Makila Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Od dzisiaj Gacuś grzeje dupke w nowym domku :multi::multi::multi: Bardzo fajni ludzie. Mają już adoptowanego ślepego pieska oraz kota. Quote
ania75 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 oj jakie dobre wieści :lol: a jak tam zdrówko Wikusi? Quote
iwonamaj Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [SIZE=4]Czy założycielka wątku może zmienić tytuł?[/SIZE] Quote
Makila Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='ania75']oj jakie dobre wieści :lol: a jak tam zdrówko Wikusi?[/QUOTE] Wikusia nadal kaszle. Wczoraj byłam u weta i dostała kolejne zastrzyki :-( Quote
iwonamaj Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [SIZE=3]Czy ktoś wie, co się dziej z założycielką wątku? "Jamiś jedzie do Makili, Mamuśka do dt załatwionego przez Dogo07 a kudłatka do Jaweny."- taki był wpis na wątku...Czy to jest aktualne? Gdzie przebywa Niusia? Co z finansami psiaków? Pytam, ponieważ Fafik jest na wątku "Trójpaku Olkuskiego" i należałoby zmienić tytuł... Martwi mnie też brak wiadomości o Niusi...[/SIZE] Quote
Panna Marple Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 O ile dobrze pamiętam, to Dogo07 chyba wyjechała, ale pewna nie jestem Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [B]Dogo07 nie ma od jakiegoś czasu netu. Dzisiaj rozmawiałyśmy. U suniek wszystko w porządku:) Jak tylko problemy techniczne ustąpią Dogo07 wszystko uzupełni:)[/B] Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Makila']Od dzisiaj Gacuś grzeje dupke w nowym domku :multi::multi::multi: Bardzo fajni ludzie. Mają już adoptowanego ślepego pieska oraz kota.[/QUOTE] Super:):):) Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='iwonamaj'][SIZE=3]Czy ktoś wie, co się dziej z założycielką wątku? "Jamiś jedzie do Makili, Mamuśka do dt załatwionego przez Dogo07 a kudłatka do Jaweny."- taki był wpis na wątku...Czy to jest aktualne? Gdzie przebywa Niusia? Co z finansami psiaków? Pytam, ponieważ Fafik jest na wątku "Trójpaku Olkuskiego" i należałoby zmienić tytuł... Martwi mnie też brak wiadomości o Niusi...[/SIZE][/QUOTE] Iwonko Niusia siedzi w pdt a kudłatka jest u Dogo07:) Nie pojechała ostatecznie do Jaweny. Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='Makila']Wikusia nadal kaszle. Wczoraj byłam u weta i dostała kolejne zastrzyki :-([/QUOTE] Niedobrze:( Quote
Makila Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Wikusia już mniej kaszle, dzisiaj znowu dostała zastrzyki i jeżeli do piątku jej nie przejdzie to będą kolejne :-( A z dobrycch wiadomości to dzwoniła do mnie Pani Gacusia i bardzo się cieszyła bo Gacuś przyszedł ze swojej poduchy do łóżka i spał z nią :lol: Jak mam takie telefony to aż skrzydeł dostaję. Niedawno zapchlony, przerażony, w zimnej budzie a teraz w ciepłym łóżeczku. Quote
iwonamaj Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 No właśnie, dla takich chwil warto.... Quote
ewu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Makila']Wikusia już mniej kaszle, dzisiaj znowu dostała zastrzyki i jeżeli do piątku jej nie przejdzie to będą kolejne :-( A z dobrycch wiadomości to dzwoniła do mnie Pani Gacusia i bardzo się cieszyła bo Gacuś przyszedł ze swojej poduchy do łóżka i spał z nią :lol: Jak mam takie telefony to aż skrzydeł dostaję. Niedawno zapchlony, przerażony, w zimnej budzie a teraz w ciepłym łóżeczku.[/QUOTE] Wikusia zdrowiej kochanie... Gacuś farciarz:) Pewnie niedługo zajmie Pani łóżko w poprzek i Pąni będzie spała zwinięta w rogalik:) Coś o tym wiem:):):) Quote
Panna Marple Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Makila']Wikusia już mniej kaszle, dzisiaj znowu dostała zastrzyki i jeżeli do piątku jej nie przejdzie to będą kolejne :-( A z dobrycch wiadomości to dzwoniła do mnie Pani Gacusia i bardzo się cieszyła bo Gacuś przyszedł ze swojej poduchy do łóżka i spał z nią :lol: Jak mam takie telefony to aż skrzydeł dostaję. Niedawno zapchlony, przerażony, w zimnej budzie a teraz w ciepłym łóżeczku.[/QUOTE] Bo tak ma mieć KAŻDY pies! Quote
ewu Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='Panna Marple']Bo tak ma mieć KAŻDY pies![/QUOTE] Oczywista sprawa:) Kotki też... 11 codziennie przybiega na obiad... Tak bym chciała żeby miały domki ale to nierealne... Przynajmniej styropianowe robimy żeby miały w miarę ciepło i sucho.... Quote
Makila Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 [quote name='ania75']Ja dorzucę 20 zł na szczepienia dla maluchów - wiem że to nie za wiele :oops: - ale choć tyle pomogę - poproszę konto i dane na priv do wpłaty[/QUOTE] Kasiorka doszła. Bardzo dziękuję :loveu: Quote
ania75 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 a proszę bardzo :) martwię się tylko Wikusią - biedna maleńka Quote
Makila Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Chyba chorobę Wikusi mamy za sobą, bo dzisiaj nie słyszłam żeby kaszlała. Quote
ania75 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 oj to dobrze - głaski dla całej gromadki Quote
Panna Marple Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='Makila']Chyba chorobę Wikusi mamy za sobą, bo dzisiaj nie słyszłam żeby kaszlała.[/QUOTE] No i tak trzymać, Wikusiu!!! Quote
Becia66 Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 [quote name='ewu'] Kotki też... 11 codziennie przybiega na obiad... Tak bym chciała żeby miały domki ale to nierealne... Przynajmniej styropianowe robimy żeby miały w miarę ciepło i sucho....[/QUOTE] czy ciężko zrobić taki styropianowy domek ? dokarmiam kilka pod wiatą na drewno i wiem że są bezpańskie. Martwi mnie co będzie z nimi zimą...Chociaż jeden taki domek by sie przydał. Quote
Onaa Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='Syla']Pogubiłam się już, dlatego pytam: komu, tym razem, mam wpłacić na Grację-Pchełkę?Poproszę o konto.To gdzie ona teraz jest?[/QUOTE] Kochana jeśli możesz wesprzeć Gracje to będzie super :). Gracja jest u mnie, mija już miesiąc. Przepraszam Was ale dopiero troszke mi sie udało ogarnąć i właśnie mam dostep do neta wiec postaram sie szybko nadrobić zaległości. Quote
margoth137 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 mam 25zł z tego bazarkuhttp://www.dogomania.pl/forum/threads/246693-Rozliczamy-Ciuszki-i-nie-tylko-dla-psiaków-z-Olkusza-do-6-09-do-22-00/page5, gdzie je przesłać i komu:) Quote
Onaa Posted October 2, 2013 Author Posted October 2, 2013 Ja jestem skarbnikiem Gracji i Niusi. Niusia ma narazie pieniążki, natomiast Gracja nie ma na jedzenie a zaczął się kolejny miesiąc :(. Quote
Recommended Posts