Moli@ Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 2 godziny temu, dreag napisał: Poszedł zwrot ;) Dzięki :) Julcia pokazała dziś, że jest ładną, mądrą i grzeczną panienką. Pilnuje domku ale gdy trzeba iść do kojca...domu to idzie. Gdy nie wolno nikogo "jeść" to nie je ,) Takie ładne mądre panny a nikt ich nie chce. Głupie te ludzie (: 1 Quote
Dżesulina Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 Dnia 21.03.2017 o 07:43, dreag napisał: Młodzież nie do poznania, zwłaszcza warunki życiowe, które teraz mają :) Te dwa, co biegną są duże? Wyglądają jak wilki albo co najmniej wilczaki czechosłowackie... :) Quote
Dżesulina Posted March 30, 2017 Posted March 30, 2017 I chyba było dwóch różnych tatusiów? Do mamusi oczywiście najbardziej podobna ta o migdałowych oczach :) Quote
Moli@ Posted April 2, 2017 Posted April 2, 2017 Coraz więcej ludzi na działkach... mamy wiosnę ,) Oczywiście rozmowy o sierściuchach o adopcjach...Julcia tematem numer jeden. Dziś usłyszałam, głupie jesteście czy co, chcecie się pozbyć świetnego psa. ;D :D :D No tak...one wszystkie świetne ,) Quote
Moli@ Posted April 3, 2017 Posted April 3, 2017 zapłaciłam za Encorton 17,91 / 28.03 Wpłynęło na konto od dreag - 17,91 zł /29.03 Quote
Moli@ Posted April 11, 2017 Posted April 11, 2017 Z Julcią jeździłam dziś do Białego na szczepienie a przy okazji zabezpieczono dodatkowo przed kleszczami (paragon). Panienka waży - 46,300 Doktor Kalinowska nie poznała naszej "kruszynki"...,) Była super grzeczna ...prawdziwa dama :) W stosunku do psów, ludzi...wetek zero agresji. Od obcych smaczków nie bierze poleceń/próśb nie wykonuje...słucha tylko opiekuna. Bez strachu weszła do lecznicy... usiadła przy nodze i oglądała psy. Była w kilku gabinetach, asystowała przy badaniu yorka - zero problemów. Byłyśmy na spacerze...kupiłyśmy kwiatki w kwiaciarni - spokojnie można z nią robić zakupy ,). Nie reaguje na przechodniów...zero reakcji na biegające dzieci, na dzieci w wózkach. Przejeżdżające samochody nie interesują jej...nie boi się ruchu ulicznego. Poruszanie się z nią po mieście nie sprawia najmniejszych problemów. Jestem dumna z Julci :) Zdjęć brak, (padły akumulatorki)...muszę się w końcu wybrać na prawdziwe zakupy Quote
dreag Posted April 12, 2017 Author Posted April 12, 2017 Poszedł zwrot za weta. Byłam wczoraj z wizytą w towarzystwe królowomostowym :) . Psiaki miło przywitały, wszystkie rozdawały buziaki, kochane czterołapy. Całe towarzystwo zadbane, błyszczące, a do tego grzeczne, piękne i mega przytulaśne :) . Moli@ podziwiam Cię, że tak wszystko chodzi jak w zegarku :) . Jak Ty to robisz?? Zrobienie zdjęć graniczy z cudem ;) . Quote
Moli@ Posted April 12, 2017 Posted April 12, 2017 :D Nie ma co ściemniać...trzeba włożyć dużo pracy...poświęcić jeszcze więcej czasu...nerwy zawiązać na supełek ,) Anielska cierpliwość to podstawa. Jak zrobić fajne zdjęcia Meli...bo sama widziałaś jaka z niej wesoła radosna sympatyczna ładna panienka Dianka pięknie witająca rozdająca całuski...Julcia mniej wylewna ale też bez agresji. Nie rzucają się do gryzienia ,) trzy fotki poniżej - tak też spędzamy dzień, pańcia zajęta sierściuch kombinują ,) 1 Quote
Moli@ Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 wpłynęło 12.04 - 62,00 zł od dreag - (szczepienie + zabezpieczenie od kleszczy Julka - 11.04) Quote
Moli@ Posted April 16, 2017 Posted April 16, 2017 Melcia i Stefcia "łagodne" łypiące w stronę aparatu.,) 1 Quote
Moli@ Posted April 17, 2017 Posted April 17, 2017 Śliczna Melunia a futerka każdy psiak może jej pozazdrościć :)... Ślad po narośli na nosku prawie niewidoczny 1 Quote
dreag Posted April 17, 2017 Author Posted April 17, 2017 Piękne zdjęcie do ogłoszeń.Ogon jak u akity :) Quote
Moli@ Posted May 7, 2017 Posted May 7, 2017 Dziś prawie cały dzień pada burza goni burzę...zdjęcia zrobiłam około 19:00 ciemno jak w nocy (: Julcia ma to głęboko pod ogonkiem, wyładowania (burza) nie robi na niej wrażenia nie stresuje, nie przeszkadza w memlaniu ulubionej zabawki ,) Quote
dreag Posted May 10, 2017 Author Posted May 10, 2017 Wczoraj pogoda była zarąbista ;) . Moli@ widzę, że poczułaś zew fotograficzny, super zdjęcia Ci wychodzą. Przy okazji - jak tam z karmą, dawaj znać, co potrzebuja psiury i przypominam, że u mnie do odebrania prezenty od jednej cioci z FB. Quote
Moli@ Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 2 godziny temu, dreag napisał: Wczoraj pogoda była zarąbista ;) . Moli@ widzę, że poczułaś zew fotograficzny, super zdjęcia Ci wychodzą. Przy okazji - jak tam z karmą, dawaj znać, co potrzebuja psiury i przypominam, że u mnie do odebrania prezenty od jednej cioci z FB. Wątki obrazkowe ciekawsze ,) Dziś będę w Białym... opłacić rachunki zrobić zakupy... będę na giełdzie w "naszej" hurtowni. Może trafię na promocję ,) Sucha karma lepszej jakości potrzebna ,) ps:, jutro lub piątek też będę w Białym... wszystkiego dziś nie załatwię, nie chcę samych sierściuchów godzinami trzymać zamkniętych w domu :) Quote
Moli@ Posted May 10, 2017 Posted May 10, 2017 40 kg suchej karmy / 211 zł ( paragon u dreag ) Dziękuję :) Wszystkie sierściuchy będą testowały, zaakceptowaną następnym razem kupię/zapłacę ja ,) Quote
Recommended Posts