Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, dreag napisał:

Poszedł zwrot ;)

Dzięki :)

Julcia pokazała dziś, że jest ładną, mądrą i grzeczną panienką. Pilnuje domku ale gdy trzeba iść do kojca...domu to idzie. Gdy nie wolno nikogo "jeść" to nie je ,)

Takie ładne mądre panny a nikt ich nie chce. Głupie te ludzie (:

100_7429.JPG

• Upvote 1
Posted
Dnia 21.03.2017 o 07:43, dreag napisał:

Młodzież nie do poznania, zwłaszcza warunki życiowe, które teraz mają :)

c72164c296b4.jpg

61550a431085.jpg

1d6b3fbe1fde.jpg

Te dwa, co biegną są duże? Wyglądają jak wilki albo co najmniej wilczaki czechosłowackie... :)

Posted

Coraz więcej ludzi na działkach... mamy wiosnę ,)

Oczywiście rozmowy o sierściuchach o adopcjach...Julcia tematem numer jeden. Dziś usłyszałam, głupie jesteście czy co, chcecie się pozbyć świetnego psa. ;D :D :D

No tak...one wszystkie świetne ,)

Posted

Z Julcią jeździłam dziś do Białego na szczepienie a przy okazji zabezpieczono dodatkowo przed kleszczami (paragon).

Panienka waży - 46,300

Doktor Kalinowska nie poznała naszej "kruszynki"...,)

Była super grzeczna ...prawdziwa dama :) W stosunku do psów, ludzi...wetek zero agresji. Od obcych smaczków nie bierze poleceń/próśb nie wykonuje...słucha tylko opiekuna. Bez strachu weszła do lecznicy...  usiadła przy nodze i oglądała psy. Była w kilku gabinetach, asystowała przy badaniu yorka - zero problemów.

Byłyśmy na spacerze...kupiłyśmy kwiatki w kwiaciarni - spokojnie można z nią robić zakupy ,). Nie reaguje na przechodniów...zero reakcji na biegające dzieci, na dzieci w wózkach. Przejeżdżające samochody nie interesują jej...nie boi się ruchu ulicznego. Poruszanie się z nią po mieście nie sprawia najmniejszych problemów.

Jestem dumna z Julci :)

Zdjęć brak, (padły akumulatorki)...muszę się w końcu wybrać na prawdziwe zakupy

100_7661.JPG

Posted

Poszedł zwrot za weta. 

Byłam wczoraj z wizytą w towarzystwe królowomostowym :) . Psiaki miło przywitały, wszystkie rozdawały buziaki, kochane czterołapy. Całe towarzystwo zadbane, błyszczące, a do tego grzeczne, piękne i mega przytulaśne :) . Moli@ podziwiam Cię, że tak wszystko chodzi jak w zegarku :) . Jak Ty to robisz?? Zrobienie zdjęć graniczy z cudem ;) . 

2473bcde33d3.jpg

d2881d936a90.jpg

5b38a12b3151.jpg

18186bbe8ea1.jpg

Posted

:D

Nie ma co ściemniać...trzeba włożyć dużo pracy...poświęcić jeszcze więcej czasu...nerwy zawiązać na supełek ,) Anielska cierpliwość to podstawa.

Jak zrobić fajne zdjęcia Meli...bo sama widziałaś jaka z niej wesoła radosna sympatyczna ładna panienka

Dianka pięknie witająca rozdająca całuski...Julcia mniej wylewna ale też bez agresji. Nie rzucają się do gryzienia ,)

trzy fotki poniżej - tak też spędzamy dzień, pańcia zajęta sierściuch kombinują  ,)

100_7668.JPG

100_7669.JPG

100_7670.JPG

• Upvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś prawie cały dzień pada burza goni burzę...zdjęcia zrobiłam około 19:00 ciemno jak w nocy (:

Julcia ma to głęboko pod ogonkiem, wyładowania (burza) nie robi na niej wrażenia nie stresuje, nie przeszkadza w memlaniu ulubionej zabawki ,)

100_8251.JPG

100_8253.JPG

100_8254.JPG

100_8255.JPG

100_8257.JPG

Posted

Wczoraj pogoda była zarąbista ;) . Moli@ widzę, że poczułaś zew fotograficzny, super zdjęcia Ci wychodzą. 

Przy okazji - jak tam z karmą, dawaj znać, co potrzebuja psiury i przypominam, że u mnie do odebrania prezenty od jednej cioci z FB.

Posted
2 godziny temu, dreag napisał:

Wczoraj pogoda była zarąbista ;) . Moli@ widzę, że poczułaś zew fotograficzny, super zdjęcia Ci wychodzą. 

Przy okazji - jak tam z karmą, dawaj znać, co potrzebuja psiury i przypominam, że u mnie do odebrania prezenty od jednej cioci z FB.

Wątki obrazkowe ciekawsze ,)

Dziś będę w Białym... opłacić rachunki zrobić zakupy... będę na giełdzie w "naszej" hurtowni. Może trafię na promocję ,)

Sucha karma lepszej jakości potrzebna ,)

ps:,  jutro lub piątek też będę w Białym... wszystkiego dziś nie załatwię, nie chcę samych sierściuchów godzinami trzymać zamkniętych w domu :)

Posted

40 kg suchej karmy / 211 zł ( paragon u dreag )

Dziękuję :)

Wszystkie sierściuchy będą testowały, zaakceptowaną następnym razem kupię/zapłacę ja ,)

100_8274.JPG

100_8279.JPG