Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
ile pieniążków poszło na to badanie? to od razu wszystko hurtem zaktualizuję...

Zeskrobina kosztowała 15 zł + 15 zł połowa kosztów przejazdu do lecznicy (Dest jechał z innym psem).
Ketokenazol kosztował 12,95 zł.
Powtórne odpchlenie 15 zł.

Posted

haha super rym Ra_dunia :D zaktualizowałam wydatki na pierwszej i wiecie co? zapasy pieniążków nam się kończą :oops: z moich obliczeń wynika że na koncie Murki zostało niecałe 450 zł i drugie 450 zł u Mysi... nie jest tragicznie ale pewnie niedługo przyjdzie zapłacić za miesiąc pobytu Deścia w hoteliku i zapasy jeszcze bardziej się skurczą...

Posted

Sara - nie jest tak źle z finansami. Ale podoba mi się bardzo jak podchodzicie do tej kwestii i jak pilnujecie rozliczeń :) Murcia też zawsze rozliczenia robi :) Niestety na niektórych wątkach mi tego bardzo brakuje...

A jak tam nasz Descio? Zaczął już porastać futrem?

Posted

Ogonek Deścika pokrywa się strupkiem, także powinno być ok ;) Sierść ładnie porasta, Dest robi się już lekko puchaty :loveu:
Kropeczki jeszcze są, ale nie powiększają się. Będziemy dalej obserwować :cool3:

To taki kochany psiak i taki grzeczny... Tak bym chciała, żeby ogłoszonko w PP przyniosło mu dom.

Posted

Murka napisał(a):
To taki kochany psiak i taki grzeczny... Tak bym chciała, żeby ogłoszonko w PP przyniosło mu dom.

od kiedy się o tym dowiedziałam to ciągle o tym myslę, tak bardzo bym chciała, żeby to ogłoszenie dało szanse Deściowi na domek :loveu:

Posted

Sara, napisz jeszcze na pierwszej stronce 40 zł ode mnie, będą na moim koncie czekać ;) Murko, jak coś to pisz, bo teraz łącznie na moim koncie jest 490 zł na Deścia ;)

Posted

W tym tygodniu (w czwartek bodajże) będę robić rozliczenie Deścika i wtedy będziemy myśleć co dalej, ale finanse są na razie na plusie.

Ogonek Deścika wygląda dość dobrze, zasycha.
Martwi mnie natomiast blizna po amputacji, bo Dest coś tam zaczął usilnie rozlizywać i wylizał sobie w końcu blizny kawałek łysego placka :roll: Sierść na całej długości blizny jest blado czerwona :roll: Zobaczę jak to jutro będzie wyglądać i w razie czego zadzwonię do lecznicy (w razie potrzeby podjedziemy z Deścikiem).

Posted

Murka napisał(a):
Troszkę to wygląda gorzej :-( chyba trzeba będzie zapodać znów serię antybiotyków.
Jutro przyjedzie Beatka i rzuci na to okiem :cool3:

qrczę no, Deścio grzeczny bądź.... Daj Murko znać jutro ;)

Posted

Wizyta Beatki przełożona na jutro rano, bo dzisiaj Beatce coś wypadło i mogła być dopiero późnym wieczorem.
Mamy kilka psiaków do oglądnięcia, więc dobrze będzie zrobić to przy dziennym świetle :cool3:

Posted

Acha, dzisiaj skończył się nam Nutradyl (witaminy na stawy), które dostaliśmy za friko i aplikowaliśmy Destowi i dwóm innym psom u nas mieszkającym. Karma też już się niedawno skończyła.
Zakupić jakiś preperat na stawy dla Desta??

Posted

Murka napisał(a):
Acha, dzisiaj skończył się nam Nutradyl (witaminy na stawy), które dostaliśmy za friko i aplikowaliśmy Destowi i dwóm innym psom u nas mieszkającym. Karma też już się niedawno skończyła.
Zakupić jakiś preperat na stawy dla Desta??

myslę, że tak ;) podpytaj jutro wetki co najlepiej ;)