Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
a co z tymi ogłoszonkami? :mad: trzeba się w końcu za to zabrac... Może Murka w wolnej chwili (pewnie o to jest bardzo cieżko :oops:) napisze jakiś tekścik? :cool3:

Mysia, tekścik napisać może ktokolwiek, znacie przecież Deścia i wiecie jaki jest kochany ;)
Ja pewnie będę robić plakaciki, ale to jak trochę Deścikowi sierść odrośnie.

Posted

Murka napisał(a):
Mysia, tekścik napisać może ktokolwiek, znacie przecież Deścia i wiecie jaki jest kochany ;)
Ja pewnie będę robić plakaciki, ale to jak trochę Deścikowi sierść odrośnie.

ja myslę, że w schronisku nie było okazji poznać go tak bardzo, więc napisz kilka zdań o nim, a my postaramy się poszukać kogoś kto potrafi pisać wyciskacze łez :cool3:

Posted

No to tak: Dest jest bardzo wesołym i miłym psiakiem, lubi bieganie, pieszczoty i oczywiście uwielbia towarzystwo ludzi ;) Lubi też psy (z suczkami jest całkowicie ok, z psami musielibyśmy dokładnie sprawdzić, ale na pewno nie jest zadziorny).
Zachowuje czystość, umie chodzić na smyczy, nic nie niszczy (dlatego dostał taką piękną nową kanapę ;)).
Bez łapki radzi sobie wyśmienicie, biega jak torpeda, wchodzi po schodach itp.
W ogóle nie widać po nim wieku!
No psiak idealny, tylko brać i kochać :cool3:

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
dziękujemy Murko za opis :loveu: niestety nie wiem kto pisze jakieś ładne wzruszające teksty... jak ktoś zna kogoś takiego to chętnie do tej osoby napiszę...

może poproś Halbinkę :cool3: w końcu humanistka :eviltong:

Posted

Mysia_ napisał(a):
z tego co widziałam ogłoszonka są wypiasne na pierwszej stronce :razz:

A no tak, reczywiscie... Tylko Allegro juz tam nie widac bo wygaslo... teraz ma juz nowe... ;)

Posted

Sabina02 napisał(a):
A no tak, reczywiscie... Tylko Allegro juz tam nie widac bo wygaslo... teraz ma juz nowe... ;)

najlpeij będzie jak Sara napisze poprostu Allegro, bo za każdym razem zmieniać to tez cieżko upilnować ;)

Posted

A tutaj Deścik pozuje na tle kolorowej ściany ;)

I głaskanko...

Na fotkach nie widać tego ogonka, ale w rzeczywistości nie wygląda to ładnie, jest już goły i czerwony ok. 2 cm :-(

Posted

Trochę się martwiliśmy, bo Dest jakby stracił apetyt i nie chciał wychodzić na spacery (załatwił swoje potrzeby i chciał wracać od razu do boksu), ale dzisiaj (odpukać!) już jest normalnie i nie zauważyłam, aby pracował nad ogonkiem.
Także zobaczymy jak się będzie Dest zachowywał, w razie czego w piątek podjedziemy z nim do lecznicy.