Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Lisek znalazł cudny domek to i Deścik go znajdzie ;)
Zofia napisała czarodziejski wierszyk wywołujący domki dla trójłapków :D Jak dotąd - skuteczność 100% ;)

i tym razem nie moze być inaczej :cool3:

Posted

Kto pokocha i da ciepły domek Destowi?

Sara
- w pierwszym poście masz opis typu "tak wyglądał Dest po przyjściu do schroniska" a zjdęcia nie ma ;)
Może wstaw zdjęcie, żeby łatwiej było zobaczyć różnicę ;)

Ps. Tak się trochę czepiam ;) wiem...

Posted

Dest ma takie piękne oczy,
Kogoś nimi zauroczy...
A gdy zamacha ogonem,
Rzucą się domki jak szalone!

To juź specjalnie dla Deścika. A teraz malutki off - spotkałam Lisia z Panią na spacerku. Mówię Wam - kochają się jak 2 wariaty. Czego i Destowi niniejszym życzę.

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
już to jakoś poprawiam... hmm... nie wiem czemu się tak stało z tym zdjęciem :roll:

Edit: zdjęcie w tajemniczych okolicznościach zniknęło ze stronki schroniska więc wykasowałam to co po nim zostało :P

a nie miałaś go nigdzie wgranego? :mad: ze zdięciami z psitulmnie musicie uważać, bo jak one znikają z psitula to znikają z każdego miejsca gdzie ktoś je przeklejał, bo ich poprostu już nie ma na serwerze ;)

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
nie miałam :oops: ale teraz już będę wiedziała i sobie gdzieś ponagrywam z pozostałych wątków :oops:

najlepiej jak zapiszesz je na kompie i wgrasz na jakiś serwer (fotosik, photobucket, itd. :eviltong:) :razz:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
Myszeczko nasza dobroduszna i cudowna(brzmi szczerze?:eviltong:):loveu:

powiedzmy, że szczerze, powiesz mi to na żywo to ocenie ;)
jak jak to mówię? :eviltong: Zero zaradności :evil_lol:

Posted

Asia_Klero napisał(a):
tym razem to nie do mnie te zero zaradnosci?:evil_lol:chyba 1raz w zyciu...Mysia w ogole idziemy do kina w niedziele!:cool3:

tym razem nie do Ciebie :eviltong: Co do kina jeszcze się zgadamy ;)

Co tam u Deścia słychać? :cool3:

Posted

Deścik czuje sie super, zaiwania na trzech łapinkach jak torpeda :razz: apetyt ma lepszy no i... przestał non stop szczekać bez sensu :roll: Także przypuszczam, że szczekał tak z bólu... :-(
Zdecydowanie decyzja o amputacji była właściwa!

Szwy pięknie się zagoiły, próbowałam dzisiaj uwolnić Desta z kołnierza, ale zaczął sobie intenstywnie majstrować przy szwach (sterczą jeszcze nitki), więc założyłam mu znów. Jakby miał sobie rozpaprać szwy, to lepiej niech jeszcze trochę się pomęczy w kołnierzu...

W ogóle to bardzo kochane psisko, jak to się mówi do tańca i do różańca ;)

Zrobiłam parę fotek, zaraz wkleję ;)

Posted

Jak się ma 3-miesięczne dziecko, to słowo "zaraz" zmienia nieco znaczenie :evil_lol:
No, ale udało mi się w końcu.

Aha i zauważyłam dzisiaj, że Dest sobie bardzo wygryza końcówkę ogona :roll: Muszę się temu przyjrzeć.

A tutaj Deścik na swoim posłanku (tylko pogodę mamy parszywą, dlatego wszędzie brudno, sprząta się u nas przeważnie rano, a zdjęcia z popołudnia)