yewcia1 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='yewcia1'] Kruszynka potrzebuje domku i to na już Quote
justynavege Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dzina jest przewspanialą suczką kochani rozreklamujmy stronę Dziny wyslijcie linka gdzie sie da......... na gg podczas wysyłąnia maili........... proszę............. zobaczcie do jakiego stanu doprowadził ją człowiek :placz: :mad: byla zagłodzona przerazona............. kto ma jakies pomysły jeszcze?? cioteczka uxmal komputerowo potrafi cuda :loveu: Quote
uxmal Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 może konkurs zacznijmy zeby podtrzymywac wątek. A fotek jest baaardzo duzo 23 chyba. Jest moze teraz jakies swieto zeby mozna wysyłac kartki z linkiem Dźinki? Quote
justynavege Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jejku świeto................. chyba juz wszystkie przeszły .......... może z okazji wakacji? :loveu: :evil_lol: uxmal jesli fotek za mało to poprosimy cioteczke solito , ona ma talent fotograficzny a to wspaniały pomysl z kartkami :multi: Quote
uxmal Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :))) Czy fotek jest za mało? o tym decydujesz TY :) ja jestem w tym wypadku "do roboty":) A pomysł z kartkami to nie moj, gdzies mi taki pomysł przemknął...Tylko nie wiem gdzie:( Starosć nie radosc:) Quote
solito Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Na przyszły tydzień chętnie popstrykam jeszcze trochę fotek!:multi: Quote
uxmal Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 solito napisał(a):Na przyszły tydzień chętnie popstrykam jeszcze trochę fotek!:multi: A moze takie cos by sie udało... -Dzinka na trawie lezy jakby na kocyku, tak zeby moznabylo dorobic morze i plaze z boku. Byłaby kartka wakacyjna z informacja.:) Albo jak sie nie uda to z fotek 13 i 16 cos sie da zrobic Quote
justynavege Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 uxmal napisał(a)::))) Czy fotek jest za mało? o tym decydujesz TY :) ja jestem w tym wypadku "do roboty":) A pomysł z kartkami to nie moj, gdzies mi taki pomysł przemknął...Tylko nie wiem gdzie:( Starosć nie radosc:) uxmal fotek mnostwo ( dzieki Gosi-solito) le jseli trzeba by bylo nowych to da sie zrobić :loveu: taaaaaaaaa starośc ihihihi ciekawe co powiesz wobec moich 37 lat :evil_lol: ( ktorych nie czuje " na garbie " ) :evil_lol: ale wazny jest wiek duszy ;) a Dżinka ma duszę bardzo mołdą i wielkie serce do kochania :) Quote
justynavege Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 uxmal napisał(a):A moze takie cos by sie udało... -Dzinka na trawie lezy jakby na kocyku, tak zeby moznabylo dorobic morze i plaze z boku. Byłaby kartka wakacyjna z informacja.:) Albo jak sie nie uda to z fotek 13 i 16 cos sie da zrobic z tego co pamietam solito robiłą fotki Sarny z ktorych wynikao ze sarenka bawiła na wakacjach na jakiejś egzotycznej plaży :evil_lol: Gosiu co to było?? :loveu: Quote
justynavege Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 ych....... widzę tylko czerwony krzyżyk :placz: Quote
solito Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 uxmal napisał(a):A moze takie cos by sie udało... -Dzinka na trawie lezy jakby na kocyku, tak zeby moznabylo dorobic morze i plaze z boku. Byłaby kartka wakacyjna z informacja.:) Albo jak sie nie uda to z fotek 13 i 16 cos sie da zrobic Nie wiem, czy Dżinkę da się tak na spokojnie na kocyku posadzić... Ona jest taka ruchliwa, że już prędzej skaczącą czy biegającą:evil_lol: Ale będziemy próbować! Quote
yewcia1 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Dzinka pokazuje sie swiatu juz od rana. Quote
justynavege Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='uxmal'] A teraz ?? a teraz widzę :multi: solito spróbujemy :loveu: Quote
yewcia1 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Solito - wielka prosba wyslij do Anashara fotki Dzinki ze 2, 3 jak masz , bo Dzinka trafi na strone www.uciechow.pl :lol: Tylko te z watku dogo sa nie za bardzo jakosci Maila do Anashara wysle na pw :lol: Dzieki Quote
solito Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='yewcia1']Solito - wielka prosba wyslij do Anashara fotki Dzinki ze 2, 3 jak masz , bo Dzinka trafi na strone www.uciechow.pl :lol: Tylko te z watku dogo sa nie za bardzo jakosci Maila do Anashara wysle na pw :lol: Dzieki Melduję posłusznie, że zdjęcia zostały wysłane!:lol: Quote
yewcia1 Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 solito napisał(a):Melduję posłusznie, że zdjęcia zostały wysłane!:lol: Dziekujemy solito:loveu: Quote
justynavege Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='solito']Melduję posłusznie, że zdjęcia zostały wysłane!:lol:[/quote] solito wyslałaś do Anashara zcy do yewci? ;) Quote
solito Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='justynavege']solito wyslałaś do Anashara zcy do yewci? ;)[/quote] Same zdjęcia Dzinki do Anashara, a różne fotki wszystkich psiaków do Yewci! Quote
yewcia1 Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Dzinka jeszcze szczuplutka i nie wygląda jak uciecowski psiak:shake: Quote
Recommended Posts