margo001 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 [quote name='ewu']Zaprosiłam na wątek Kasię z Lublina. Może dziewczyny będą w stanie pomóc.[/QUOTE] Jesteś kochana :loveu: [quote name='ewu']Strasznie się martwię:([/QUOTE] Mam to samo :shake: [quote name='hotel_lilki']zgłaszam sie do pomocy dla psinki i mam miejsce w hoteliku...czy jest to jeszcze aktualne?[/QUOTE] Bardzo dziękuję, jak najbardziej aktualne :loveu: ponieważ Murka zaoferowała się pierwsza i jest blisko, poczekamy na odpowiedź, po co kombinować transport i naciągać niepotrzebne koszta ;) Jak już pisałam jesteśmy w kontakcie :lol: [quote name='TZmestudio']Niestety nie było wyboru w zdjęciach. Zrobiłem z tego co było. pozdrawiam, TZmestudio[/QUOTE] Ależ banerek jest śliczny :loveu: więcej zdjęć jakie mam jest w linku poniżej : [URL="https://plus.google.com/u/0/photos/103146098096658615438/albums/5906149350035304849"]https://plus.google.com/u/0/photos/103146098096658615438/albums/590614935003530484[/URL] [quote name='dreag']Zaglądam do chłopczyka.[/QUOTE] :loveu: [quote name='ewu']Wstyd się przyznać ....zmieniłam sygnaturę ale nie umiem zmienić wątku do którego powinna odsyłać....:oops::oops::oops::oops: Wpisuję nowy link i ciągle mam info: Nieprawidłowy plik.....[/QUOTE] Też miałam wczoraj z tym problem ale sama nie wiem jak udało się :roll: Quote
TZmestudio Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 na tym zdjęciu widać, że on nie jest wcale taki mikro: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-iUoYHfy5DCo/Ufbbt5I98xI/AAAAAAAAT_s/ySMCQ8M4MEw/w755-h566-no/IMG_9436.JPG[/IMG] TZmestudio Quote
margo001 Posted September 21, 2013 Author Posted September 21, 2013 Ale ja nigdzie nie pisałam że Rogerro jest mikro, sięga do kolana...[quote name='TZmestudio']na tym zdjęciu widać, że on nie jest wcale taki mikro: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-iUoYHfy5DCo/Ufbbt5I98xI/AAAAAAAAT_s/ySMCQ8M4MEw/w755-h566-no/IMG_9436.JPG[/IMG] TZmestudio[/QUOTE] Quote
ewu Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Lubelska Straż Ochrony Zwierząt [COLOR=#ffffff][SIZE=2][COLOR=#003366][B][COLOR=#0000FF][B][COLOR=#000000][FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#00ffff]883-577-293[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR] A może ich poprosić o pomoc? Quote
elik Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 (edited) [quote name='TZmestudio']Niestety nie było wyboru w zdjęciach. Zrobiłem z tego co było. pozdrawiam, TZmestudio[/QUOTE] Banerek jest piękny i bardzo wyrazisty. Pozdrawiam :) Edited September 22, 2013 by elik Quote
elik Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='ewu']Wstyd się przyznać ....zmieniłam sygnaturę ale nie umiem zmienić wątku do którego powinna odsyłać....:oops::oops::oops::oops: Wpisuję nowy link i ciągle mam info: Nieprawidłowy plik.....[/QUOTE] W tym temacie zawsze możesz na mnie liczyć Basiu. Tylko podrzuć link do wątku, a podlinkuję Ci banerek. W wolnej chwili obiecuję telefoniczny instruktaż :smile: Quote
TZmestudio Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='margo001']Ale ja nigdzie nie pisałam że Rogerro jest mikro, sięga do kolana...[/QUOTE] To nie był przytyk. Tylko chodziło mi o to, że na pierwszym poście wydaje się być mały. Na banerku też. Chciałem pokazać tylko jego właściwą wielkość. Myślę, że jak będzie już wiadome gdzie trafi to łatwiej będzie zbierać pieniądze. Bazarki baaaaardzo wskazane. Ktoś musi być "opiekunem" i należy określić kto jest skarbnikiem. To tak woli przypomnienia. :-D TZmestudio Quote
ewu Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 [quote name='elik']W tym temacie zawsze możesz na mnie liczyć Basiu. Tylko podrzuć link do wątku, a podlinkuję Ci banerek. W wolnej chwili obiecuję telefoniczny instruktaż :smile:[/QUOTE] Dziękuję, Kryzia mi teraz przysłała pw co mam zrobić i działa:) Ale w razie kolejnego problemu "lecę " Elu po ratunek:) Quote
margo001 Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='ewu']Lubelska Straż Ochrony Zwierząt [COLOR=#ffffff][SIZE=2][COLOR=#003366][B][COLOR=#0000FF][B][COLOR=#000000][FONT=arial][SIZE=3][COLOR=#00ffff]883-577-293[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR] A może ich poprosić o pomoc?[/QUOTE] Prosiłam nie raz :shake: Quote
Marycha35 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Dziękuję wszystkim za odzew i przybycie:) Ale się pycha akcja nakręca dla tego smoka radosnego:) Na filmiku fajocha z niego przyjacielski gość;) A białaski supero, zwłaszcza ten kudłaty, przegonił Rogera, hi hi:) szachownica w ruchu!!! Quote
margo001 Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='TZmestudio']To nie był przytyk. Tylko chodziło mi o to, że na pierwszym poście wydaje się być mały. Na banerku też. Chciałem pokazać tylko jego właściwą wielkość. Myślę, że jak będzie już wiadome gdzie trafi to łatwiej będzie zbierać pieniądze. Bazarki baaaaardzo wskazane. Ktoś musi być "opiekunem" i należy określić kto jest skarbnikiem. To tak woli przypomnienia. :-D TZmestudio[/QUOTE] Oj tam zaraz przytyk, wcale tak tego nie odebrałam ;) Czy jest ktoś chętny zostać skarbnikiem ? Quote
margo001 Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 [quote name='Marycha35']Dziękuję wszystkim za odzew i przybycie:) Ale się pycha akcja nakręca dla tego smoka radosnego:) Na filmiku fajocha z niego przyjacielski gość;) A białaski supero, zwłaszcza ten kudłaty, przegonił Rogera, hi hi:) szachownica w ruchu!!![/QUOTE] Cały Rogero, super ze Ci się podoba :lol: kudłatemu tak się spodobał że jak zobaczy nas z daleka, od razu biegnie i go zaczepia :lol: Quote
Marycha35 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Kochane stadko się z nich robi:) Teraz tylko cholera ten kącik dla Rogera:) Quote
margo001 Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 modlę się o to, by był bezpieczny jak najszybciej :modla::modla::modla: Quote
elik Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='ewu']Dziękuję, Kryzia mi teraz przysłała pw co mam zrobić i działa:) Ale w razie kolejnego problemu "lecę " Elu po ratunek:)[/QUOTE] Zapraszam :) [quote name='Marycha35']Dziękuję wszystkim za odzew i przybycie:) Ale się pycha akcja nakręca dla tego smoka radosnego:) Na filmiku fajocha z niego przyjacielski gość;) A białaski supero, zwłaszcza ten kudłaty, przegonił Rogera, hi hi:) szachownica w ruchu!!![/QUOTE] A ja Tobie Marysiu dziękuję, że jak zwykle nie nie pozostałaś obojętna na prośbę :loveu: :Rose::Rose::Rose: [quote name='margo001']modlę się o to, by był bezpieczny jak najszybciej [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Hail.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Hail.gif[/IMG][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/Hail.gif[/IMG][/QUOTE] No niestety na tej ulicy nie jest bezpieczny :( Quote
elik Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='TZmestudio']...Myślę, że jak będzie już wiadome gdzie trafi to łatwiej będzie zbierać pieniądze...[/QUOTE] Też tak myślę i dlatego wskazane byłoby, żeby Roger znalazł się w hoteliku jak najszybciej. [quote name='TZmestudio']...[SIZE=3]Bazarki baaaaardzo wskazane[/SIZE]...[/QUOTE] I deklaracje, plissssss Quote
margo001 Posted September 23, 2013 Author Posted September 23, 2013 [B]Kochani pilnie skarbnik potrzebny [/B]:modla: [B]na FB są chętni do wpłat, tylko nr konta brak.[/B] Quote
kakadu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 ewa gonzalesowa mnie zawołała, ale ja sama jestem w podobnej sytuacji - ktos nam podrzucił psa; o tyle mi łatwiej, że mam posesję, na której go mogę trochę przetrzymać, ale to też nie potrwa wieki :( Quote
ewu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='margo001'][B]Kochani pilnie skarbnik potrzebny [/B]:modla: [B]na FB są chętni do wpłat, tylko nr konta brak.[/B][/QUOTE] Jeśli mogę coś doradzić , to najlepiej jakbyś sama była skarbnikiem. Ja zawsze tak robię na wątkach psiaków, którymi się opiekuję. To jest najwygodniejsze i najsprawniejsze. Quote
ewu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='margo001']modlę się o to, by był bezpieczny jak najszybciej :modla::modla::modla:[/QUOTE] Czy miejsce w hoteliku jest zaklepane? Jaka jest cena z miesiąc? Bez tego ani rusz... Quote
Izabela124. Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Też myślę, że [URL="http://www.dogomania.pl/forum/members/14433-margo001"][B]margo001[/B][/URL] powinna sama być skarbnikiem. Jeśli jednak z jakiś przyczyn nie może i jeśli nikt inny się nie zgłosi to ja mogę nim zostać. Czy już jakiś hotelik zaklepany? Ile za miesiąc? Quote
hotel_lilki Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 proponowałam mój hotelik i czekam nas odpowiedź Quote
dusje Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='hotel_lilki']proponowałam mój hotelik i czekam nas odpowiedź[/QUOTE] W jakich warunkach przebywalby Roger? Kojce,dom? Mozesz zalaczyc zdjecia pomieszczen ? Czy oprocz prowadzenia hoteliku pracujesz zawodowo i jesli tak, to kto w tym czasie opiekuje sie psami? Czy wystawiasz faktury? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam. Quote
mdk8 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 jak już będzie skarbnik to poproszę nr. konta. Wspomogę psiaka na razie jednorazowo. Quote
hotel_lilki Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='dusje']W jakich warunkach przebywalby Roger? Kojce,dom? Mozesz zalaczyc zdjecia pomieszczen ? Czy oprocz prowadzenia hoteliku pracujesz zawodowo i jesli tak, to kto w tym czasie opiekuje sie psami? Czy wystawiasz faktury? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.[/QUOTE] Warunki kojcowe,wystawiam faktury,prcuje zawodowo ale mąż pracuje na różne godziny i wymieniamy się w obowiązkach...doraznie w razie pomocy mam dwóch synów. Prosze podać meila to wstawię zdjęcia. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts