sylwiaskalska Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 moon_light napisał(a):Dostałam list od zkwp poznan. Napisali "przyjmowanie psow od 7-9".... a co jeżeli dojade na 10 ? Nie wpuszczą psa ?? Moja rasa jest sedziowana o 12 dopiero..wiec po co mam byc na 9 ??:placz: Przyjmowanie psów od 7-9 oznacza ze jak ktos nie zapłacił ma do tej godziny czas aby wszystko uregulować. Jak masz wszystko mozesz byc nawet po 11:00 Quote
JIM Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Ja mam ocene przed drugą i mam zamiar dojechac kolo 11 . nic sie nie martw , zawsze wpuszczają bez problemu później . O bede tez przezmierowskie psiaki :) Fibi mialam okazje poznac no i PB rowniez - sliczniochy :) Quote
KaRa_ Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 My będziemy w hali nr 6 i o 10:30 wchodzimy na ring:p Quote
rodzice Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Julix napisał(a):O bede tez przezmierowskie psiaki :) Fibi mialam okazje poznac no i PB rowniez - sliczniochy :) Jak byśmy mogły ominąc taką wystawę !Dzięki za miłe słowo . Quote
lonka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witam!Czy ktoś ma miejsce w niedziele w samochodzie dla dwóch osób i maleńkiego psa.Jestem z Opola,moge dojechac. Quote
JIM Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Jak weszłam tu :http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_poznan_m i w plan sedziowania to jest napisane, ze na 11.40. Wiec chyba tak, ale nie jestem pewna czy oto chodzi...Strona 4 Quote
BooBC Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Racja racja o 11:40 ... to fajnie ... będziemy miały trochę czasu żeby się przygotować :) Quote
Emilia z Lassie Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Ja się ciesze wchodze pierwsza o 10 :D zmartwiła mnie dość mała ilość sheltie :( Życzę wszystkim powodenia :] Quote
KN Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Warszawiacy poszukuje transportu dla siebie i sznaucerki mini z Wawy do Poznania w niedziele dokladam sie do paliwa Quote
moon_light Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Przyjmowanie psów od 7-9 oznacza ze jak ktos nie zapłacił ma do tej godziny czas aby wszystko uregulować. Jak masz wszystko mozesz byc nawet po 11:00 A jeżeli zapłaciłam, mam wydrukowany dowód wpłaty, a nie przysłali mi numerka, to co? musze byc na 9 ? Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 moon_light napisał(a):A jeżeli zapłaciłam, mam wydrukowany dowód wpłaty, a nie przysłali mi numerka, to co? musze byc na 9 ? Tak ponieważ musisz odebrać numerek a na dowodzie wpłaty podbiją ci pieczatkę że zapłacono lub pieczątkę oddziału. Quote
moon_light Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 :shake:sylwiaskalska napisał(a):Tak ponieważ musisz odebrać numerek a na dowodzie wpłaty podbiją ci pieczatkę że zapłacono lub pieczątkę oddziału. buu to fizycznie niemozliwe :( nie bede w stanie dotrzec tam w godzinach przyjmowania :placz::placz::placz: i co ja teraz zrobie :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Rinuś Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 jedzie może ktoś z Torunia na wystwę?bo chętnie bym się zabrała jako widz :razz: Quote
Asiaczek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ponawiam. Mamy jeszcze miejsca w busie do Poznania na sobotę. Osoby zainteresowane - prosze o PW. Pzdr. Quote
sylwiaskalska Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 moon_light napisał(a)::shake: buu to fizycznie niemozliwe :( nie bede w stanie dotrzec tam w godzinach przyjmowania :placz::placz::placz: i co ja teraz zrobie :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Proste rozwiązanie: daj komus lub prześlij dowód wpłaty e-mailem do kogoś kto będzie tam wcześniej i weźmie dla Ciebie numerek :) przecież jak odbierasz numerek nie pokazujesz dowodu osobistego - że to akurat ty płaciłaś. Myśle że to będzie dobre rozwiązanie. Później z tą osoba się znajdziesz na wystawie i odbierzesz numerek :) i podbity dowód wpłaty :) i katalog Quote
Dora32 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Jedzie Może Ktoś Do Poznania Na Sobotę Z Rzeszowa. Poszukuje Miejsca W Jedną Stronę Dla Jednej Osoby I Owczarka Australijskiego -pilne!!!!!!!!! Quote
daga10011 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Rinuś']jedzie może ktoś z Torunia na wystwę?bo chętnie bym się zabrała jako widz :razz: ja jade i 1 miejsce raczej powinno sie znalezc;).tylko jakby co to pisz na maila,bo na dogo rzadko bywam i moge priva nie odczytac-ja jade tylko w niedziele Quote
cockermanka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Tak ponieważ musisz odebrać numerek a na dowodzie wpłaty podbiją ci pieczatkę że zapłacono lub pieczątkę oddziału. :roll: oj...chyba przesadzasz...przeciez sekretariat jest czynny przez cały czas trwania wystawy. Najprościej byłoby zapytać w oddziale - po co komplikować sobie życie... Quote
sylwiaskalska Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 cockermanka napisał(a)::roll: oj...chyba przesadzasz...przeciez sekretariat jest czynny przez cały czas trwania wystawy. Najprościej byłoby zapytać w oddziale - po co komplikować sobie życie... W Poznaniu może i tak a ja się spotkałam że nie był cały czas czynny w innych miastach. Quote
Rinuś Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='daga10011']ja jade i 1 miejsce raczej powinno sie znalezc;).tylko jakby co to pisz na maila,bo na dogo rzadko bywam i moge priva nie odczytac-ja jade tylko w niedziele bomba :multi: tylko gdzie masz adres maila? :diabloti: Quote
gonpak Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [email protected] w banerek kliknij to adresy będą i telefony.;) Quote
haker11 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='cockermanka']:roll: Najprościej byłoby zapytać w oddziale - po co komplikować sobie życie... To byłoby najlepsze rozwiązanie, ale oddział w Pozaniu jest nieczynny aż do wystawy... Dzisiaj jest ostatnia szansa żeby się dodzwonić!!! od 10.00-19.00!! Quote
Recommended Posts