sara_rokitnica Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 mam nadzieję że Bonus... nie jest to skomplikowane więc z wymową nie będą mieć chyba problemu?? Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Bonusek jest już w drodze do Niemiec :multi: :multi: :multi: baardzo wylewnie się ze mną żegnał- jestem wylizana- a on wymiziany od stóp do głów :loveu: misiak mój kochany :loveu: aż mi się łezka w oku zakręciła w pewnym momencie :( Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 O jejku,graaaaaaaaatuluje Bonusku:multi::multi::multi::multi: Tak marzyłam,aby Ci się powiodło,odkąd weszłam na wątki Sary,co dzień tu zaglądałam i trzymałam kciuki!!!! Baaaaardzo się cieszę!! I wszystkiego najlepszego w Nowym Domku!!!! Obyś już nigdy Bonusku,nie zaznał głodu,chłodu ani zaniedbania!!!! Obyś już zawsze był szczęśliwy!!!! Sara,Ty i tak jesteś"mocna"że łezka w oku,ja to jak oddaje swoje pieski,to chociaż wszystkie do Szczecina i mam potem stały kontakt(odwiedzam,kontroluję itd.)to i tak zawsze w takich momentach ryczę jak dziecko.....ze szczęścia i wzruszenia!! Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 heh wieczorem jak już będę kładła się spać to pewnie będę wyła jak dziki jeleń ;] kto mi teraz będzie tak szalał na spacerku? :( za pierwszym razem jak poszedł do domu i się o tym dowiedziałam to się naprawdę popłakałam jak wróciłam do domu... ale tym razem prawie cały czas aż do wyjazdu od momentu wyciągnięcia go z boksu spędziłam z nim więc to mnie jakoś bardziej pozytywnie nastawiło :( ciekawe czy czuł że już się więcej nie zobaczymy? :( bo garnął się do mnie bardziej niż zawsze... mój słodziak kochany :loveu: Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Oj tak,na pewno czuł,że wyjeżdża na stałe,wszak Psy są bardzo mądre:lol: Ale dlaczego mówisz więcej nie??Sara,przecież Niemcy nie daleko,możesz za jakiś czas umówić się z Panią na odwiedzinki,ja wiem,że taka podróż kosztuje,ale okazja jest naprawdę warta,może złożycie się kiedyś z Mysią i(może jeszcze jest tam jakiś wolontariusz) zrobicie sobie wycieczkę do Bonusa,chociaż na jeden dzień;) Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 ech... sam wyjazd i uzbieranie kasy nie jest problemem- gorzej ze zgodą mojej mamy na mój wyjazd- w życiu by mnie tam nie puściła więc jak już, to bym musiała poczekać do pełnoletności :/ dlatego mówię że już więcej Bonusia nie zobaczę- chyba że na zdjęciu... Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A Mysia nie jest od Ciebie starsza?Nie puściłaby Ciebie z Nią,albo z kimś starszym?A może z Mamą byś się wybrała,pod pretekstem zwiedzania Niemiec,a przy okazji....zobaczenia Bonuska.... Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 no Mysia jest ode mnie starsza ;) 3 lata ;) ale niestety to nie jest wszystko takie proste... jest dużo więcej przyczyn dla których w najbliższym czasie się w Niemczech nie pojawię ale to wszystko sprawy rodzinne i osobiste.. nie chcę Was w to mieszać ;] Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Psiaki, ktore wyjechały do Niemiec napewno kiedyś uda nam się odwiedzić ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 jak dla mnie to jedyną szansą na zobaczenie ich jest to, że one do Polski na odwiedziny przyjadą... no chyba że się sytuacja jakoś u mnie zmieni to może wtedy... no w każdym razie nie będę tracić nadziei na spotkanko z moim wariatem kochanym :loveu: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 OJ Sarus, może kiedys się uda ;) Pozyjemy zobaczymy :cool3: Quote
halbina Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Szczęśliwej drogi do nowego kraju, do nowego domu, Bonusku! Quote
amelka0 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Oooo.....może Mysia się tam wybierze:cool3:? A fotki z Nowego Domku prześle Ta Pani? Quote
Mysia_ Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Na fotki musimy uzbroic się w cierpliwość ;) A ja kto wie, może kiedys odwiedze Bonusia ;) Quote
sara_rokitnica Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 ale jest szansa na jakąś fotkę? chociaż taką jedną malusią... Quote
amelka0 Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Mysia_Zabrze napisał(a):jak pisałam na fotki trzeba poczekać :razz: Ale w tym miesiącu jest szansa:cool3:?? Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 tacy już jesteśmy- co poradzić :shake: foty foty foty! :evil_lol: Quote
amelka0 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 O tak...bardzo niecierpliwy i dociekliwy.....w końcu w erze internetu 3 tygodnie to baaaaaardzo dużo czasu na przesłanie fotek:evil_lol: A jak drugi dzień w Nowym Domu-co mówiła Pani?? Quote
Recommended Posts