ewatr Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 oj szkoda słow na takich ludzi oni i tak nic nie czują :shake: Quote
amelka0 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Bonus w góre po domek!! ---------- Koksik pilnie błaga o dom,już wykupiony,co dalej?? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992 Quote
olenka_f Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 dajcie mi jakiś kontakt to mu ogłosenia porobimy, co? Quote
sara_rokitnica Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 zalezy o jaki kontakt chodzi :P jesli o taki gdzie zadzwonic w razie checi adopcji to najlepiej do mnie- dane podalam na pierwszej stronie a jesli o to do kogo mozna napisac zeby porobic ogloszenia to licze na Sabine02 ale musze poczekac az zalatwi te psiaki ktorym wczesniej obiecala ogloszenia ;) zgadzam sie z Tobą Ewatr... a pozniej narzekaja ze swiat jest okrutny i niesprawiedliwy jeszcze :P Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 na pierwsza Bonusku kochany :) dzisiaj do szkoly ubralam koszulke z Twoim zdjeciem moze komus sie spodobasz ;) Quote
ewu Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 aaale fajny pomysł:) A Bonus to chyba Twój ulubieniec orawda? dobrze pamiętam?:) Quote
sara_rokitnica Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 oj tak :):):):) dobrze pamietasz :):) pierwszy schroniskowy ulubieniec :):):) nastepne to Salwek i Brutusio ;) :):):) Quote
sara_rokitnica Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 no moj ulubieńcu biegnij na pierwsza! ;) Quote
olenka_f Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Bonusku teraz jak już znajdziesz ten domek to będzie cie uwielbiał i nigdy nie odda, zobaczysz:loveu: Quote
olenka_f Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 halbina napisał(a)::shake: :-( :shake: :-( :shake: :-( :shake: o nie kochanie nie zgadzam sie na smutne minki, będzie dobrze i już :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 no inna opcja nie wchodzi w gre ;) tym razem Bonusek napewno trafi na wlasciciela z prawdziwego zdarzenia ;) tylko jeszcze wczesniej trzeba gdzies takiego znalezc... marzy my sie zeby to byl moj psiak (tak samo jak Salwo i Brutek) ale jak narazie nic z tego :( wiec trzeba znalezc Bonusiowi kogos kto go pokocha tak mocno jak ja :loveu::loveu::loveu: Quote
sara_rokitnica Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Bonuskowy bannerek (made by Sara czyli wlasnorecznej roboty :P) moj drugi bannerek w zyciu mam nadzieje ze zrobilam jakis postep ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 mam chyba jakies jego dzisiejsze fotki (to zalezy czy jakos wyszly) ;) trawa jest teraz strasznie wysoka i Bonusio musial naprawde wysoooko skakac zeby sobie pobiegac ;) strasznie slodko to wygladalo ;) jak takie zajaczki ;) Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 a oto foteczki obiecane ;) "Jest tam gdzieś mój domek???" "Hmm.. ciekawy sposób tarzania się... Muszę kiedyś go wypróbować..." "Prawie mnie nie widać w tej trawie :evil_lol:" "Ciekawe czy dogonię Sagę... Strasznie szybko biega ;) " i wsio :):):) Quote
halbina Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Przynajmniej mogę pobiegać... psiny schroniskowe... Quote
sara_rokitnica Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 a jaka ma radoche ze moze sobie pohasac :loveu: az mi zal zawsze znowu go wsadzac do boksu :( Quote
Mysia_ Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Słodki jest Bonusek w tych żóltych kwiatkach :loveu: Quote
Recommended Posts