Mysia_ Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 a co z tymi ogłoszonkami? :mad: trzeba się w końcu za to zabrac... Może Murka w wolnej chwili (pewnie o to jest bardzo cieżko :oops:) napisze jakiś tekścik? :cool3: Quote
Ra_dunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Super Deścik wygląda :) Murko - gdzie w boksach brudno?? Ślicznie i czyściutko :) A Deścika posłanko toż to istna psia kanapa ;) Quote
Murka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Mysia_ napisał(a):a co z tymi ogłoszonkami? :mad: trzeba się w końcu za to zabrac... Może Murka w wolnej chwili (pewnie o to jest bardzo cieżko :oops:) napisze jakiś tekścik? :cool3: Mysia, tekścik napisać może ktokolwiek, znacie przecież Deścia i wiecie jaki jest kochany ;) Ja pewnie będę robić plakaciki, ale to jak trochę Deścikowi sierść odrośnie. Quote
Mysia_ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Murka napisał(a):Mysia, tekścik napisać może ktokolwiek, znacie przecież Deścia i wiecie jaki jest kochany ;) Ja pewnie będę robić plakaciki, ale to jak trochę Deścikowi sierść odrośnie. ja myslę, że w schronisku nie było okazji poznać go tak bardzo, więc napisz kilka zdań o nim, a my postaramy się poszukać kogoś kto potrafi pisać wyciskacze łez :cool3: Quote
Murka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to tak: Dest jest bardzo wesołym i miłym psiakiem, lubi bieganie, pieszczoty i oczywiście uwielbia towarzystwo ludzi ;) Lubi też psy (z suczkami jest całkowicie ok, z psami musielibyśmy dokładnie sprawdzić, ale na pewno nie jest zadziorny). Zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy, nic nie niszczy (dlatego dostał taką piękną nową kanapę ;)). Bez łapki radzi sobie wyśmienicie, biega jak torpeda, wchodzi po schodach itp. W ogóle nie widać po nim wieku! No psiak idealny, tylko brać i kochać :cool3: Quote
Mysia_ Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Dzięki Mureczko :cool3: Sara, masz tam kogoś od pisania ładnych wzruszających tekstów? ;) Quote
sara_rokitnica Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 dziękujemy Murko za opis :loveu: niestety nie wiem kto pisze jakieś ładne wzruszające teksty... jak ktoś zna kogoś takiego to chętnie do tej osoby napiszę... Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 sara_rokitnica napisał(a):dziękujemy Murko za opis :loveu: niestety nie wiem kto pisze jakieś ładne wzruszające teksty... jak ktoś zna kogoś takiego to chętnie do tej osoby napiszę... może poproś Halbinkę :cool3: w końcu humanistka :eviltong: Quote
Asia_Klero Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 cioteczka halbina pewnie sie ucieszy:evil_lol:ale ona jest taka dobra:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 sara_rokitnica napisał(a):ooo dobry pomysł :D i co? :cool3: coś już wiadomo? :evil_lol: Quote
Sabina02 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Chcialam przypomniec ze Descio ma caly czas Allegro i Alegratke... Moze tekst nie jest jakis bardzo wzruszajacy, ale staram sie uzupelniac w ogloszeniach nowe fotki i informacje... Allegro Alegratka Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 z tego co widziałam ogłoszonka są wypiasne na pierwszej stronce :razz: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 z tego co widziałam ogłoszonka są wypiasne na pierwszej stronce :razz: Quote
Sabina02 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Mysia_ napisał(a):z tego co widziałam ogłoszonka są wypiasne na pierwszej stronce :razz: A no tak, reczywiscie... Tylko Allegro juz tam nie widac bo wygaslo... teraz ma juz nowe... ;) Quote
Mysia_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sabina02 napisał(a):A no tak, reczywiscie... Tylko Allegro juz tam nie widac bo wygaslo... teraz ma juz nowe... ;) najlpeij będzie jak Sara napisze poprostu Allegro, bo za każdym razem zmieniać to tez cieżko upilnować ;) Quote
Murka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Dest wygryza/wylizuje sobie końcówkę ogona aż do krwi :shake: Przemyłam mu rivanolem, ale musimy pokazać to wetowi :razz: Quote
Murka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 A tutaj Deścik pozuje na tle kolorowej ściany ;) I głaskanko... Na fotkach nie widać tego ogonka, ale w rzeczywistości nie wygląda to ładnie, jest już goły i czerwony ok. 2 cm :-( Quote
Mysia_ Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 jaki on cuuudny.... oby z ogonkiem to nie bylo nic poważnego :roll: Quote
sara_rokitnica Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 prześliczny :loveu: też mam nadzieję że z tym ogonkiem to nie jest nic poważnego... Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Biedaczek - jeszcze ogonek mu doskwiera. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Quote
Asia_Klero Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ciekawe co to moze byc...?...:roll: Quote
Murka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Trochę się martwiliśmy, bo Dest jakby stracił apetyt i nie chciał wychodzić na spacery (załatwił swoje potrzeby i chciał wracać od razu do boksu), ale dzisiaj (odpukać!) już jest normalnie i nie zauważyłam, aby pracował nad ogonkiem. Także zobaczymy jak się będzie Dest zachowywał, w razie czego w piątek podjedziemy z nim do lecznicy. Quote
sara_rokitnica Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 czyli jest jakby lepiej? może przestanie go sobie tak wygryzać... :roll: Quote
Recommended Posts