Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ja ogólnie będę chodzić z numerkiem 115 na ramieniu, a Duke będzie mial najprawdopodobniej chustkę na szyji;)

o fajnie ja bede mic koszulke NA WOLI
a haker moze bedzie mial derke moze tez zaloze jakas chustke
a moze wszyscy wezmo chustki zaloza psu albo sobie na reke czy cos

Posted

Życzę samych największych pucharów :p

No i w niedzielę wszystkim Charciarzom Zwycięstw Klubu :loveu:
Trzymam kciuku za Whiteheads :multi:
Asiaczki :multi:
Bibiego Ali :multi:
Agasi Misie :oops:

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ale trzeba zaznaczyć iż są to przede wszystkim płatne parkingi ale na pewno mniej wyjdzie iż na terenie targów.

W sobote i niedziele NIE MA stref parkowania!!! Wiec sa to parkingi BEZPŁATNE :)

Posted

Savannah napisał(a):
W sobote i niedziele NIE MA stref parkowania!!! Wiec sa to parkingi BEZPŁATNE :)

Ale chodzi mi o te prywatne, to koło Marcinka, na jezycach itp. A co do strefy to nie ma w sobote do 14 czy jakos tak?

Posted

KaRa_ napisał(a):
Ale chodzi mi o te prywatne, to koło Marcinka, na jezycach itp. A co do strefy to nie ma w sobote do 14 czy jakos tak?

Za prywatne to wiadomo. Ja mowie o strefach parkowania. W weekendy ICH NIE MA, wogole przez cały dzien... ;)

Posted

A wlasnie wchodze z psem na wystawe na podstawie tego potwierdzenia ktorego mi przyslali wraz z numerkiem?no i oczywiscie z zasiadczeniem od weta? Bo my rodowodu jeszcze wyrobionego nie mamy, jest w toku robienia

Posted

KaRa_ wchodzisz na zaproszenie które przysłali i musisz okazaś zaświadczenie o szczepieniu, nic więcej. Jeszcze się nie spotkałam żeby sprawdzali rodowód, ja np. nigdy nie zabieram rodowodu bo boję się że gdzieś się zgubi i jest problem! Chyba że ksero...

Posted

No to my mamy z Mantką do wszystkich wieeelką prośbe:cool3:

Czy możemy prosić kogoś o zrobienie nam zdjęć:)
Staffordshire bull terrier (staffki), hala 3 , ring 13, suczki ,klasa baby:)
Nasz numerek : 425:)
Bedziemy szły dość późno......
Z góry dziękujemy:)

Posted

Kucyk_Hermiona. napisał(a):
No tak, akumulatory już się ładują, trochę info wydrukowane, już nie mogę się doczekać :eviltong:
Szkoda tylko, że w Poznaniu będę dopiero od 14 :angryy:

Życzę powodzenia! :cool3:

Opłaca ci się na godzine jak większość psów będzie już kończyć

Posted

Boże ja jutro muszę wstać o 5 rano :placz: no ale jak mus to mus :)
Zaczynam już od 10:00 jako pierwsza więc będe miała czas pocykać wszystko. Ring 30 :) Hala 5 numerek 3559. Oczywiście jeszcze musze zapłacić za psa na miejscu jakoś się z tym ociagałam i teraz mam za swoje :p

Posted

Morris napisał(a):
Poznaniacy, czy od dworca do tych targów jest daleko? I czy można przejść pieszo?

trzeba przejsc po prostu przez ulice :cool3: (Ul.Głogowska) Wychodzac przez głowne wejscie dworca po lewej stronie zobaczysz 'szklane wejscie' i budynki targow :)

Posted

Morris napisał(a):
Poznaniacy, czy od dworca do tych targów jest daleko? I czy można przejść pieszo?

Wystarczy przejść na drugą stronę ulicy i już jesteś! Jakieś 5-10min się idzie!

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Boże ja jutro muszę wstać o 5 rano :placz: no ale jak mus to mus :) :p

no co Ty - szczęściara z Ciebie;)wyśpisz się jak smok - ja muszę wstać o 1;45:shake:to jest dopiero wczesna (późna?!) pora:placz:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
heheh o 1:45 to ja wyjezdzam :D zeby spokojnie jechac :) bo nigdy nie wiadomo co na drodze moze byc :D

wygrałaś = poddaję się hehe:pja tam się nie martwię - goldeny dopiero w niedzielę;)niech się martwi znajoma z którą jadę - ona ma o 10:00 setery;)