Mysia_ Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 mam nadzieje, że ogonek szybciutko się zagoi ;) Quote
Asia_Klero Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 jak dobrze,ze dbaja o naszego Descika:loveu: Quote
Murka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 sara_rokitnica napisał(a):ile pieniążków poszło na to badanie? to od razu wszystko hurtem zaktualizuję... Zeskrobina kosztowała 15 zł + 15 zł połowa kosztów przejazdu do lecznicy (Dest jechał z innym psem). Ketokenazol kosztował 12,95 zł. Powtórne odpchlenie 15 zł. Quote
Ra_dunia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Śliczny Deścik czeka na domek i z nudów gryzie ogonek :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ra_dunia napisał(a):Śliczny Deścik czeka na domek i z nudów gryzie ogonek :evil_lol: ale Ci się rymło :cool3: Quote
sara_rokitnica Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 haha super rym Ra_dunia :D zaktualizowałam wydatki na pierwszej i wiecie co? zapasy pieniążków nam się kończą :oops: z moich obliczeń wynika że na koncie Murki zostało niecałe 450 zł i drugie 450 zł u Mysi... nie jest tragicznie ale pewnie niedługo przyjdzie zapłacić za miesiąc pobytu Deścia w hoteliku i zapasy jeszcze bardziej się skurczą... Quote
Zofia.Sasza Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Ja w piątek wpłacam 100 PLN. Więcej nie dam rady :shake: Quote
sara_rokitnica Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 dziękuję w imieniu Deścia :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 zofia&sasza napisał(a):Ja w piątek wpłacam 100 PLN. Więcej nie dam rady :shake: to i tak dużo ;) Quote
Ra_dunia Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sara - nie jest tak źle z finansami. Ale podoba mi się bardzo jak podchodzicie do tej kwestii i jak pilnujecie rozliczeń :) Murcia też zawsze rozliczenia robi :) Niestety na niektórych wątkach mi tego bardzo brakuje... A jak tam nasz Descio? Zaczął już porastać futrem? Quote
Murka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ogonek Deścika pokrywa się strupkiem, także powinno być ok ;) Sierść ładnie porasta, Dest robi się już lekko puchaty :loveu: Kropeczki jeszcze są, ale nie powiększają się. Będziemy dalej obserwować :cool3: To taki kochany psiak i taki grzeczny... Tak bym chciała, żeby ogłoszonko w PP przyniosło mu dom. Quote
Julie Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Jak się czuje Deścik? jak będę mogła to też prześlę jakieś pieniądze. Quote
sara_rokitnica Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 no nie jest źle z naszymi finansami ale lepiej się czuję wiedząc że w razie czego mamy coś na czarną godzinę :oops: dziękujemy Julie :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Murka napisał(a):To taki kochany psiak i taki grzeczny... Tak bym chciała, żeby ogłoszonko w PP przyniosło mu dom. od kiedy się o tym dowiedziałam to ciągle o tym myslę, tak bardzo bym chciała, żeby to ogłoszenie dało szanse Deściowi na domek :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 cały czas trzymam za to kciuki :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Sara, napisz jeszcze na pierwszej stronce 40 zł ode mnie, będą na moim koncie czekać ;) Murko, jak coś to pisz, bo teraz łącznie na moim koncie jest 490 zł na Deścia ;) Quote
Murka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 W tym tygodniu (w czwartek bodajże) będę robić rozliczenie Deścika i wtedy będziemy myśleć co dalej, ale finanse są na razie na plusie. Ogonek Deścika wygląda dość dobrze, zasycha. Martwi mnie natomiast blizna po amputacji, bo Dest coś tam zaczął usilnie rozlizywać i wylizał sobie w końcu blizny kawałek łysego placka :roll: Sierść na całej długości blizny jest blado czerwona :roll: Zobaczę jak to jutro będzie wyglądać i w razie czego zadzwonię do lecznicy (w razie potrzeby podjedziemy z Deścikiem). Quote
Ra_dunia Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Mam nadzieję, że dzisiaj Deścik jest już grzeczny... Quote
Murka Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Troszkę to wygląda gorzej :-( chyba trzeba będzie zapodać znów serię antybiotyków. Jutro przyjedzie Beatka i rzuci na to okiem :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Murka napisał(a):Troszkę to wygląda gorzej :-( chyba trzeba będzie zapodać znów serię antybiotyków. Jutro przyjedzie Beatka i rzuci na to okiem :cool3: qrczę no, Deścio grzeczny bądź.... Daj Murko znać jutro ;) Quote
Ra_dunia Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Oj Deściku... Mam nadzieję, że ty ten ogonek to rzeczywiście tylko z nudów gryziesz... Quote
Murka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Wizyta Beatki przełożona na jutro rano, bo dzisiaj Beatce coś wypadło i mogła być dopiero późnym wieczorem. Mamy kilka psiaków do oglądnięcia, więc dobrze będzie zrobić to przy dziennym świetle :cool3: Quote
Murka Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Acha, dzisiaj skończył się nam Nutradyl (witaminy na stawy), które dostaliśmy za friko i aplikowaliśmy Destowi i dwóm innym psom u nas mieszkającym. Karma też już się niedawno skończyła. Zakupić jakiś preperat na stawy dla Desta?? Quote
Mysia_ Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Murka napisał(a):Acha, dzisiaj skończył się nam Nutradyl (witaminy na stawy), które dostaliśmy za friko i aplikowaliśmy Destowi i dwóm innym psom u nas mieszkającym. Karma też już się niedawno skończyła. Zakupić jakiś preperat na stawy dla Desta?? myslę, że tak ;) podpytaj jutro wetki co najlepiej ;) Quote
Recommended Posts