Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie zaglądałam tu ostatnio,bo w zbyt wielkim byłam szoku,nadal umiaram ze strachu i nerwów o Koksika,http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992&page=7
ale żebyście nie myślały,że o innych pieskach ciotka zapomniała,to zaglądam i naprawdę bardzo się cieszę,że Bonusek jedzie do domku-może zmiana tytułu pomogła,bo mówiłam od razu,że im więcej ludzi będzie to zaglądać to tym samym większa szansa.

Posted

Sara,Ty się nie martw psy się szybciej uczą jak ludzie,ja też jednego ze swoich schroniskowych piesków do Niemiec oddałam,ale do znajomej i pies miał już 6lat.A wątek starszej,niewidomej Kluski czytałaś,co pojechała do Niemiec?Bo ja nawet widziałam jej fotki-jaka jest szczęśliwa.Pies się szybko uczy,bo nawet jak z początku nie rozumie,to intuicyjnie odbiera co człowiek chce!
Najważniejsze tylko aby poszedł do znanych osób,po których ślad się nie urwie.

Posted

hehe nie no akurat co do ludzi mam pewność- nie znam ich osobiście ale paru ludzi których znam (w tym np. Mysia) ma do nich zaufanie więc spoko o to się nie martwie :P ;) ciekawe jak tam się będzie miał Bonusek :loveu:

Posted

No to Sara trzymam kciuki,a może by i dla starszego Morusia coś się znalazło w Niemczech??Tylko oni chyba nie przepadają za dużymi pieskami(tzn.boją się trochę ich),za to nie nie przeszkadza im starość,kalectwo-są bardziej wrażliwi niż Polacy,może byś więc mogła tamtych Państwa podpytać aby popytała swoich znajomych??

Posted

Niestety dla dużych psiaków cięzko jest znaleźć dom w Niemczech :-(
Wyjazd Bonuska troszke się przesunie, bo auto odmówiło posłuszenstwa, ehhh... ta technika ;)

Posted

no jakby nie było to trzeba przyznać że o zwierzęta potrafią zadbać lepiej niż Polacy i jakieś takie większe serce do nich mają... Bonusiu pewnie się cieszysz że pojedziesz do domciu :loveu: też się cieszę ale w głębi duszy jakoś tak mi smutno że nie będziesz bliżej...