Sabina02 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 Jestem i ja... ale nie wiem jak pomoc. :( Quote
mestudio Posted September 4, 2013 Author Posted September 4, 2013 Sabina02 napisał(a):Jestem i ja... ale nie wiem jak pomoc. :( Zaglądać :-). Quote
milagros19853201 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 hoooooooooooooooooooooop watek jak najwyzej Quote
Onaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Czy ta czarna sunieczka ma jakieś szczepienia ? Pytam bo Prymka znalazła domek :-) ! zanim zdążyła przyjechać do PDT i na to miejsce mogłaby przyjechać jakaś inna malizna kozienicka. Quote
Nutusia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jeśli zaglądanie może pomóc, to jestem... Czarnulka to ciemniejsza kopia naszej Pchełki - oby trafiła co najmniej w połowie tak dobrze jak Pchła! Quote
mestudio Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 milagros19853201 napisał(a):hoooooooooooooooooooooop watek jak najwyzej Dziękujemy :-) Dogo07 napisał(a):Czy ta czarna sunieczka ma jakieś szczepienia ? Pytam bo Prymka znalazła domek :-) ! zanim zdążyła przyjechać do PDT i na to miejsce mogłaby przyjechać jakaś inna malizna kozienicka. Prymka jedzie do Radomia, Państwo po nią przyjadą, zamieszka w domku z ogródkiem:-). Wszystkie psy w przytulisku mają szczepienie przeciwko wściekliźnie i są obowiązkowo sterylizowane/kastrowane. Gdyby mogła pojechać to będzie super, jaknajbardziej, tylko wolałabym ja już nie odpowiadać finansowo za ten tymczas. Nutusia napisał(a):Jeśli zaglądanie może pomóc, to jestem... Czarnulka to ciemniejsza kopia naszej Pchełki - oby trafiła co najmniej w połowie tak dobrze jak Pchła! Ano, zawsze można podnieść wątek może ktoś zauważy, zainteresuje się. Beat2010 napisał(a):zaglądam zaproszona prze Dogo Witamy serdecznie. Quote
Onaa Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ta czarna też ma szczepienie bo one są niedługo w tym miejscu ? A widziałaś ją ? Mestudio - nie brałabyś odpowiedzialności za sunie bo ona by jechała na miejsce w pdt po Nutce a potem Prymce :) watek tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/threads/246428-Uciekam-przed-wyw%C3%B3zka-do-Radys-%28%28-pomo%C5%BCesz-Zal%C4%99kniona-Prymka?p=21274689#post21274689. Quote
mestudio Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Wszystkie psy są w przytulisku zaszczepione przeciwko wściekliźnie - żaden nie wychodzi (nie będzie wydany)z przytuliska bez szczepienia i kastracji/sterylizacji-wyjątek szczeniaki. Wątek Prymki znalazłam przez przypadek, ale nie mam czasu wnikać co i jak tam się działo. Quote
doris66 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jak patrze na tę czarnulkę to jakbym widziała swoja Kropkę kilka lat temu. Biedne przerazone maleństwo. Quote
Nutusia Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Dzień - oby dobry dla tych maleństw... Quote
mestudio Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Oj upadliśmy zbyt nisko. Potrzebny dt dla niewielkiej suni. Czarnulka prawdopodobnie pojedzie w miejsce Prymki,która znalazła domek. Quote
OlaJola Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 mestudio napisał(a):Oj upadliśmy zbyt nisko. Potrzebny dt dla niewielkiej suni. Czarnulka prawdopodobnie pojedzie w miejsce Prymki,która znalazła domek. W miejsce Prymki pojechała do Dogo07 do Krakowa Nimka (wczoraj zawiozłyśmy do Krakowa ją i Borusia na dt). Dla Sari (małej czarnulki) mamy dom stały w Warszawie. W tym tygodniu ja zawieziemy, być może razem z Grafim dla którego też mamy dom stały ale jeszcze go sprawdzamy Quote
Marysia R. Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 OlaJola napisał(a):W miejsce Prymki pojechała do Dogo07 do Krakowa Nimka (wczoraj zawiozłyśmy do Krakowa ją i Borusia na dt). Dla Sari (małej czarnulki) mamy dom stały w Warszawie. W tym tygodniu ja zawieziemy, być może razem z Grafim dla którego też mamy dom stały ale jeszcze go sprawdzamy Super wieści:) Czyli nadal szukamy domu dla tej drugiej wystraszonej suni (ona chyba nie ma jeszcze imienia). Quote
mestudio Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 Marysia O. napisał(a):Super wieści:) Czyli nadal szukamy domu dla tej drugiej wystraszonej suni (ona chyba nie ma jeszcze imienia). Tak Marysiu, ona jeszcze przed sterylizacją dlatego czekamy na zdjęcia i imię:-). Quote
Nutusia Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Oj, niech się nie śpieszą z tą sterylizacją... lepiej... Na moje tymaczasy chyba ktoś jakiś urok rzucił :( Quote
mestudio Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Ciągle potrzebny kącik dla drugiej suni. Quote
roosi Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Matko, jakie ona ma przestraszone oczy :( Quote
mestudio Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Sunia zarezerwowana, będzie miała domek, myślę, że tak jak Ola i Jola z FB pisały-weźmie ją rodzina, która miała zabrać tę czarną dziewczynkę. Quote
Recommended Posts