Moli@ Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 REAL DOG 20KG KARMA DLA HODOWCY LIKE HOME MADE - (dla psów aktywnych) - bardzo twarde wąskie karbowane tłuste prostokątne kawałki wszystkie psy jadły chętnie, tylko chrupanie było słychać :), nawet Ptyś i Julcia nie grymasiły a potrafią, oj potrafią wydziwiać nad miseczkami ,). Psom pasuje...ciekawa jestem czy brzuszkom też odpowiada ,) Quote
Tyśka) Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 Do dziewczyn zaglądam już jakiś czas. Julka bardzo mi się podoba, taki wyrośnięty z niej border collie ;) Quote
helli Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 ta Julka- obejrzalalam jej historie na FB i jak stawia sie dorosłej ON - a była wtedy jeszcze szczeniakiem czy podrostkiem - skąd bierze sie taki charakter, z genów chyba, przecież nie wiedziała, ze wielka urosnie, a dominująca i odważna musiała być od malego Quote
Moli@ Posted May 11, 2017 Posted May 11, 2017 2 minuty temu, helli napisał: ta Julka- obejrzalalam jej historie na FB i jak stawia sie dorosłej ON - a była wtedy jeszcze szczeniakiem czy podrostkiem - skąd bierze sie taki charakter, z genów chyba, przecież nie wiedziała, ze wielka urosnie, a dominująca i odważna musiała być od malego Nikt nie wie jakie geny odziedziczyła... może i kaukaz był w rodzinie Quote
dreag Posted May 12, 2017 Author Posted May 12, 2017 Molia@ przelew poszedł, dopiero przysiadłam, wczoraj o 3.00 w nocy lało, a ja od rana miałam być na wycieczce - m.in. pływ łodziami i rejs statlkiem. Mało nie zeszłam na zawał, co będzie, ale była super pogoda, ufff. Dopiero zlazłam z wyra ;) . Ostanio jakieś dni za krótkie, tyle sie dzieje... Ciągle na coś brakuje czasu. Pamiętasz jak przedwczoraj mówiłam, że w biegu czekam na kuriera, bo "do rak osobistych" miał przesyłkę (już rachunek sumienia zrobiłam, że coś podpadlam gdzieś) - a tu taka niespodzianka od mojej szalonej Anety K. <3 : Quote
Moli@ Posted May 12, 2017 Posted May 12, 2017 51 minut temu, dreag napisał: Molia@ przelew poszedł, dopiero przysiadłam, wczoraj o 3.00 w nocy lało, a ja od rana miałam być na wycieczce - m.in. pływ łodziami i rejs statlkiem. Mało nie zeszłam na zawał, co będzie, ale była super pogoda, ufff. Dopiero zlazłam z wyra ;) . Ostanio jakieś dni za krótkie, tyle sie dzieje... Ciągle na coś brakuje czasu. Pamiętasz jak przedwczoraj mówiłam, że w biegu czekam na kuriera, bo "do rak osobistych" miał przesyłkę (już rachunek sumienia zrobiłam, że coś podpadlam gdzieś) - a tu taka niespodzianka od mojej szalonej Anety K. <3 : Za przelew dzięki... psy z karm zadowolone... Real Dog to tłusta karma dla psów bardzo aktywnych...łatwo można nadwyrężyć wątróbki więc zmieszałam dwa rodzaje z Friskies i ok. Jedzą chętnie kupki ładne. Worek z jagnięciną czeka w kolejce ,) hihihi "szalona" Anetka gdzie ona wynalazła taką cukiernię...superaśny tort... jak go zjeść, jak zniszczyć takie dzieło sztuki :) Nie mylę się jest jadalne? Quote
dreag Posted May 12, 2017 Author Posted May 12, 2017 Jadalne, a nawet zjedzone, figurkę zachowałam, zobaczymy czy przetrwa, jest z lukru :) Quote
helli Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 z wątku "malenstwa ze schronu" skojarzył mi sie z Julką (znalazł dom) Quote
Moli@ Posted May 14, 2017 Posted May 14, 2017 1 godzinę temu, helli napisał: z wątku "malenstwa ze schronu" skojarzył mi sie z Julką (znalazł dom) Jak braciszek :)... oczy ma ładne, łagodne uśmiechnięte Julka ma jaśniejsze...ostro spojrzenie No Julka też znalazła...była całe dwa miesiące (:, Quote
Moli@ Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 :)...chyba jedno z pierwszych zdjęć...małej Julci... piesek z obory nic sobie nie robi z nowego otoczenia, zapachu lecznicy, obcych ludzi...spokojna, bez lęku patrzy w obiektyw ,) gdy trafiła do nas jeszcze miała mleczaki Quote
Moli@ Posted May 15, 2017 Posted May 15, 2017 Zaczynamy kolejny sezon działkowy...w sobotę w niedzielę grille odpalono ,)...kosiarki poszły w ruch. Ludzi jak mrówek, spacerują, jeżdżą samochody... Sierściuchy zaciekawione ale spokojne obyło się bez "śpiewów". Oby tak dalej :) Julcia z Dianką od bladego świtu w ogrodzie, dziś o 5 prosiły wyjść. Grzeczne, niech śmigają :) Quote
Moli@ Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Był telefon z zapytaniem o Julcię...dzwonił młody Pan z Warszawy...jedenastolatek..., pogawędziliśmy chwilę :D Quote
Nadziejka Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Zdrowenka spokojnosci Wam zapraszam serduchem na Nadziejkowy kramik roznosciowy Quote
dreag Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 Nowa podopieczna ;), szuka domu jakby coś... Znaleziona w Białymstoku przy Hortexie. Quote
malagos Posted July 26, 2017 Posted July 26, 2017 Zagladam do Was, i zostawiam pozdrowienia :) Kota śliczna! Quote
dreag Posted July 26, 2017 Author Posted July 26, 2017 3 godziny temu, Moli@ napisał: Śliczna :) O! Ciebie też już zakociło ,) To już 3 kot w mojej karierze :P. Nadziejka, malagos, dzięki za zaglądanie <3 Quote
malagos Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 19 godzin temu, dreag napisał: To już 3 kot w mojej karierze :P. Nadziejka, malagos, dzięki za zaglądanie <3 Cała przyjemność po mojej stronie, hi hi :) Szukam domu dla mojej Majeczki, mixa pappillonka...nie chcecie może? Quote
Moli@ Posted September 15, 2017 Posted September 15, 2017 Panny dostały od dreag 40 kg suchej karmy...Julcia 3 pipety na kleszcze dla Melci dojedzie obroża Foresto :) 1 Quote
Recommended Posts