ulvhedinn Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 Przybyłam, zobaczyłam i .... zakochałam się:loveu: To cudo nie pies. Mało, że robi wrażenie krzyżówki mojego Pałka z chartem, to ma energii za dwa psy- byłaby fantastycznym psem dla osoby chcącej uprawiać agility- robi wrażenie, jakby miała wbudowane sprężynki:p Jak mi ją zapasiecie- zamorduję!!!!! :mad: Quote
yewcia1 Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 ulvhedinn napisał(a):Przybyłam, zobaczyłam i .... zakochałam się:loveu: To cudo nie pies. Mało, że robi wrażenie krzyżówki mojego Pałka z chartem, to ma energii za dwa psy- byłaby fantastycznym psem dla osoby chcącej uprawiać agility- robi wrażenie, jakby miała wbudowane sprężynki:p Jak mi ją zapasiecie- zamorduję!!!!! :mad: Trzeba jej szukać szybko domku bo jeszcze trochę i się panna w uciechowskie wrota nie zmieści:evil_lol: Quote
Radek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Żywności uciechowskim psiakom nie brakuje :evil_lol: Quote
justynavege Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 kochani Dzinki stronka działa :multi: solito jak jej nie bedzie podkarmiała to Dzinka nie utyje ;) Quote
uxmal Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 solito, dziękuje za fotki. Jak papa-razzi chyba chodziłaś za Dżinką :)))) Quote
solito Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 uxmal napisał(a):solito, dziękuje za fotki. Jak papa-razzi chyba chodziłaś za Dżinką :)))) Ja za każdym psiórkiem w Uciechowie tak chodzę!:evil_lol: A później mam problem z wybraniem, które zdjęcie jest lepsze...:roll: Quote
yewcia1 Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='solito']Ja za każdym psiórkiem w Uciechowie tak chodzę!:evil_lol: A później mam problem z wybraniem, które zdjęcie jest lepsze...:roll: Solito ja też poproszę o fotki Dzinki na maila [email protected] podesle jeszcze do Anashara:lol: Quote
justynavege Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 czyli jzu niedługo Dzinka bedzie na www.uciechow.pl :multi: Quote
justynavege Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dzinka juz nie jest chudzielcem :multi: kto chetny na małą niekłopotliwą sunię? Quote
justynavege Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Dzina Dzina cud dziewczyna :loveu: a moze by takpstryknąć małej nowe foteczki ? Quote
yewcia1 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Jestem za fotami, a co nasz nadworny fotograf na to? Quote
uxmal Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 A ja jeszcze namolnie się przypomnę. Jakby sie udało ja chociaż bez trawki zrobić. Bo nie udaje mi sie zdjęcia wyczyścic. Zeby ja wkleić w plaże :) Ehhh jaka ona jest symetryczna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
solito Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 yewcia1 napisał(a):Jestem za fotami, a co nasz nadworny fotograf na to? Yewciu, wysłałam Ci całe stado fotek! Nie dostałaś ich?! Quote
solito Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 uxmal napisał(a):A ja jeszcze namolnie się przypomnę. Jakby sie udało ja chociaż bez trawki zrobić. Bo nie udaje mi sie zdjęcia wyczyścic. Zeby ja wkleić w plaże :) Ehhh jaka ona jest symetryczna:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Właśnie problem w tym, że ona nie chce usiąść sobie tak na spacerku!:shake: Tu przez moment usiadła, ale właśnie w trawie:p Quote
Radek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 solito napisał(a):Właśnie problem w tym, że ona nie chce usiąść sobie tak na spacerku!:shake: Żywe srebro :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='yewcia1'] Dzinka kolejny raz szukać domku maluszku kochany Quote
justynavege Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Solito aparat odmowił posłuszeństwa :shake: moze ciocia rotek_ zrobi fotki , jutro Ją poproszę Quote
solito Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 justynavege napisał(a):Solito aparat odmowił posłuszeństwa :shake: moze ciocia rotek_ zrobi fotki , jutro Ją poproszę Justyś, zrobiłam z kartą to, co mi doradziłaś! Karta nie była zablokowana, ale te moje manipulacje sprawiły, że aparat znowu zaczął robić zdjęcia!:multi: Dzięki Ci! Bo już byłam załamana! I jeszcze nie mój aparat...:p Quote
yewcia1 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Czyli jak działa - bedzie jakaś nowa fotka i to nie jedna:lol: Quote
justynavege Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Gosiu najwazniejsze ze aparat dziala :multi: Dzina dziiaj bardzo dziwnie się zachowywala........... co chwilke podbiegała do mnie ( była na spacerku z rotek_) Quote
Recommended Posts