Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rinuś']mam nadzieję że również kogoś z Was spotkam :) na pewnoe będę tam gdzie Daga przy Leonbergerach...
hmm żeby się poznać powinniśmyu meć jakieś chustki albo coś :P np przewieszone przez ramię :razz:

dobry pomysl ale co to by mialalo byc??
albo spotkamy sie w hali glownej
o jakiejs godzinie i kazdy napisze jak jest ubrany

Posted

Nacia_i_Fluffy napisał(a):
My też w sobotę i też hala 6 :)
szczeniak collie blue-merle :)

ojejciu mój ulubiony kolorek w kolakach:loveu:mój następny kolak będzie blue-merle.Jak się ogarnę to podejdę do ciebie bo musze takiego szkraba wymiziać - to jest moje kolejne marzenie.Ja będę przy grzywkach w hali 5.mam nadzieję,że się znajdziemy jakoś.

Posted

Ratunku, szukam kogoś kto jedzie w niedzielę do poznania z Bydgoszczy lub okolic. Dziś dowiedziałam się że nie mam kto mi dowieżć mojej suni, młoda shar peika. Dołożę do kosztów paliwa. PROSZĘ o pomoc 0698626105

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja także hala nr 5 :)

Nooo :) Wiedzieli jakie rasy wybrać do hali z grillem :cool3:.

A sprawe numerka skonsultowałam z zk poznan, i powiedzieli ze nie bedzie problemu z przyjeciem psa po 10:cool3:

Posted

moon_light napisał(a):
Nooo :) Wiedzieli jakie rasy wybrać do hali z grillem :cool3:.

A sprawe numerka skonsultowałam z zk poznan, i powiedzieli ze nie bedzie problemu z przyjeciem psa po 10:cool3:

To gicio ja przyjadę pociagiem o 08:30 nim tam znajde dojdę to i tak będzie po 09:00.
No to do zobaczyska wszystkim w sobote, poznać mozna mnie po Lalusiu ;)

Posted

panienkabubu napisał(a):
Potrzebuję kogoś z ZK Poznań, by sprawdził mi przyjęcie psa na wystawę - nie było żadnego potwierdzenia ani nic - czy ktoś może mi pomóc?

kurka... ZK jest az do wystawy nieczynne i zamkniete na 4 spusty...:roll:

Posted

Ja będę widzem bede z ewka i hakerem :) mam nadziejwe ze kogoś tam poznamy :) Hakera łatwo poznać. Wielkie sterczące niecięte uszka u sznaucerka miniaturki :)

Posted

[quote name='sheltia12']Mile widziani u nas fotoreporterzy ;)

Hala 6 ring 39 w sobotę ;) numerek 332 ;p

Nacia_i_Fluffy złap mnie, chętnie popatrzę na Twoje małe ;) Ja mam szetlanda

Jak Cię rozpoznam :lol:

[quote name='KaRa_']A która godzina?;)

11.50, ring 39 - po shetlandach :) Na aussie napewno też zawitam, nie ma innej opcji :D

[quote name='Ilka21']ojejciu mój ulubiony kolorek w kolakach:loveu:mójnastępny kolak będzie blue-merle.Jak się ogarnę to podejdę do ciebie bomusze takiego szkraba wymiziać - to jest moje kolejne marzenie.Ja będęprzy grzywkach w hali 5.mam nadzieję,że się znajdziemy jakoś.

Ojjj już Cię lubię :lol:Merlaczki to moje oczko w głowie, choć pierwszy collie to jesttricolorka - mamusia Besta, z którym jadę na wystawę ;) Chętnie z Tobąpogadam! Ja tak wyglądam i tak wyglądał Best wypłoszek jeszcze wewrześniu :P

http://img404.imageshack.us/img404/1306/62719424qx5.jpg

Napewno nas rozpoznasz :) Zapraszamy!