Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matusz napisał(a):
a mnie przy jamnikach, seterach, i wszędzie ogólnie;)

no to do zobaczenia przy sweterach w sobotę:pw niedzielę będę przy i na ringu goldenowym;)

Posted

[quote name='sylwiaskalska']

PARSONRK widzę że trochę się nalatasz. A tak z tematu to Klub HOP przenosi się bliżej centrum bo jak tak to bym chętnie zapisala mojego malucha

Tak od 1 listopada treningi będą na P.Pawła (teren AR, naprzeciw seminarium duchownego )
Info będzie na naszej stronce :):)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
Sylwia ja jade ze szczecin dabia ale mysle ze sie jakos znajdziemy w tym pociagu bo znow wyjdzie tak jak do Opola jechalysmy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No to jestemy umówione :) jakby ktoś inny jechał ze Szczecina zapraszam do przedziału :) Razem raźniej :)

Posted

No to jak tyle osob bedzie przy seterach to ja ślicznie prosze o zdjęcia angliczków, bo moje małe dziecko ma pierwszy "powazny" debiut w szczeniaczkach :diabloti::diabloti: wiec zdjec niestety zrobic nie bede w stanie :razz:

Posted

Julix ja tez bede przy borderach wiec licze ze sie spotkamy tak jak wiele innych osob licze ze spotkam;-)

Ja tez licze ze sie spotkamy :) Jakos sie rozpoznamy :P Tzn. ja Ciebie rozpoznam po aparacie :) No i w ogole wiem jak wygladasz :cool3: [ale to zabrzamialo :diabloti:] A Palme juz poznalam w zeszlym roku :d

Posted

Talagia napisał(a):
No to jak tyle osob bedzie przy seterach to ja ślicznie prosze o zdjęcia angliczków, bo moje małe dziecko ma pierwszy "powazny" debiut w szczeniaczkach :diabloti::diabloti: wiec zdjec niestety zrobic nie bede w stanie :razz:

spoko - ja będę w sobotę w roli fotoreportera ojcowskiej doliny więc małego lilianka też chętnie odbfocę:p

Posted

Agasia napisał(a):
Ja też cala sobote spędzam między ringiem pointerow i anglikow a irlandow i gordonow :)

Agasia moje malenkie tez startuje w szczeniorkach , zerkniesz na niego tez :loveu:

Posted

Julix napisał(a):
Ja bede caly czas stac przy borderach :D

Ewelinabuck napisał(a):
Julix ja tez bede przy borderach wiec licze ze sie spotkamy tak jak wiele innych osob licze ze spotkam;)

Widzę samych fanów BC :D Super ... no tak się składa ze ja też przy borderach.... Julix nie mogę doczekać siuę kolejnego spotkania :cool1: :eviltong: ;)

Sylwia, Ewelina ... możecie dołączyć się do nas [ tj. Sonia od Vigo, Natalia z Milą, Dominika i p. Magda] Będzie wesoło ;)

Paula ja już dostałam numerek pocztą, a na hodowlaną to do pani Magdy wyślą ... dzisiaj dzwonię do Świnoujścia. ;)

dorotal napisał(a):

Ja tez dzisiaj dostalam numerki, niestety bez karteczki na katolog :angryy:.

No ja też nadal nie mam, może katalogi trzeba będzie kupić samemu?

Już się wszystko wyjaśniło z ZK, sorki za zamieszanie i dzięki za odpowiedzi ;) :oops: :loveu: