Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bonusek jest już w drodze do Niemiec :multi: :multi: :multi: baardzo wylewnie się ze mną żegnał- jestem wylizana- a on wymiziany od stóp do głów :loveu: misiak mój kochany :loveu: aż mi się łezka w oku zakręciła w pewnym momencie :(

Posted

O jejku,graaaaaaaaatuluje Bonusku:multi::multi::multi::multi:
Tak marzyłam,aby Ci się powiodło,odkąd weszłam na wątki Sary,co dzień tu zaglądałam i trzymałam kciuki!!!!
Baaaaardzo się cieszę!!
I wszystkiego najlepszego w Nowym Domku!!!!
Obyś już nigdy Bonusku,nie zaznał głodu,chłodu ani zaniedbania!!!!
Obyś już zawsze był szczęśliwy!!!!

Sara,Ty i tak jesteś"mocna"że łezka w oku,ja to jak oddaje swoje pieski,to chociaż wszystkie do Szczecina i mam potem stały kontakt(odwiedzam,kontroluję itd.)to i tak zawsze w takich momentach ryczę jak dziecko.....ze szczęścia i wzruszenia!!

Posted

heh wieczorem jak już będę kładła się spać to pewnie będę wyła jak dziki jeleń ;] kto mi teraz będzie tak szalał na spacerku? :( za pierwszym razem jak poszedł do domu i się o tym dowiedziałam to się naprawdę popłakałam jak wróciłam do domu... ale tym razem prawie cały czas aż do wyjazdu od momentu wyciągnięcia go z boksu spędziłam z nim więc to mnie jakoś bardziej pozytywnie nastawiło :( ciekawe czy czuł że już się więcej nie zobaczymy? :( bo garnął się do mnie bardziej niż zawsze... mój słodziak kochany :loveu:

Posted

Oj tak,na pewno czuł,że wyjeżdża na stałe,wszak Psy są bardzo mądre:lol:

Ale dlaczego mówisz więcej nie??Sara,przecież Niemcy nie daleko,możesz za jakiś czas umówić się z Panią na odwiedzinki,ja wiem,że taka podróż kosztuje,ale okazja jest naprawdę warta,może złożycie się kiedyś z Mysią i(może jeszcze jest tam jakiś wolontariusz) zrobicie sobie wycieczkę do Bonusa,chociaż na jeden dzień;)

Posted

ech... sam wyjazd i uzbieranie kasy nie jest problemem- gorzej ze zgodą mojej mamy na mój wyjazd- w życiu by mnie tam nie puściła więc jak już, to bym musiała poczekać do pełnoletności :/ dlatego mówię że już więcej Bonusia nie zobaczę- chyba że na zdjęciu...

Posted

A Mysia nie jest od Ciebie starsza?Nie puściłaby Ciebie z Nią,albo z kimś starszym?A może z Mamą byś się wybrała,pod pretekstem zwiedzania Niemiec,a przy okazji....zobaczenia Bonuska....

Posted

no Mysia jest ode mnie starsza ;) 3 lata ;) ale niestety to nie jest wszystko takie proste... jest dużo więcej przyczyn dla których w najbliższym czasie się w Niemczech nie pojawię ale to wszystko sprawy rodzinne i osobiste.. nie chcę Was w to mieszać ;]

Posted

jak dla mnie to jedyną szansą na zobaczenie ich jest to, że one do Polski na odwiedziny przyjadą... no chyba że się sytuacja jakoś u mnie zmieni to może wtedy... no w każdym razie nie będę tracić nadziei na spotkanko z moim wariatem kochanym :loveu:

Posted

O tak...bardzo niecierpliwy i dociekliwy.....w końcu w erze internetu 3 tygodnie to baaaaaardzo dużo czasu na przesłanie fotek:evil_lol:
A jak drugi dzień w Nowym Domu-co mówiła Pani??