ewka i haker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Agappe']składam zamówienie na zdjęcie jedynego egzemplarza rasy THAI RIDGEBACH DOG - psa w klasie championów mam nadzieje, że ktoś wspomoże ;):evil_lol: moze ja?? ale jakies wiceej danych kiedy o ktorej?? Quote
ewka i haker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Agappe']składam zamówienie na zdjęcie jedynego egzemplarza rasy THAI RIDGEBACH DOG - psa w klasie championów mam nadzieje, że ktoś wspomoże ;):evil_lol: ja moge jesli mi beda godziny pasowac ale jakies dane kiedy o ktorej?? Quote
ewka i haker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sheltia12 napisał(a):Mile widziani u nas fotoreporterzy ;) a o ktorej godzinie??hala i ring?? to moze dam rade cos zrobic Quote
ewka i haker Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sylwiaskalska napisał(a): No to do zobaczyska wszystkim w sobote, poznać mozna mnie po Lalusiu ;) jakim lalusiu bo nie wtajemniczona jestem Quote
Ilka21 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kto ma wolne miejsca z Warszawy do Kielc w sobote, bo nam samochód się popsuł a miałyśmy jechac we trzy i trzy małe pieski(shiba i 2 grzywacze) Quote
sheltia12 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ewka i haker napisał(a):a o ktorej godzinie??hala i ring?? to moze dam rade cos zrobic Gdzies po 11. Hala 6 Ring 39. Nr 332 :P Suka kl. pośrednia, owczarek szetlandzki :) Pozdrawiam, Sheltia Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sheltia12 napisał(a):Gdzies po 11. Hala 6 Ring 39. Nr 332 :P Suka kl. pośrednia, owczarek szetlandzki :) Pozdrawiam, Sheltia To ja w takim razie się dorzucam - hala 6 ring 39 tylko ciut później(w planie 11.50), po shetlandach, pierwsi klasa szczeniąt psy owczarekszkocki. jedyny merlak w tej klasie :) Będę baaardzo wdzięczna! :D Quote
sylwiaskalska Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='ewka i haker']jakim lalusiu bo nie wtajemniczona jestem Po Lalusiu to znaczy po moim psie bo ma na imię Laluś (imię domowe) Quote
flashka-g Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie wybiera sie nikt jutro pociagiem do Poznania ( ktory jest na miejscu ok. 17.30) i jedzie najprawdopodobniej z Katowic przez Opole? Moze znajde kogos do towarzystwa;)?? Quote
Agappe Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='ewka i haker']moze ja?? ale jakies wiceej danych kiedy o ktorej?? ojoj.. pomyliłam się odrobine, czyli aż 3 egzemplarze są!!! [SIZE=1]RING 46 – PAWILON 9: Sêdzia - Zygmunt Jakubowski Thai Ridgeback Dog 13.30 PSY - MALES Klasa championów - Champion class 1 2754 - 2754 Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed SUKI - BITCHES Klasa m³odzie¿y - Junior class 1 2755 - 2755 Klasa championów - Champion class 1 2756 - 2756 Quote
Agappe Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='ewka i haker']moze ja?? ale jakies wiceej danych kiedy o ktorej?? ops odrobine sie pomyliłam:oops::oops: zgłoszonych jest aż 3 egzpemlarze RING 46 – PAWILON 9: Sêdzia - Zygmunt Jakubowski Thai Ridgeback Dog 13.30 PSY - MALES Klasa championów - Champion class 1 2754 - 2754 Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed SUKI - BITCHES Klasa m³odzie¿y - Junior class 1 2755 - 2755 Klasa championów - Champion class 1 2756 - 2756 Wybór Najlepszej Doros³ej Suki w Rasie / Best Female in Breed Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed Quote
LAZY Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [SIZE="6"]TRANSPORT SZCZECIN (OKOLICE SZCZECINA)-POZNAŃ W SOBOTĘ W OBIE STRONY(2 miejsca wolne)! Jak ktoś chętny to zapraszam. W niedziele wieziemy do Poznania suczke z naszego schroniska. W drodze powrotnej możemy zabrać dwie osoby. W sobotę, jak ktoś będzie chętny z nami jechać i dorzuci się do paliwa, to pewno też pojedziemy. Jakby co to kontakt do mnie 696085848. P.S. Sylwia dla Ciebie i Lalusia miejscówka jest zaklepana:) W niedzielę będziemy wracać jakoś około 10 myślę. Możemy Cię wtedy odebrać od kuzynki, albo w jakimś charakterystycznym miejscu się spotkamy. Co do soboty jak zdecydujemy, ze starczy nam kasy to też pojedziemy. Tylko muszę to wszystko podliczyć. Quote
zuza i zwierzaki Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 To ja ponawiam, bo moze ktos nie doczytal. Jade jutro ok 13-14 najpozniej z Wawy do Poznania i wracam w niedziele po poludniu. Mam miejsce w samochodzie Quote
Incunabula Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 My będziemy w sobotę na ringu 47 (hala 9) :cool1: . Mamy numerek 2646 ;) . Quote
panienkabubu Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Kto z Was wystawia w sobotę? Bedę potrzebować by sprawdził ktoś w katalogu, czy jest jeden pies - i od razu jego konkurencję :cool3: tylko chciałabym to mieć przed niedzielą, najlepiej w sobotę popołudniu:cool3: Quote
Incunabula Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 panienkabubu - mogę Ci sprawdzić. Tylko musisz mi na priv wysłać numer telefonu, czy jakiś kontakt na siebie. Bo ja wracam dopiero w niedzielę wieczorem :p . Quote
ewka i haker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Agappe']ops odrobine sie pomyliłam:oops::oops: zgłoszonych jest aż 3 egzpemlarze RING 46 – PAWILON 9: Sêdzia - Zygmunt Jakubowski Thai Ridgeback Dog 13.30 szkoda ze taka godzina bo ja mam pokaz Quote
ewka i haker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nacia_i_Fluffy napisał(a):To ja w takim razie się dorzucam - hala 6 ring 39 tylko ciut później(w planie 11.50), po shetlandach, pierwsi klasa szczeniąt psy owczarekszkocki. jedyny merlak w tej klasie :) Będę baaardzo wdzięczna! :D jesli dam rade to przyjde na ta 11 porobie foty i tak samo na ta 11 50 nic nie obecuje bo nie wiem jak z czasem Quote
BooBC Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A ja składam zamówienia na zdjęcia rasy border collie ~ Boogie ... numerek 69 ;) Jeśli zobaczycie mnie z Boogie to śmiało podejdźcie i mówcie ze jesteście z dogo ;) ewka i haker: Ja będę w hali 4 ring 19 wchodzę pewnie gdzieś po 12. taura1 A jak Cię poznać A jak z ogrzaniem hali 4, i ogólnie czy to jakaś dobra hala? Quote
flashka-g Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 z tego co pamietam to 4 do najcieplejszych nie nalezala.. ja w sobote przy ringu grzywaczy hala nr 5;) w niedziele mam wolne, chyba ze ktos jeszcze bedzie szukal handlera.. a jak nie to sobie poogladam cos w koncu;) Quote
KaRa_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 palma napisał(a):A ja składam zamówienia na zdjęcia rasy border collie ~ Boogie ... numerek 69 ;) Jeśli zobaczycie mnie z Boogie to śmiało podejdźcie i mówcie ze jesteście z dogo ;) ewka i haker: Ja będę w hali 4 ring 19 wchodzę pewnie gdzieś po 12. taura1 A jak Cię poznać A jak z ogrzaniem hali 4, i ogólnie czy to jakaś dobra hala? Ja postram sie wpasc na bordery;)jak zejde z ringu;). W tamtym razem nie mialam okazji sie przywitac bo bylas akurat na ringu:evil_lol: Quote
Kucyk_Hermiona. Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Hej. Słuchajcie, mam pytanie - orientujecie się może w cenach biletów ulgowych i normalnych? Podejrzewam, że nie będą droższe niż 10zł, ale w moim przypadku dochodzi do tego koszt przejazdu, potrzebuję przedstawić rodzicom plany :P Z góry dzięki i życzę powodzenia! :p Quote
JIM Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Z tego co wiem to chyba 12 zł [ale nie jestem pewna]. Dzieci d lat 7 za darmo. Quote
gudis Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kucyk_Hermiona. napisał(a):Hej. Słuchajcie, mam pytanie - orientujecie się może w cenach biletów ulgowych i normalnych? Podejrzewam, że nie będą droższe niż 10zł, ale w moim przypadku dochodzi do tego koszt przejazdu, potrzebuję przedstawić rodzicom plany :P Z góry dzięki i życzę powodzenia! :p 12 zł normalny, 30 zł karta wjazdu jednodniowa Quote
Recommended Posts