Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agappe']składam zamówienie na zdjęcie jedynego egzemplarza rasy THAI RIDGEBACH DOG - psa w klasie championów

mam nadzieje, że ktoś wspomoże ;):evil_lol:

moze ja??
ale jakies wiceej danych kiedy o ktorej??

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agappe']składam zamówienie na zdjęcie jedynego egzemplarza rasy THAI RIDGEBACH DOG - psa w klasie championów

mam nadzieje, że ktoś wspomoże ;):evil_lol:

ja moge jesli mi beda godziny pasowac ale jakies dane kiedy o ktorej??

Posted

ewka i haker napisał(a):
a o ktorej godzinie??hala i ring??
to moze dam rade cos zrobic

Gdzies po 11. Hala 6 Ring 39. Nr 332 :P Suka kl. pośrednia, owczarek szetlandzki :)

Pozdrawiam,
Sheltia

Posted

sheltia12 napisał(a):
Gdzies po 11. Hala 6 Ring 39. Nr 332 :P Suka kl. pośrednia, owczarek szetlandzki :)

Pozdrawiam,
Sheltia

To ja w takim razie się dorzucam - hala 6 ring 39 tylko ciut później(w planie 11.50), po shetlandach, pierwsi klasa szczeniąt psy owczarekszkocki. jedyny merlak w tej klasie :)
Będę baaardzo wdzięczna! :D

Posted

[quote name='ewka i haker']moze ja??

ojoj.. pomyliłam się odrobine, czyli aż 3 egzemplarze są!!!
[SIZE=1]

RING 46 – PAWILON 9: Sêdzia - Zygmunt Jakubowski

Thai Ridgeback Dog

13.30 PSY - MALES

Klasa championów - Champion class 1 2754 - 2754
Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed

SUKI - BITCHES

Klasa m³odzie¿y - Junior class 1 2755 - 2755
Klasa championów - Champion class 1 2756 - 2756

Posted

[quote name='ewka i haker']moze ja??
ops odrobine sie pomyliłam:oops::oops: zgłoszonych jest aż 3 egzpemlarze

Thai Ridgeback Dog
13.30
PSY - MALES
Klasa championów - Champion class 1 2754 - 2754

Wybór Najlepszego Doros³ego Psa w Rasie / Best Male in Breed
SUKI - BITCHES
Klasa m³odzie¿y - Junior class 1 2755 - 2755
Klasa championów - Champion class 1 2756 - 2756
Wybór Najlepszej Doros³ej Suki w Rasie / Best Female in Breed
Wybór Najlepszego Juniora w Rasie / Best Junior in Breed

Posted

[SIZE="6"]TRANSPORT SZCZECIN (OKOLICE SZCZECINA)-POZNAŃ W SOBOTĘ W OBIE STRONY(2 miejsca wolne)!

Jak ktoś chętny to zapraszam. W niedziele wieziemy do Poznania suczke z naszego schroniska. W drodze powrotnej możemy zabrać dwie osoby.

W sobotę, jak ktoś będzie chętny z nami jechać i dorzuci się do paliwa, to pewno też pojedziemy.

Jakby co to kontakt do mnie 696085848.

P.S. Sylwia dla Ciebie i Lalusia miejscówka jest zaklepana:) W niedzielę będziemy wracać jakoś około 10 myślę. Możemy Cię wtedy odebrać od kuzynki, albo w jakimś charakterystycznym miejscu się spotkamy.

Co do soboty jak zdecydujemy, ze starczy nam kasy to też pojedziemy. Tylko muszę to wszystko podliczyć.

Posted

Kto z Was wystawia w sobotę? Bedę potrzebować by sprawdził ktoś w katalogu, czy jest jeden pies - i od razu jego konkurencję :cool3: tylko chciałabym to mieć przed niedzielą, najlepiej w sobotę popołudniu:cool3:

Posted

[quote name='Agappe']ops odrobine sie pomyliłam:oops::oops: zgłoszonych jest aż 3 egzpemlarze

Thai Ridgeback Dog
13.30

szkoda ze taka godzina bo ja mam pokaz

Posted

Nacia_i_Fluffy napisał(a):
To ja w takim razie się dorzucam - hala 6 ring 39 tylko ciut później(w planie 11.50), po shetlandach, pierwsi klasa szczeniąt psy owczarekszkocki. jedyny merlak w tej klasie :)
Będę baaardzo wdzięczna! :D

jesli dam rade to przyjde na ta 11 porobie foty i tak samo na ta 11 50 nic nie obecuje bo nie wiem jak z czasem

Posted

A ja składam zamówienia na zdjęcia rasy border collie ~ Boogie ... numerek 69 ;)

Jeśli zobaczycie mnie z Boogie to śmiało podejdźcie i mówcie ze jesteście z dogo ;)

ewka i haker:
Ja będę w hali 4 ring 19 wchodzę pewnie gdzieś po 12.

taura1
A jak Cię poznać

A jak z ogrzaniem hali 4, i ogólnie czy to jakaś dobra hala?

Posted

z tego co pamietam to 4 do najcieplejszych nie nalezala..

ja w sobote przy ringu grzywaczy hala nr 5;) w niedziele mam wolne, chyba ze ktos jeszcze bedzie szukal handlera.. a jak nie to sobie poogladam cos w koncu;)

Posted

palma napisał(a):
A ja składam zamówienia na zdjęcia rasy border collie ~ Boogie ... numerek 69 ;)

Jeśli zobaczycie mnie z Boogie to śmiało podejdźcie i mówcie ze jesteście z dogo ;)

ewka i haker:
Ja będę w hali 4 ring 19 wchodzę pewnie gdzieś po 12.

taura1
A jak Cię poznać

A jak z ogrzaniem hali 4, i ogólnie czy to jakaś dobra hala?

Ja postram sie wpasc na bordery;)jak zejde z ringu;). W tamtym razem nie mialam okazji sie przywitac bo bylas akurat na ringu:evil_lol:

Posted

Hej.
Słuchajcie, mam pytanie - orientujecie się może w cenach biletów ulgowych i normalnych? Podejrzewam, że nie będą droższe niż 10zł, ale w moim przypadku dochodzi do tego koszt przejazdu, potrzebuję przedstawić rodzicom plany :P

Z góry dzięki i życzę powodzenia! :p

Posted

Kucyk_Hermiona. napisał(a):
Hej.
Słuchajcie, mam pytanie - orientujecie się może w cenach biletów ulgowych i normalnych? Podejrzewam, że nie będą droższe niż 10zł, ale w moim przypadku dochodzi do tego koszt przejazdu, potrzebuję przedstawić rodzicom plany :P

Z góry dzięki i życzę powodzenia! :p

12 zł normalny, 30 zł karta wjazdu jednodniowa