yolanovi Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 A ja raz jeszcze o numer konta do wpłat na Prymke poproszę Quote
Onaa Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 Pw wysłane. A dzisiaj już czwartek, jeszcze dwa dni. Quote
Czorcik Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Dogo07 napisał(a):Pw wysłane. A dzisiaj już czwartek, jeszcze dwa dni. też nie mogę się doczekać Quote
Nadziejka Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Oj wielki , zaciskamy ile sil:calus::thumbs::thumbs::iloveyou: Quote
Onaa Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 No i nic z tego, Prymka jeszcze musi poczekać ponieważ Jola która miała wieźć psiaki z Kozienic, miała duży problem osobisty i może jechać za kilka dni dopiero. Oj coś ta Prymcia szcześcia nie ma, a dt czeka. Quote
Martika&Aischa Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Dogo07 napisał(a):No i nic z tego, Prymka jeszcze musi poczekać ponieważ Jola która miała wieźć psiaki z Kozienic, miała duży problem osobisty i może jechać za kilka dni dopiero. Oj coś ta Prymcia szcześcia nie ma, a dt czeka. bardzo szkoda :( ale najważniejsze że DT czeka zwarty i gotowy :) Prymusiu już niedługo maleńka :* Quote
Onaa Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Czorcik napisał(a):poszedł grosik dla sunieczki. Dziękujemy :). Doszło 20zł dla Prymci od Czorcika:). Quote
Onaa Posted September 3, 2013 Author Posted September 3, 2013 Przyszły we wrześniu wpłaty na Prymke, dziękujemy :): 10zł - maja7, za mc wrz 10zł - Kama202, za m-c wrz 15zł - yolanovi, stała. Quote
Onaa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Właśnie sie dowiedziałam - otóż Prymka znalazła domek :lol:!!! Niesamowite, czekała na dojazd do DT a w międzyczasie znalazła dom. Tak samo szybko jak Nutka :). Więc byłoby możliwe aby na miejsce Prymki przyjechała inna mała bida kozienicka. Quote
Onaa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Na miejsce po Prymce mogłaby jechać ta czarna mała sunia z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/246810-Dwie-malizny-sunie-nowe-nabytki-w-kozienickim-przytulisku-maj%C4%85-2-tygodnie-i-Radysy. Deklarujący się zgadzają ?? Quote
czunia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Niesamowite:lol: ja oczywiście tak. Weszłam żeby napisać że wpłaciłam 25 zł za wrzesień dla Prymki, a tu miła niespodzianka. Quote
Kama202 Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 zgadzam się....będąc pod naszą opieką ma szansę na szybką adopcję:evil_lol:. Quote
Martika&Aischa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 malutka kochana :( wierzę że uda się ją wyciągnąc jak najszybciej ...jak zwykle zaciskam kciuki :) Quote
Panna Marple Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Wplaciłam deklarację stałą do grudnia włącznie, więc możecie robić z nią to, co należy, czyli...przeznaczyć na inną bidę:lol: Quote
Agnieszka103 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Przeniosłam deklaracje z Nutki na Prymke ale widzę, że sunieczka już ma dom. W takim razie mam pytanie - na jakiego psiaka wpłacane są teraz deklaracje Prymki? Quote
Onaa Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Kochani ja nie mam neta dorwa lam sie tylkona chwile bo nawet w Krakowie nie jestem. Wyjasnie wiec krotko ze na miejsce Prymki miala przyjechac Sari ale ze byl chetny dom na nia to przyjechala zamiast niej Nimka. Bardzo chuda 5-cio miesieczna niewielka sunieczka :(. Ona bardzo potrzebowala pomocy, jak tylko zdobede lepszy dostep do neta to dam jej zdjecia. Quote
Agnieszka103 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Dogo07']Kochani ja nie mam neta dorwa lam sie tylkona chwile bo nawet w Krakowie nie jestem. Wyjasnie wiec krotko ze na miejsce Prymki miala przyjechac Sari ale ze byl chetny dom na nia to przyjechala zamiast niej Nimka. Bardzo chuda 5-cio miesieczna niewielka sunieczka :(. Ona bardzo potrzebowala pomocy, jak tylko zdobede lepszy dostep do neta to dam jej zdjecia.[/QUOTE] To w takim razie, jeśli o mnie chodzi, to mogę przenieść swoją deklarację na Nimke. To tylko 5 zł ale mam nadzieję, że więcej osób zdecyduje się na pomoc. Czy Nimka będzie miała oddzielny wątek? W razie czego proszę o dane do przelewu Quote
mdk8 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 co słychać u Prymki? Swoją stałą z Prymki mogę przenieść na Nimkę tylko muszę wiedzieć czy już zbieracie i czy to samo konto? Quote
Recommended Posts