Mysia_ Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Bonus najprawdopodobniej pojedzie do Niemiec ;) ale to jeszcze nic pewnego :roll: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):Bonus najprawdopodobniej pojedzie do Niemiec ;) ale to jeszcze nic pewnego :roll: :multi: :multi: :multi: Jak znalazłyście domek? Super, super - trzymamy kciuki! :) Quote
sara_rokitnica Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 do Niemiec??? wow! ale super!!! :multi: :D:D teraz nie bedzie im tak latwo sie go pozbyc :P trzymam kciuki z calej sily :D:D a kiedy mniej wiecej?? wiesz moze?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Super! :) Ale się cieszę! :multi: Ale będą dzisiaj Bonusikowe zdjęcia nowe? Quote
Mysia_ Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 może Sara mu jakies foty na spacerze zrobiła? :roll: ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 tak Sara mu zrobila jakies foty wiec beda ;) i zaraz je Sara wklei tylko je na fotosik wrzuci ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 wkladaja sie na fotosik ;) niestety nie mam ich duzo bo sie wiekszosc jakos pozamazywala :P Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 no i oto są ;) i wsio ;) musze Wam powiedziec ze bedzie mi brakowac spacerkow z nim i jego kochanej mordki :loveu: ale dobrze ze bedzie mial dom ;) szkoda tylko ze tak daleko... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Oj to i tak dużo zdjęć - mi na spacerach góra 2 wychodzą :evil_lol: Bonusik śliczny, tak od razu o Łateczce myślę.... oj będzie nam tych mordek brakować, ale ważne, że będą szczęśliwe :) Quote
sara_rokitnica Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 heh ;) spoko mi do niedawna na 10 zrobionych wychodzilo jedno a teraz jush jest troche lepiej wiec pewnie tesh sie wprawisz ;) a Bonuska mi bedzie straaaaasznie brakowac :( no ale jak juz mowilas wazne ze bedzie szczesliwy w nowym domu :loveu: Quote
Jagoda1 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 No cóż, ale ważne, że tam, dokąd jedzie, czekają na niego. Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 dokladnie... mam tylko nadzieje ze jakis kontakt bedzie z tymi ludzmi co go wezma :shake: musze miec na biezaco relacje co moje "dziecko" wyprawia w nowym domu :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 qrde no niech go szybko biora bo chce juz tytul watku zmienic :P :D:D:D jakos razniej sie bede z tym czula :P ;) hehe lajcik :P ;) najwyzej umre z tesknoty :P ;) Quote
Recommended Posts