzymają czy to po prostu zbieg okoliczności? :evil_lol: Quote
Bjuta Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Pytałam o to samo na wątku Pegi :evil_lol: Ale Kikou mówi, że oni po prostu wygodniccy są... Kanapa... ciepłe trociny... A ja to zaraz love story widzę! Quote
Mysia_ Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 Bjuta napisał(a):Pytałam o to samo na wątku Pegi :evil_lol: Ale Kikou mówi, że oni po prostu wygodniccy są... Kanapa... ciepłe trociny... A ja to zaraz love story widzę! połączyła ich miłość to wygód :evil_lol: Quote
maarit Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Psiaczki wygrzewają kosteczki. Chyba wszyscy już tęsknią za takim słoneczkiem... Znowu zimno i wiatrzysko... Quote
Bjuta Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Odtworzyłam post rozliczeniowy. Zerknijcie proszę na swoje wpłaty, czy wszystko gra. Quote
Bjuta Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Jejku, przez tak długi czas nikt nie zajrzał do Mongołka :( Quote
maarit Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Bjuta']Jejku, przez tak długi czas nikt nie zajrzał do Mongołka :([/QUOTE] Spokojnie cioteczko... czuwam, choć nie zawsze piszę z braku czasu. Pamiętamy o Mongusiu. Quote
kikou Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Bjuta']Jejku, przez tak długi czas nikt nie zajrzał do Mongołka :([/QUOTE] a ja codziennie zaglądam w "ciut bazyliszkowate" oczka naszego hultaja... :) Quote
maarit Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Mysia_']ojjjj, a czemu bazyliszkowate?[/QUOTE] Pewnie nie można oderwać wzroku od tych oczek ;) Quote
Bjuta Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Uzupełniłam bardzo zapuszczony post rozliczeniowy... :oops: Dziękuję, że cierpliwie czekaliście, bo miałam faktycznie mega dużo obowiązków w pracy. Quote
kikou Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [quote name='maarit']ojjjj, a czemu bazyliszkowate/ Pewnie nie można oderwać wzroku od tych oczek ;) tak,tak... nic złego nie miałam na myśli... ale on ma zdecydowanie inne oczeta niz inne pieski, takie hipnotyzujące nieruchome guziczki, całe niemal czarne, nie widac granicy gdzie jest teczówka... i tak trudno z nich cos wyczytać.... ... w sumie jak sie tak teraz zastanawiam... Monguś faktycznie sie postarzał...już tak nie dokazuje, już nie pamietam kiedy czmychnął na wybieg z jakąś chochlą czy kubkiem smietany albo masłem porwanym z kuchennego blatu... tylko szuka spokojnego, ciepłego kacika żeby sobie polegiwać... taki on juz niemal spokojny sie robi "mój" gagatek... Quote
Recommended Posts