Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moon_light napisał(a):
Dostałam list od zkwp poznan. Napisali "przyjmowanie psow od 7-9".... a co jeżeli dojade na 10 ? Nie wpuszczą psa ??

Moja rasa jest sedziowana o 12 dopiero..wiec po co mam byc na 9 ??:placz:

Przyjmowanie psów od 7-9 oznacza ze jak ktos nie zapłacił ma do tej godziny czas aby wszystko uregulować.

Jak masz wszystko mozesz byc nawet po 11:00

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam ocene przed drugą i mam zamiar dojechac kolo 11 . nic sie nie martw , zawsze wpuszczają bez problemu później .

O bede tez przezmierowskie psiaki :) Fibi mialam okazje poznac no i PB rowniez - sliczniochy :)

Posted

Julix napisał(a):
O bede tez przezmierowskie psiaki :) Fibi mialam okazje poznac no i PB rowniez - sliczniochy :)

Jak byśmy mogły ominąc taką wystawę !Dzięki za miłe słowo .

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Przyjmowanie psów od 7-9 oznacza ze jak ktos nie zapłacił ma do tej godziny czas aby wszystko uregulować.

Jak masz wszystko mozesz byc nawet po 11:00

A jeżeli zapłaciłam, mam wydrukowany dowód wpłaty, a nie przysłali mi numerka, to co?
musze byc na 9 ?

Posted

moon_light napisał(a):
A jeżeli zapłaciłam, mam wydrukowany dowód wpłaty, a nie przysłali mi numerka, to co?
musze byc na 9 ?

Tak ponieważ musisz odebrać numerek a na dowodzie wpłaty podbiją ci pieczatkę że zapłacono lub pieczątkę oddziału.

Posted

:shake:

Tak ponieważ musisz odebrać numerek a na dowodzie wpłaty podbiją ci pieczatkę że zapłacono lub pieczątkę oddziału.

buu to fizycznie niemozliwe :(

nie bede w stanie dotrzec tam w godzinach przyjmowania :placz::placz::placz:

i co ja teraz zrobie :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

moon_light napisał(a):
:shake:
buu to fizycznie niemozliwe :(

nie bede w stanie dotrzec tam w godzinach przyjmowania :placz::placz::placz:

i co ja teraz zrobie :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Proste rozwiązanie: daj komus lub prześlij dowód wpłaty e-mailem do kogoś kto będzie tam wcześniej i weźmie dla Ciebie numerek :) przecież jak odbierasz numerek nie pokazujesz dowodu osobistego - że to akurat ty płaciłaś. Myśle że to będzie dobre rozwiązanie.

Później z tą osoba się znajdziesz na wystawie i odbierzesz numerek :) i podbity dowód wpłaty :) i katalog

Posted

[quote name='Rinuś']jedzie może ktoś z Torunia na wystwę?bo chętnie bym się zabrała jako widz :razz:
ja jade i 1 miejsce raczej powinno sie znalezc;).tylko jakby co to pisz na maila,bo na dogo rzadko bywam i moge priva nie odczytac-ja jade tylko w niedziele

Posted

:roll: oj...chyba przesadzasz...przeciez sekretariat jest czynny przez cały czas trwania wystawy.
Najprościej byłoby zapytać w oddziale - po co komplikować sobie życie...

Posted

cockermanka napisał(a):
:roll: oj...chyba przesadzasz...przeciez sekretariat jest czynny przez cały czas trwania wystawy.
Najprościej byłoby zapytać w oddziale - po co komplikować sobie życie...

W Poznaniu może i tak a ja się spotkałam że nie był cały czas czynny w innych miastach.

Posted

[quote name='daga10011']ja jade i 1 miejsce raczej powinno sie znalezc;).tylko jakby co to pisz na maila,bo na dogo rzadko bywam i moge priva nie odczytac-ja jade tylko w niedziele
bomba :multi: tylko gdzie masz adres maila? :diabloti:

Posted

[quote name='cockermanka']:roll: Najprościej byłoby zapytać w oddziale - po co komplikować sobie życie...
To byłoby najlepsze rozwiązanie, ale oddział w Pozaniu jest nieczynny aż do wystawy...
Dzisiaj jest ostatnia szansa żeby się dodzwonić!!! od 10.00-19.00!!