Mysia_ Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ra_dunia napisał(a):Lisek znalazł cudny domek to i Deścik go znajdzie ;) Zofia napisała czarodziejski wierszyk wywołujący domki dla trójłapków :D Jak dotąd - skuteczność 100% ;) i tym razem nie moze być inaczej :cool3: Quote
Ra_dunia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Kto pokocha i da ciepły domek Destowi? Sara - w pierwszym poście masz opis typu "tak wyglądał Dest po przyjściu do schroniska" a zjdęcia nie ma ;) Może wstaw zdjęcie, żeby łatwiej było zobaczyć różnicę ;) Ps. Tak się trochę czepiam ;) wiem... Quote
Mysia_ Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 faktycznie zamast fotki jest krzyżyk :roll: Quote
Zofia.Sasza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Dest ma takie piękne oczy, Kogoś nimi zauroczy... A gdy zamacha ogonem, Rzucą się domki jak szalone! To juź specjalnie dla Deścika. A teraz malutki off - spotkałam Lisia z Panią na spacerku. Mówię Wam - kochają się jak 2 wariaty. Czego i Destowi niniejszym życzę. Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Deściku Tobie też napewno się poszczęści ;) Quote
Asia_Klero Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 śliczny wierszyk-ma zadziałac jak czar..jak rzucone zaklecie...Dest ma miec dom!:lol: Quote
sara_rokitnica Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 już to jakoś poprawiam... hmm... nie wiem czemu się tak stało z tym zdjęciem :roll: Edit: zdjęcie w tajemniczych okolicznościach zniknęło ze stronki schroniska więc wykasowałam to co po nim zostało :P Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 sara_rokitnica napisał(a):już to jakoś poprawiam... hmm... nie wiem czemu się tak stało z tym zdjęciem :roll: Edit: zdjęcie w tajemniczych okolicznościach zniknęło ze stronki schroniska więc wykasowałam to co po nim zostało :P a nie miałaś go nigdzie wgranego? :mad: ze zdięciami z psitulmnie musicie uważać, bo jak one znikają z psitula to znikają z każdego miejsca gdzie ktoś je przeklejał, bo ich poprostu już nie ma na serwerze ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 nie miałam :oops: ale teraz już będę wiedziała i sobie gdzieś ponagrywam z pozostałych wątków :oops: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 sara_rokitnica napisał(a):nie miałam :oops: ale teraz już będę wiedziała i sobie gdzieś ponagrywam z pozostałych wątków :oops: najlepiej jak zapiszesz je na kompie i wgrasz na jakiś serwer (fotosik, photobucket, itd. :eviltong:) :razz: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 dobra, znaj moje dobre serce :cool3: Quote
Asia_Klero Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Myszeczko nasza dobroduszna i cudowna(brzmi szczerze?:eviltong:):loveu: Quote
Mysia_ Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Asia_Klero napisał(a):Myszeczko nasza dobroduszna i cudowna(brzmi szczerze?:eviltong:):loveu: powiedzmy, że szczerze, powiesz mi to na żywo to ocenie ;) jak jak to mówię? :eviltong: Zero zaradności :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 tym razem to nie do mnie te zero zaradnosci?:evil_lol:chyba 1raz w zyciu...Mysia w ogole idziemy do kina w niedziele!:cool3: Quote
Mysia_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Asia_Klero napisał(a):tym razem to nie do mnie te zero zaradnosci?:evil_lol:chyba 1raz w zyciu...Mysia w ogole idziemy do kina w niedziele!:cool3: tym razem nie do Ciebie :eviltong: Co do kina jeszcze się zgadamy ;) Co tam u Deścia słychać? :cool3: Quote
Ra_dunia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Na trzech łapkach podskakuje Wkoło domku wypatruje Hej ludziska przybywajcie Deścia szybko pokochajcie Quote
Murka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Deścik czuje sie super, zaiwania na trzech łapinkach jak torpeda :razz: apetyt ma lepszy no i... przestał non stop szczekać bez sensu :roll: Także przypuszczam, że szczekał tak z bólu... :-( Zdecydowanie decyzja o amputacji była właściwa! Szwy pięknie się zagoiły, próbowałam dzisiaj uwolnić Desta z kołnierza, ale zaczął sobie intenstywnie majstrować przy szwach (sterczą jeszcze nitki), więc założyłam mu znów. Jakby miał sobie rozpaprać szwy, to lepiej niech jeszcze trochę się pomęczy w kołnierzu... W ogóle to bardzo kochane psisko, jak to się mówi do tańca i do różańca ;) Zrobiłam parę fotek, zaraz wkleję ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 dziękuję Mysiu za zdjątko :loveu: już je wklejam tam gdzie jego miejsce :razz: czekam na najnowsze foteczki Deścia :D Quote
Asia_Klero Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dest to psiak idealny:roll:Buziaki dla niego!!!:loveu: Quote
Murka Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Jak się ma 3-miesięczne dziecko, to słowo "zaraz" zmienia nieco znaczenie :evil_lol: No, ale udało mi się w końcu. Aha i zauważyłam dzisiaj, że Dest sobie bardzo wygryza końcówkę ogona :roll: Muszę się temu przyjrzeć. A tutaj Deścik na swoim posłanku (tylko pogodę mamy parszywą, dlatego wszędzie brudno, sprząta się u nas przeważnie rano, a zdjęcia z popołudnia) Quote
sara_rokitnica Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 prześliczny :loveu: http://img88.imageshack.us/img88/5057/d2aq8.jpg :loveu: już wrzucam foteczki na pierwszą :loveu: dziękujemy Murko :D :loveu: Quote
Asia_Klero Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 On jest taki kochany:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts