pinczerka_i_Gizmo Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A kiedy Bonusek ma jechać do nowego domu? A nazwy tematu nie zmienisz, bo skasowali możliwość edycji :angryy: Quote
sara_rokitnica Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 no fest :/ czemu?? nie mam pojecia kiedy pojedzie :shake: Quote
Mysia_ Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 no własnie czemu nie można edytować postów? To przecież straszne utrudnienie :shake: Quote
sara_rokitnica Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 no dokladnie :/ bez sensu to teraz jest wogole :/ no to fest ze Bonus ciagle bedzie mial taki tytul watku :/ Quote
Jagoda1 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Bonusik, czekamy na wiesci o Tobie... Przy pierwszym pśscie zakładanego tematu jest "edit":razz: . Quote
sara_rokitnica Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 o to dobrze... jak tylko pojedzie zmienie tytul... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Agusiu, tyle dobrze :) Ale w postach EDIT tez potrzebny :shake: Nadal nic nie wiadomo? Quote
sara_rokitnica Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 :shake: przynajmniej ja nic nie wiem... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 W domu?! Ale śliczny nochalek :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 jaki pychol slodziutki :loveu: super zdjecie Mysia ;) Quote
amelka0 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Nie zaglądałam tu ostatnio,bo w zbyt wielkim byłam szoku,nadal umiaram ze strachu i nerwów o Koksika,http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66992&page=7 ale żebyście nie myślały,że o innych pieskach ciotka zapomniała,to zaglądam i naprawdę bardzo się cieszę,że Bonusek jedzie do domku-może zmiana tytułu pomogła,bo mówiłam od razu,że im więcej ludzi będzie to zaglądać to tym samym większa szansa. Quote
sara_rokitnica Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 a mnie cały czas męczy jak oni się tam w Niemczech będą z nim porozumiewać... będą potrafili powiedzieć "Bonus"?? on przecież nie będzie jarzył co oni do niego mówią :P Quote
halbina Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Tak... trzeba się uczyć języków obcych... Może trafi też do polskich Niemców...:evil_lol: Quote
amelka0 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Sara,Ty się nie martw psy się szybciej uczą jak ludzie,ja też jednego ze swoich schroniskowych piesków do Niemiec oddałam,ale do znajomej i pies miał już 6lat.A wątek starszej,niewidomej Kluski czytałaś,co pojechała do Niemiec?Bo ja nawet widziałam jej fotki-jaka jest szczęśliwa.Pies się szybko uczy,bo nawet jak z początku nie rozumie,to intuicyjnie odbiera co człowiek chce! Najważniejsze tylko aby poszedł do znanych osób,po których ślad się nie urwie. Quote
sara_rokitnica Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 hehe nie no akurat co do ludzi mam pewność- nie znam ich osobiście ale paru ludzi których znam (w tym np. Mysia) ma do nich zaufanie więc spoko o to się nie martwie :P ;) ciekawe jak tam się będzie miał Bonusek :loveu: Quote
sara_rokitnica Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 bedzie jechal na 100% tylko jeszcze nie wiem kiedy... Quote
amelka0 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 No to Sara trzymam kciuki,a może by i dla starszego Morusia coś się znalazło w Niemczech??Tylko oni chyba nie przepadają za dużymi pieskami(tzn.boją się trochę ich),za to nie nie przeszkadza im starość,kalectwo-są bardziej wrażliwi niż Polacy,może byś więc mogła tamtych Państwa podpytać aby popytała swoich znajomych?? Quote
sara_rokitnica Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 no spoko jeszcze dam znać Mysi może też by coś zdziałała ;) Quote
Mysia_ Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Niestety dla dużych psiaków cięzko jest znaleźć dom w Niemczech :-( Wyjazd Bonuska troszke się przesunie, bo auto odmówiło posłuszenstwa, ehhh... ta technika ;) Quote
sara_rokitnica Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 no jakby nie było to trzeba przyznać że o zwierzęta potrafią zadbać lepiej niż Polacy i jakieś takie większe serce do nich mają... Bonusiu pewnie się cieszysz że pojedziesz do domciu :loveu: też się cieszę ale w głębi duszy jakoś tak mi smutno że nie będziesz bliżej... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 To kiedy nasz Szczęściarz jedzie do nowego domu? :) Quote
Recommended Posts