Mysia_ Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Sara może zamień któreś z tych brzydszych fotek na pierwszej stronie na jakieś aktualne? Można tez wkleić linki do filmików, które ostatnio wstawiła Murka ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 no ok ;) w sumie sama o tym myślałam żeby tak jakos fajnie to zamienić ale w końcu mi to z głowy wyleciało :eviltong: już się za to zabieram ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 no już xD tylko dałam to tak trochę na dół i się zastanawiam czy nie lepiej wciepnąć te zdjęcia do pierwszego postu... :roll: Quote
Ra_dunia Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Deścio dokazuje :) Świetnie, że odzyskał wigor :D Quote
andrzejstalski Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 gratuluje Murka, świetna decyzja, a co najważniejsze, Desta nie boli Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 sara_rokitnica napisał(a):no już xD tylko dałam to tak trochę na dół i się zastanawiam czy nie lepiej wciepnąć te zdjęcia do pierwszego postu... :roll: No ja bym tak zrobiła zostawić jakieś lepsze zdięcia ja było i dorzucić nowe - jak jest ;) No i oczywiście wszystko ładnie opisać... Może najlepiej z datami, że wtedy i wtedy została podjęta decyzja o amputacji, kiedy miał zabieg, itp. Quote
Murka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 andrzejstalski, to nie była tylko moja decyzja ;) A tu proszę uchachany Dest, nawet sobie podczas harcy lekko nadwyrężył kołnierz :cool3: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 http://img389.imageshack.us/img389/6913/destttlt3.jpg śliczna fotka :loveu: Koniecznie musi znaleźć się na pierwszej stronce ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 no to w takim razie się zabieram do porządków na pierwszej stronie :roll: Quote
Murka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Aha i mi się wydaje, że Dest miał kiedyś dom, bo strasznie go ciągnie do naszego domu :roll: i kręci się przeważnie lub waruje przy drzwiach wejściowych :razz: Wskazywałoby to również na to, że w boksie całkowicie zachowuje czystość :cool3: Quote
Asia_Klero Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Dest to psiak,ktorego ciagnelo zawsze od ludzi...on napewno mial kiedys domek i mysle,ze tak jak Murko piszesz z zachowaniem czystosci nie byloby problemow:roll: Quote
Mysia_ Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 co do pierwszej stronki, to moze lepiej, żeby był podany kontakt do Murki? Jak myślicie? Quote
Ulka18 Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Po Descie w ogole nie widac, ze mial operacje i to tak powazna :crazyeye: Bardzo radosny z niego piesek. Quote
sara_rokitnica Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 dobry pomysł Mysia- w sumie to ona teraz ma okazję naszego Deścia najlepiej poznać... Murko mogłabyś podać jakieś namiary na Ciebie? oczywiście jeśli się zgadzasz żeby to do Ciebie się ewentualni zainteresowani zgłaszali ;) Quote
Mysia_ Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Deściu szukaj domku :cool3: Jak wygląda sprawa z ogłoszeniami ;) Quote
Murka Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Moje namiary są na wątku hotelikowym ;) 503 68 30 50 [email protected] Ja porobię mu plakaty, tylko czekam aż już się wygoi, żeby mu ładne fotki porobic ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 też prawda ;) mogłam o tym pomyśleć :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 No to dobrze:razz:zeby tylko szybciutko znalazl dom no i przede wszystkim MA BYC ZDROWY!:cool3: Quote
sara_rokitnica Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 nie ma wyjścia- musi być lepiej ;) był kryzys to teraz musi być super ;) podnosimy... Quote
Zofia.Sasza Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 To ja się sama zacytuję w takim razie: Chodzi Deścik koło drogi, Nie ma jednej przedniej nogi. Trza Deścika pożałować, Dom na stałe ofiarować! (To z wątku Liska - już w nowym domu :lol:) Quote
Mysia_ Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 [quote name='zofia&sasza']To ja się sama zacytuję w takim razie: Chodzi Deścik koło drogi, Nie ma jednej przedniej nogi. Trza Deścika pożałować, Dom na stałe ofiarować! (To z wątku Liska - już w nowym domu :lol:) jak pozytywnie :cool3: Quote
Ra_dunia Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Lisek znalazł cudny domek to i Deścik go znajdzie ;) Zofia napisała czarodziejski wierszyk wywołujący domki dla trójłapków :D Jak dotąd - skuteczność 100% ;) Quote
Recommended Posts