Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga616 napisał(a):
a do nas nic nie doszło:-(kraków to przecież na końcu świata hehe;)

a do mnie doszlo :D i to wcozraj :D widocznie mam lepszego listonowsza :D ktory jest uswiadomiony ze wszystkie listy z ZK musza szybko docierac :D

Posted

Czy będzie na stronie Poznania wstawiony plan sędziowania? Mam dwa psy na różnych halach i muszę jakoś zaplanować wystawienie, lub szukać kogoś do pomocy, jeśli oceny mi się zejdą :(

Posted

Basik napisał(a):
Czy będzie na stronie Poznania wstawiony plan sędziowania? Mam dwa psy na różnych halach i muszę jakoś zaplanować wystawienie, lub szukać kogoś do pomocy, jeśli oceny mi się zejdą :(

Myślę że będzie! Ale kiedy!?:shake:

Posted

YaBear-CubCammy napisał(a):
Ooo, to niezła wystawa jak na początek:D

My także dostaliśmy dzisiaj potwierdzenie, numerek i karteczkę na katalog ;)

Bedziemy w baby na klubówce :D doszło dzisiaj numer 33 :D

Posted

KaRa_ napisał(a):
Mi też przysłali potwierdzenie i numerek (115), lecz nie dostałam talonu na katalog czy w klasie szczeniąt nie dostaje się go?

Nie ma katalogu w klasie szczeniąt.

A mi nikt nie odpowie? :( Naprawdę nie wiem czy mam się martwić czy po prostu jechać i na luzie da się to załatwić.

Posted

palma jeżeli masz dowód wpłaty to nie powinno byc problemu!
jeżeli się martwisz to zadzwoń do związku powiedz jaki jest problem i myślę że wszystko się wyjaśni!:p

Posted

Ja w sobote pierw jestem w pawilonie 3 - przy ringu 12, tam się wypakuję (znaczy białe do klateczki) i pędzę z gończą do pawilonu 5 - ring 24 - tak jako pierwsze idą gończe - wystawiam gończą i lecę do pawilonu 3 wystawiać terrierki :)

w niedzielę tylko w pawilonie 3- ring 9 będę wystawiać terrierki ;)

Posted

To chyba Ewelina jedziemy tym samym pociągiem :cool3: :)
Dziś dostalam potwierdzenie , jeszcze tylko opłata jakoś głowy do tego nie miałam :oops:, ale zrobie to chyba na miejscu :)
Będe w hali nr 5 ring 30

PARSONRK widzę że trochę się nalatasz. A tak z tematu to Klub HOP przenosi się bliżej centrum bo jak tak to bym chętnie zapisala mojego malucha