Jump to content
Dogomania

olkuszaki - Jak Niusia Franią, a Gracja Mruczusią została - w ds , dziekujemy :).

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3]Czy ktoś wie, co się dziej z założycielką wątku?
"Jamiś jedzie do Makili, Mamuśka do dt załatwionego przez Dogo07 a kudłatka do Jaweny."- taki był wpis na wątku...Czy to jest aktualne? Gdzie przebywa Niusia? Co z finansami psiaków?
Pytam, ponieważ Fafik jest na wątku "Trójpaku Olkuskiego" i należałoby zmienić tytuł... Martwi mnie też brak wiadomości o Niusi...[/SIZE]

Posted

[B]Dogo07 nie ma od jakiegoś czasu netu.
Dzisiaj rozmawiałyśmy. U suniek wszystko w porządku:)
Jak tylko problemy techniczne ustąpią Dogo07 wszystko uzupełni:)[/B]

Posted

[quote name='Makila']Od dzisiaj Gacuś grzeje dupke w nowym domku :multi::multi::multi:

Bardzo fajni ludzie. Mają już adoptowanego ślepego pieska oraz kota.[/QUOTE]
Super:):):)

Posted

[quote name='iwonamaj'][SIZE=3]Czy ktoś wie, co się dziej z założycielką wątku?
"Jamiś jedzie do Makili, Mamuśka do dt załatwionego przez Dogo07 a kudłatka do Jaweny."- taki był wpis na wątku...Czy to jest aktualne? Gdzie przebywa Niusia? Co z finansami psiaków?
Pytam, ponieważ Fafik jest na wątku "Trójpaku Olkuskiego" i należałoby zmienić tytuł... Martwi mnie też brak wiadomości o Niusi...[/SIZE][/QUOTE]
Iwonko Niusia siedzi w pdt a kudłatka jest u Dogo07:) Nie pojechała ostatecznie do Jaweny.

Posted

Wikusia już mniej kaszle, dzisiaj znowu dostała zastrzyki i jeżeli do piątku jej nie przejdzie to będą kolejne :-(

A z dobrycch wiadomości to dzwoniła do mnie Pani Gacusia i bardzo się cieszyła bo Gacuś przyszedł ze swojej poduchy do łóżka i spał z nią :lol:

Jak mam takie telefony to aż skrzydeł dostaję. Niedawno zapchlony, przerażony, w zimnej budzie a teraz w ciepłym łóżeczku.

Posted

[quote name='Makila']Wikusia już mniej kaszle, dzisiaj znowu dostała zastrzyki i jeżeli do piątku jej nie przejdzie to będą kolejne :-(

A z dobrycch wiadomości to dzwoniła do mnie Pani Gacusia i bardzo się cieszyła bo Gacuś przyszedł ze swojej poduchy do łóżka i spał z nią :lol:

Jak mam takie telefony to aż skrzydeł dostaję. Niedawno zapchlony, przerażony, w zimnej budzie a teraz w ciepłym łóżeczku.[/QUOTE]
Wikusia zdrowiej kochanie...

Gacuś farciarz:) Pewnie niedługo zajmie Pani łóżko w poprzek i Pąni będzie spała zwinięta w rogalik:) Coś o tym wiem:):):)

Posted

[quote name='Makila']Wikusia już mniej kaszle, dzisiaj znowu dostała zastrzyki i jeżeli do piątku jej nie przejdzie to będą kolejne :-(

Jak mam takie telefony to aż skrzydeł dostaję. Niedawno zapchlony, przerażony, w zimnej budzie a teraz w ciepłym łóżeczku.[/QUOTE] Bo tak ma mieć KAŻDY pies!

Posted

[quote name='Panna Marple']Bo tak ma mieć KAŻDY pies![/QUOTE]

Oczywista sprawa:) Kotki też...
11 codziennie przybiega na obiad... Tak bym chciała żeby miały domki ale to nierealne...
Przynajmniej styropianowe robimy żeby miały w miarę ciepło i sucho....

Posted

[quote name='ania75']Ja dorzucę 20 zł na szczepienia dla maluchów - wiem że to nie za wiele :oops: - ale choć tyle pomogę - poproszę konto i dane na priv do wpłaty[/QUOTE]

Kasiorka doszła. Bardzo dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='ewu'] Kotki też...
11 codziennie przybiega na obiad... Tak bym chciała żeby miały domki ale to nierealne...
Przynajmniej styropianowe robimy żeby miały w miarę ciepło i sucho....[/QUOTE]

czy ciężko zrobić taki styropianowy domek ? dokarmiam kilka pod wiatą na drewno i wiem że są bezpańskie. Martwi mnie co będzie z nimi zimą...Chociaż jeden taki domek by sie przydał.

Posted

[quote name='Syla']Pogubiłam się już, dlatego pytam: komu, tym razem, mam wpłacić na Grację-Pchełkę?Poproszę o konto.To gdzie ona teraz jest?[/QUOTE]

Kochana jeśli możesz wesprzeć Gracje to będzie super :).
Gracja jest u mnie, mija już miesiąc.
Przepraszam Was ale dopiero troszke mi sie udało ogarnąć i właśnie mam dostep do neta wiec postaram sie szybko nadrobić zaległości.

Posted

Ja jestem skarbnikiem Gracji i Niusi.
Niusia ma narazie pieniążki, natomiast Gracja nie ma na jedzenie a zaczął się kolejny miesiąc :(.