maarit Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 No tak - Mongo i kanapa - a jakże by inaczej :D Quote
Bjuta Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Zapytałam Kikou jak tam te nasze psy do kotki i odpisała tak: Rediś biega za kotkiem zainteresowany...ale tak nie wie sam po co? czy sie bawić czy do czego to takie małe biega... wiec po prostu biega, patrzy za kotkiem, macha ogonkiem... i na obserwacjach sie kończy... Monguś daje sobie wejść na głowe, dosłownie, nawet dzisiaj kotka dziabnęła Mongusia w czoło żeby sie z nią bawił...a on nic, pozwala jej na wszystko jak podejdzie...ale kiedy biegnie gdzieś indziej Monguś nie interesuje sie i nie idzie za nią... a Peginia jest żywo zainteresowana, kiedyś robiłam jej test u sąsiadki, reagowała obojętnie na kotka, prawdopodobnie dlatego że nie była na swoim terenie i była nieśmiała... W domu biega za kotkiem i jak kotka była mniejsza (znalazłam ją jak ważyła niespełna 500g) to chciała dziabnąć, zdawało mi sie nawet że nie dla zabawy ale po kilku zdecydowanych "nie wolno" sytuacja sie nie powtórzyła, teraz raczej chce sie bawić z kotką.....a zresztą teraz kicia (Franczeska) jest tak zwinna i szybka ze kpi sobie z psich seniorów...i robi z nimi co jej sie podoba.. Quote
Bjuta Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 I proszę - dostaliśmy zdjęcie i liścik! :) "....po nieszczególnie przyjacielskim zachowaniu wobec staruszka Karola Mongus reperuje swoje dobre imię czułym stosunkiem do kotki Franczeski...." Quote
Mysia_ Posted October 18, 2011 Author Posted October 18, 2011 cudne zdjęcie :cool3: w kupie raźniej :evil_lol: Quote
maarit Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Mysia_ napisał(a):cudne zdjęcie :cool3: w kupie raźniej :evil_lol: DOKŁADNIE:diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Bjutko, a jak Mongołek z finansami? Quote
Bjuta Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 W czerwcu pani Bożena z Zabrza wpłaciła 350 zł i na tym tak naprawdę jedziemy, bo miesięczne "wpływy" są zawsze mniejsze niż "koszta". A będą jeszcze mniejsze, bo BasiaD z powodów osobistych, musi się wycofać. Quote
Mysia_ Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 o qrczę... Coraz więcej takich wątków :-( Quote
BasiaD Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A może ktoś inny przejmie moją deklarację , to tylko i aż 10,00zł miesięcznie..Niestety dostałam informację ,że z pełnego etatu zostaję przeniesiona na 1/4, a to będzie niewiele więcej niż zasiłek dla bezrobotnych, więc musiałam zrezygnowac ze wszystkich deklaracji na dogo...Ale Mongo jest taki słodki i ma tyle wielbicielek.Więc tak po cichu mamm nadzijeę że z tą moja dyszką nie bedzie wielkiego kłopotu... Quote
Bjuta Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Basiu, tyle lat pomagałaś tak wielu naszym psiakom, - jesteśmy Ci bardzo wdzięczni!!! :loveu: Damy radę! I trzymamy kciuki, żeby Ci się szybko poukładało!! Quote
Mysia_ Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Basiu, ja też trzymam kciuki, żeby się ułożyło :) Quote
BasiaD Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 O rany dziewczyny jestem wzruszona bardzo..Co prawda na dogo wydałam juz ponad 10.000...Ale myślałam,że ciągle będę mogła pomagać chociaż finansowo..No nie przewidziałam takiego scenariusza..Ale wydaje mi się, że skoro uadało mi się deklaracje posprpwadzć do 10 zł to nie będzie wielki problem...Dla mnie nigdy 10 zł nie było problemem ale jak się ma 10 x 10 zł tojuż może być..No smutno mi..Wiem że te zwierzaki maja tylko nas...Ale też nie mam sama wielkich szans..A MONGO taki słodki, może uwiedzie jakąś cioteczkę zamiast mnie..Podnoszę psiurka..Taki fajny Niiunio z niego Quote
Bjuta Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Mongo nie tylko cioteczki uwodzi! Mongo jest międzygatunkowy!!! Dostałam genialną fotkę od Kikou. Chcecie zobaczyć? :) Quote
BasiaD Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 No Bjutko nie daj się prosić..Oczywiście że wszyscy chcą..Bardz, bardzo, bardzo,bardzo prosimy...pliss..... Quote
maarit Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Bjuta napisał(a):Mongo nie tylko cioteczki uwodzi! Mongo jest międzygatunkowy!!! Dostałam genialną fotkę od Kikou. Chcecie zobaczyć? :) Cioteczko wstawiaj :) Quote
maarit Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dobrze kombinuje :p Robi sie coraz zimniej, więc pora zawrzeć porozumienie w sprawie zapewnienia sobie ciepełka :D Zawsze można się też przytulić do czyjegoś footra:cool3:... Mongo dba o swoje sprawy ;) Super fota... Quote
Bjuta Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Prawda? Najedzony, w ciepełku - żyć nie umierać! :) Post rozliczeniowy jest aktualny, bardzo dziękuję wszystkim za pamięć!! :) :) Quote
BasiaD Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 O rany jak MONGO tak bardzo zaprzyjaźniony z kociastymi to nie pozostaje mi nic innego tylk zaprosić go do domku..U mnie 2 futerka, ale Rudy grzeje tylko mnie...Super fota..Bardzo się cieszę, że Mongusowi tak wspaniale.. Quote
ciepluszek Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Ciepulszki przejmą tą dyszkę od BasiD :) Bjutko- policz nam za grudzień już 20, oki? Quote
Bjuta Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Mongołek dostał 50 zł Mikołajka od pani Bożeny z Zabrza :Rose: i 50 na święta od Ciepluszków! :Rose: Bardzo, bardzo dziękujemy!!! Quote
Sabina02 Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Mysia_ napisał(a):coś tutaj pusto :-( Ja jestem. :) Quote
Recommended Posts