Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted

Dostalam wiadomość od Javeny. Pamiętam i mile wspominam Dogo7 z wątku Oczki. Tymczasem wpłacę coś jednorazowo. Poproszę o numer konta. Adres mailowy mam w profilu.

Posted

[quote name='barb']Dostalam wiadomość od Javeny. Pamiętam i mile wspominam Dogo7 z wątku Oczki. Tymczasem wpłacę coś jednorazowo. Poproszę o numer konta. Adres mailowy mam w profilu.[/QUOTE]

Wiadomość wysłana :)

Posted (edited)

[quote name='Isadora7']Wysłane i zlecenie zadane.
Dogo07 nawet nie wiesz jak [B]bardzo życzę ci abyś stanęła na nogi[/B].[/QUOTE]

Starania nas wszystkich zmierzają w tym właśnie kierunku. Może małymi kroczkami, ale przeca nie od razu Kraków był murowany ;)

Konto, którego numer podaję jest elektroniczne więc mam do niego wgląd kiedy tylko potrzebuję. Wpłaty będę codziennie, po zakończeniu sesji w banku, ewidencjonować na wątku i całą wpłaconą w danym dniu kwotę będę przesyłać na konto Dogo07.

[COLOR=#0000ff][SIZE=3]W rubryce przelewu - TYTUŁEM - bardzo proszę pisać [B]dla bezdomnego psa Gracja [/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]+ nick[/B][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff][SIZE=3]
Przydługie, ale konieczne ze względu na fiskusa.

[/SIZE][/COLOR]

Edited by elik
Posted

[quote name='madziakato']Jestem i ja. Dziękuję za zaproszenie. Musze ostrożnie teraz z finansami, ale sprawdzę , przeliczę i na pewno pomogę, nie tylko jednorazowo. Uważam, że dogomania to nie tylko psy, ale przede wszystkim ludzie i jestem szczęśliwa, że choć troszeczkę mogę pomóc. Będzie lepiej....zobaczycie.[/QUOTE]

[quote name='cisowianka']Jestem na zaproszenie Javeny, też skoromniutko deklaruję - 10 zł, poproszę o nr konta[/QUOTE]

[quote name='Ada-Vebby']Dowiedziałam się na wątku Luckiego z wpisu Belli51,deklaruję na razie 10zł stałej.[/QUOTE]
Dziewczyny jestescie cudowne. Dogo7 ,bedzie dobrze. Zobaczysz ! Po burzy zawsze wychodzi słońce .

Posted

[quote name='elik']Starania nas wszystkich zmierzają w tym właśnie kierunku. Może małymi kroczkami, ale przeca nie od razu Kraków był murowany ;)

Konto, którego numer podaję jest elektroniczne więc mam do niego wgląd kiedy tylko potrzebuję. Wpłaty będę codziennie, po zakończeniu sesji w banku, ewidencjonować na wątku i całą wpłaconą w danym dniu kwotę będę przesyłać na konto Dogo07.

[COLOR=#0000ff][SIZE=3]W rubryce przelewu - TYTUŁEM - bardzo proszę pisać [B]dla bezdomnego psa Gracja[/B]
Przydługie, ale konieczne ze względu na fiskusa.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

No to ja już wpisałam inaczej, ale nie miałam w mailu. I nic nie zmienię ten sam bank więc kasa jest już na koncie.
Poprawiłam na zleceniu stałym.

Posted

[quote name='DONnka']Ja też stawiam się na wezwanie Javeny
Stałej nie udźwignę, ale jednorazowo na pewno coś wyskrobię - proszę o numer konta na [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Trzymam kciuki za Dogo07 :thumbs:[/QUOTE]

[quote name='Rudzia-Bianca']Javena mnie tu ściągnęła, oczywiście dokładam i ja 10 zł deklaracji na razie na pół roku od stycznia . Poproszę nr konta .[/QUOTE]

[quote name='elik']Jesteście kochane, dziękuję :loveu:
Nr konta leci.[/QUOTE]
[B]Jesteście kochane! Dziekuję.[/B]

Posted

[quote name='Isadora7']No to ja już wpisałam inaczej, ale nie miałam w mailu. I nic nie zmienię ten sam bank więc kasa jest już na koncie...[/QUOTE]

Faktycznie, jest, szybka jesteś :)

Posted (edited)

[quote name='edek']Daję stałe 10 zł na Grację i 10 zł na Niusie.[/QUOTE]
Skrobnij cokolwiek na mój adresik, to podam nr konta

[quote name='Jo37']Finansowo słabo ale jednorazowo coś wyskrobię.
Mój mail j[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] .[/QUOTE]

Już leci numerek :)

[COLOR=#0000cd][SIZE=3]Kochani, nie zwlekajcie z wpłatami. Dogo07 pomoc potrzebna na wczoraj.
Szkoda, że tak długo zwlekała z informacją o dramatycznie trudnej sytuacji. No cóż, wiem, że najtrudniej mówić o sobie.
[/SIZE][/COLOR]

Edited by elik
Posted

[B]Kochani[/B]
ja nie wiem co powiedzieć co napisać
jestem i zawstydzona i taka wdzięczna i taka zaskoczona!
Waszym odzewem pomocą wsparciem
zainteresowaniem moją osobą sytuacją, finansowym i tym duchowym którego jako samotna i zdołowana kolejnymi problemami ,
bardzo potrzebowałam,
słowa tego nie wyrażą
więc z całego serca Wam Dziękuję.
Renata

Posted

[quote name='edek']Mogę jeszcze dać 10 filmów na bazarek.[/QUOTE]

Bardzo cenna propozycja :)
Jeśli możecie przezn aczyć jakieś przedmioty na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony na potrzeby zwierzyńca Dogo07, to bardzo proszę zgłaszajcie. Zrobię spis i jak zbierze się odpowiednia ilość fantów, zorganizujemy bazarek.