rodzice Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hala nr 5 sobota nr 4029 , ring 35 , wchodzimy po 13 . Quote
ewka i haker Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 KaRa_ napisał(a): No i my będziemy w 6hali, ring 38 o godz 10:30 a w jaki dzien??:cool3: Quote
ewka i haker Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Rinuś']mam nadzieję że również kogoś z Was spotkam :) na pewnoe będę tam gdzie Daga przy Leonbergerach... hmm żeby się poznać powinniśmyu meć jakieś chustki albo coś :P np przewieszone przez ramię :razz: dobry pomysl ale co to by mialalo byc?? albo spotkamy sie w hali glownej o jakiejs godzinie i kazdy napisze jak jest ubrany Quote
ewka i haker Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 sunprince napisał(a):I ja będę na wystawie, jako widz. :) to super ja tez w sumie jako widz jestem Quote
ewka i haker Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 rodzice napisał(a):Hala nr 5 sobota nr 4029 , ring 35 , wchodzimy po 13 . ja o 13otej godzinie mam pokaz Quote
KaRa_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 ewka i haker napisał(a):a w jaki dzien??:cool3: W sobote;) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 My też w sobotę i też hala 6 :) szczeniak collie blue-merle :) Quote
KaRa_ Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nacia_i_Fluffy napisał(a):My też w sobotę i też hala 6 :) szczeniak collie blue-merle :) A która godzina?;) Quote
Mona4 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mam 2 wolne miejsca w Busie BYTOM-POZNAN na Piatek wieczor,ale tylko w jedna strone. Quote
sheltia12 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Mile widziani u nas fotoreporterzy ;) Hala 6 ring 39 w sobotę ;) numerek 332 ;p Nacia_i_Fluffy złap mnie, chętnie popatrzę na Twoje małe ;) Ja mam szetlanda Quote
moon_light Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Talagia napisał(a)::multi::multi::multi: Jestesmy w 5 :diabloti: i my też :multi::multi::multi: Quote
Ilka21 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Nacia_i_Fluffy napisał(a):My też w sobotę i też hala 6 :) szczeniak collie blue-merle :) ojejciu mój ulubiony kolorek w kolakach:loveu:mój następny kolak będzie blue-merle.Jak się ogarnę to podejdę do ciebie bo musze takiego szkraba wymiziać - to jest moje kolejne marzenie.Ja będę przy grzywkach w hali 5.mam nadzieję,że się znajdziemy jakoś. Quote
panienkabubu Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Potrzebuję kogoś z ZK Poznań, by sprawdził mi przyjęcie psa na wystawę - nie było żadnego potwierdzenia ani nic - czy ktoś może mi pomóc? Quote
karolka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ratunku, szukam kogoś kto jedzie w niedzielę do poznania z Bydgoszczy lub okolic. Dziś dowiedziałam się że nie mam kto mi dowieżć mojej suni, młoda shar peika. Dołożę do kosztów paliwa. PROSZĘ o pomoc 0698626105 Quote
sylwiaskalska Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 moon_light napisał(a):i my też :multi::multi::multi: Ja także hala nr 5 :) Quote
zpr Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja wstępnie szukam transportu Opole lub na trasie - Poznań na sobotę, oczywiście dokładam się do paliwa. Bez psa :lol: Quote
moon_light Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 sylwiaskalska napisał(a):Ja także hala nr 5 :) Nooo :) Wiedzieli jakie rasy wybrać do hali z grillem :cool3:. A sprawe numerka skonsultowałam z zk poznan, i powiedzieli ze nie bedzie problemu z przyjeciem psa po 10:cool3: Quote
sylwiaskalska Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 moon_light napisał(a):Nooo :) Wiedzieli jakie rasy wybrać do hali z grillem :cool3:. A sprawe numerka skonsultowałam z zk poznan, i powiedzieli ze nie bedzie problemu z przyjeciem psa po 10:cool3: To gicio ja przyjadę pociagiem o 08:30 nim tam znajde dojdę to i tak będzie po 09:00. No to do zobaczyska wszystkim w sobote, poznać mozna mnie po Lalusiu ;) Quote
Agappe Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [SIZE="3"]składam zamówienie na zdjęcie jedynego egzemplarza rasy THAI RIDGEBACH DOG - psa w klasie championów mam nadzieje, że ktoś wspomoże ;):evil_lol: Quote
fidekangela Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No to dozobaczenia! Melduje się w dwa dni ;). Quote
Savannah Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 panienkabubu napisał(a):Potrzebuję kogoś z ZK Poznań, by sprawdził mi przyjęcie psa na wystawę - nie było żadnego potwierdzenia ani nic - czy ktoś może mi pomóc? kurka... ZK jest az do wystawy nieczynne i zamkniete na 4 spusty...:roll: Quote
Bakus Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja będę widzem bede z ewka i hakerem :) mam nadziejwe ze kogoś tam poznamy :) Hakera łatwo poznać. Wielkie sterczące niecięte uszka u sznaucerka miniaturki :) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='sheltia12']Mile widziani u nas fotoreporterzy ;) Hala 6 ring 39 w sobotę ;) numerek 332 ;p Nacia_i_Fluffy złap mnie, chętnie popatrzę na Twoje małe ;) Ja mam szetlanda Jak Cię rozpoznam :lol: [quote name='KaRa_']A która godzina?;) 11.50, ring 39 - po shetlandach :) Na aussie napewno też zawitam, nie ma innej opcji :D [quote name='Ilka21']ojejciu mój ulubiony kolorek w kolakach:loveu:mójnastępny kolak będzie blue-merle.Jak się ogarnę to podejdę do ciebie bomusze takiego szkraba wymiziać - to jest moje kolejne marzenie.Ja będęprzy grzywkach w hali 5.mam nadzieję,że się znajdziemy jakoś. Ojjj już Cię lubię :lol:Merlaczki to moje oczko w głowie, choć pierwszy collie to jesttricolorka - mamusia Besta, z którym jadę na wystawę ;) Chętnie z Tobąpogadam! Ja tak wyglądam i tak wyglądał Best wypłoszek jeszcze wewrześniu :P http://img404.imageshack.us/img404/1306/62719424qx5.jpg Napewno nas rozpoznasz :) Zapraszamy! Quote
Tecia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A czy ktos z Krakowa sie wybiera autkiem i moglby mi pomoc? Chodzi mi o przywiezienie czegos. Prosze o priv Bede wdzieczna:) Quote
karolka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Kurcze naprawde nikt z okojc Bydgoszczy nie jedzie do Poznania. Jestem załamana. Proszę o kontakt. Quote
Recommended Posts