Guest Agata_B Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 U mnie trwają dyskusje czy jedziemy czy nie :roll: Potrzebuje następujące informacje: - adres miejsca, gdzie odbędzie się wystawa - czy można wchodzić z psem nie zgłoszonym na wystawę? - o której godzinie mam przyjechać, jeżeli jestem widzem? - o której h są yorkshire terriery? - w jakiej cenie jest bilet wstępu ulgowy i normalny? ps. bede w sobote :) Quote
cockermanka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Agata_B napisał(a):U mnie trwają dyskusje czy jedziemy czy nie :roll: Potrzebuje następujące informacje: - adres miejsca, gdzie odbędzie się wystawa - czy można wchodzić z psem nie zgłoszonym na wystawę? - o której godzinie mam przyjechać, jeżeli jestem widzem? - o której h są yorkshire terriery? - w jakiej cenie jest bilet wstępu ulgowy i normalny? ps. bede w sobote :) Tyle mogę Ci napisać: 1. teren Targów Poznańskich - centrum Poznania 2.szczerze odradzam,bo na 99,99% Was nie wpuszczą 3.sędziowanie zaczyna się od 10,a od Ciebie zależy o której przyjedziesz ..o biletach było kilka postów wyżej.... Quote
Savannah Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kucyk_Hermiona. napisał(a):Hej. Słuchajcie, mam pytanie - orientujecie się może w cenach biletów ulgowych i normalnych? Podejrzewam, że nie będą droższe niż 10zł, ale w moim przypadku dochodzi do tego koszt przejazdu, potrzebuję przedstawić rodzicom plany :P Z góry dzięki i życzę powodzenia! :p Wiec tak: Jednorazowy bilet wstepu - 12 zlotych (nie ma nic napisane, ze sa ulgowe) jednodniowa karta wjazdu - 30 zł. Quote
Guest Agata_B Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A za 7 letnie dziecko też 12 zł? :roll: Quote
Guest Agata_B Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie jade :placz: Nienawidzę mojej mamy!!! :placz::placz: Quote
ewka i haker Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='palma']A ja składam zamówienia na zdjęcia rasy border collie ~ Boogie ... numerek 69 ;) Jeśli zobaczycie mnie z Boogie to śmiało podejdźcie i mówcie ze jesteście z dogo ;) ewka i haker: Ja będę w hali 4 ring 19 wchodzę pewnie gdzieś po 12. quote] u to nie moja godzina ja o tej bede sie przygotowywac do pokazu Quote
Nugatika Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Pilnie poszukuję transportu do Poznania! Na niedziele z Rzeszowa! Albo chociaz osoby ktora jedzie na niedziele pociągiem i mogłaby mi potowarzyszyc. Jade sama z bernenczykiem. Tzn. tak planuje. A jesli nawet tak by sie nie dało, to szukam chetnych na dowiezienie mi psa na teren wystawy. A tam by go juz odebrala moja znajoma, ktora mi go wystawia. Niestety ona nie może Nuśka wziąść, bo jedzie wczesniej z 3 psami. I potem odwiezc Nuśka spowrotem. Bardzo zalezy nam na tej wystawie. A dzisiaj sie dowiedzialam ze nie mam z kim jechac :-(:-(:placz::placz::placz::placz::-(:-( a moze jakies bus jest jeszcze z miejscem wolnym? Pilnie prosze o kontakt gg: 3912750 albo telefonicznie, tylko ze jak juz to tylko smsy, dzwonic po 16 czy coś. 0-504-728-745 Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 ewka i haker napisał(a):jesli dam rade to przyjde na ta 11porobie foty i tak samo na ta 11 50 nic nie obecuje bo nie wiem jak zczasem Jasne. Ale jak dasz radę to będzie super :) Quote
JIM Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Wiec tak: Jednorazowy bilet wstepu - 12 zlotych (nie ma nic napisane, ze sa ulgowe) jednodniowa karta wjazdu - 30 zł. W "Głosie Wielkopolskim" jest napisane, że dzieci do lat 7 za darmo:cool3: Quote
Savannah Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Julix napisał(a):W "Głosie Wielkopolskim" jest napisane, że dzieci do lat 7 za darmo:cool3: To ciekawe kto ma prawdziwsze info :p Gazeta czy ZK... ja mam oficjalna mapke wystawy z wszystkimi informacjami....:roll: Quote
Matusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 no ja już jutro wyjeżdżam ;) mam nadzieję, że z większością się spotkam:) powodzenia ! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nam również miło będzie mieć jakieś pamiątkiw postaci zdjęć, bo na medal to sie raczej nie załapiemy :eviltong: Szczeniak border collie - suka -LAWENA Sfora z Krasnego Boru Quote
Savannah Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 [quote name='Matusz']no ja już jutro wyjeżdżam ;) mam nadzieję, że z większością się spotkam:) powodzenia ! no to see ya Mati !:cool3: Quote
KaRa_ Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ja też słyszałam,że 12zł obojętnie czy dorosła osoba czy dziecko. Quote
Matusz Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Savannah napisał(a):no to see ya Mati !:cool3: see ya :razz: Quote
Guest Agata_B Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nie jadę jednak na 100% :-( Kiedy będzie następna wystawa w Poznaniu? Gdzie będą yory? Quote
aga616 Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 a czy ktoś wie ile kosztuje parking? gdzieś mi się o oczy obiło że 30 zł:shake:znów majątek:shake: Quote
KamaG Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 post już nieaktualny a tu się nie da skasować:roll: Quote
cockermanka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 Agata_B napisał(a):Nie jadę jednak na 100% :-( Kiedy będzie następna wystawa w Poznaniu? Gdzie będą yory? Za rok ;):cool3: Quote
gudis Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 aga616 napisał(a):a czy ktoś wie ile kosztuje parking? gdzieś mi się o oczy obiło że 30 zł:shake:znów majątek:shake: Tak parking na terenie MTP jednodniowy wjazd 30 zl, ale w okolicy targów sporo jest miejsc parkingowych Quote
gudis Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 KaRa_ napisał(a):Ja też słyszałam,że 12zł obojętnie czy dorosła osoba czy dziecko. Co roku jest tak, że dzieci do któregoś roku życia wchodzą bezpłatnie, ale nie pamiętam do którego Quote
KaRa_ Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 gudis napisał(a):Tak parking na terenie MTP jednodniowy wjazd 30 zl, ale w okolicy targów sporo jest miejsc parkingowych Ale trzeba zaznaczyć iż są to przede wszystkim płatne parkingi ale na pewno mniej wyjdzie iż na terenie targów. Quote
gudis Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 KaRa_ napisał(a):Ale trzeba zaznaczyć iż są to przede wszystkim płatne parkingi ale na pewno mniej wyjdzie iż na terenie targów. No ale ja co roku parkuję na ul.Śniadeckich i nie płacisz tam nic, ale wiadomo, że po 10 to już się szuka miejsca Quote
ewka i haker Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 to robimy jakies znaki rozpoznawalne??:cool3::cool3: kto che to zapraszam na obejrzenie pokazu Quote
PARSONRK Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 [quote name='ewka i haker']to robimy jakies znaki rozpoznawalne??:cool3::cool3: Bedę albo brykac z gończą albo z białymi :) :) rozpoznawalny czerwony gajerek :) Quote
Recommended Posts