Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ta czarna sunieczka ma jakieś szczepienia ?
Pytam bo Prymka znalazła domek :-) ! zanim zdążyła przyjechać do PDT i na to miejsce mogłaby przyjechać jakaś inna malizna kozienicka.

Posted

milagros19853201 napisał(a):
hoooooooooooooooooooooop watek jak najwyzej

Dziękujemy :-)
Dogo07 napisał(a):
Czy ta czarna sunieczka ma jakieś szczepienia ?
Pytam bo Prymka znalazła domek :-) ! zanim zdążyła przyjechać do PDT i na to miejsce mogłaby przyjechać jakaś inna malizna kozienicka.

Prymka jedzie do Radomia, Państwo po nią przyjadą, zamieszka w domku z ogródkiem:-).

Wszystkie psy w przytulisku mają szczepienie przeciwko wściekliźnie i są obowiązkowo sterylizowane/kastrowane.
Gdyby mogła pojechać to będzie super, jaknajbardziej, tylko wolałabym ja już nie odpowiadać finansowo za ten tymczas.

Nutusia napisał(a):
Jeśli zaglądanie może pomóc, to jestem...
Czarnulka to ciemniejsza kopia naszej Pchełki - oby trafiła co najmniej w połowie tak dobrze jak Pchła!

Ano, zawsze można podnieść wątek może ktoś zauważy, zainteresuje się.

Beat2010 napisał(a):
zaglądam zaproszona prze Dogo

Witamy serdecznie.

Posted

Wszystkie psy są w przytulisku zaszczepione przeciwko wściekliźnie - żaden nie wychodzi (nie będzie wydany)z przytuliska bez szczepienia i kastracji/sterylizacji-wyjątek szczeniaki.

Wątek Prymki znalazłam przez przypadek, ale nie mam czasu wnikać co i jak tam się działo.

Posted

mestudio napisał(a):
Oj upadliśmy zbyt nisko.
Potrzebny dt dla niewielkiej suni. Czarnulka prawdopodobnie pojedzie w miejsce Prymki,która znalazła domek.

W miejsce Prymki pojechała do Dogo07 do Krakowa Nimka (wczoraj zawiozłyśmy do Krakowa ją i Borusia na dt). Dla Sari (małej czarnulki) mamy dom stały w Warszawie. W tym tygodniu ja zawieziemy, być może razem z Grafim dla którego też mamy dom stały ale jeszcze go sprawdzamy

Posted

OlaJola napisał(a):
W miejsce Prymki pojechała do Dogo07 do Krakowa Nimka (wczoraj zawiozłyśmy do Krakowa ją i Borusia na dt). Dla Sari (małej czarnulki) mamy dom stały w Warszawie. W tym tygodniu ja zawieziemy, być może razem z Grafim dla którego też mamy dom stały ale jeszcze go sprawdzamy

Super wieści:)
Czyli nadal szukamy domu dla tej drugiej wystraszonej suni (ona chyba nie ma jeszcze imienia).

Posted

Marysia O. napisał(a):
Super wieści:)
Czyli nadal szukamy domu dla tej drugiej wystraszonej suni (ona chyba nie ma jeszcze imienia).

Tak Marysiu, ona jeszcze przed sterylizacją dlatego czekamy na zdjęcia i imię:-).