Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zalezy o jaki kontakt chodzi :P jesli o taki gdzie zadzwonic w razie checi adopcji to najlepiej do mnie- dane podalam na pierwszej stronie a jesli o to do kogo mozna napisac zeby porobic ogloszenia to licze na Sabine02 ale musze poczekac az zalatwi te psiaki ktorym wczesniej obiecala ogloszenia ;)

zgadzam sie z Tobą Ewatr... a pozniej narzekaja ze swiat jest okrutny i niesprawiedliwy jeszcze :P

Posted

no inna opcja nie wchodzi w gre ;) tym razem Bonusek napewno trafi na wlasciciela z prawdziwego zdarzenia ;) tylko jeszcze wczesniej trzeba gdzies takiego znalezc... marzy my sie zeby to byl moj psiak (tak samo jak Salwo i Brutek) ale jak narazie nic z tego :( wiec trzeba znalezc Bonusiowi kogos kto go pokocha tak mocno jak ja :loveu::loveu::loveu:

Posted

mam chyba jakies jego dzisiejsze fotki (to zalezy czy jakos wyszly) ;) trawa jest teraz strasznie wysoka i Bonusio musial naprawde wysoooko skakac zeby sobie pobiegac ;) strasznie slodko to wygladalo ;) jak takie zajaczki ;)

Posted

a oto foteczki obiecane ;)

"Jest tam gdzieś mój domek???"

"Hmm.. ciekawy sposób tarzania się... Muszę kiedyś go wypróbować..."

"Prawie mnie nie widać w tej trawie :evil_lol:"

"Ciekawe czy dogonię Sagę... Strasznie szybko biega ;) "

i wsio :):):)