solito Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 justynavege napisał(a):izulka nie mogę :placz: Justyś, to może Twojego TZ-ta trzeba jakoś zreformować?! Quote
justynavege Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 solito napisał(a):Justyś, to może Twojego TZ-ta trzeba jakoś zreformować?! na smalec go? ;) :evil_lol: Quote
yewcia1 Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Czy mozna sie pouśmiechać do solito o nowe fotki w wolnej chwili? Quote
justynavege Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dzinka nabrała trochę ciałka :multi: tak bardzo lgnie do ludzi........ Quote
Radek Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 justynavege napisał(a):Dzinka nabrała trochę ciałka :multi: Psiaki szybko nabierają ciałka u Was :) Widać, że są dobrze karmione. Quote
solito Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dżinka jest już dużo, dużo śmielsza! :lol: Na dworze wita przechodniów szczekaniem, ale tak po przyjacielsku! Podbiega machając ogonem i prosi o "głaski" Quote
Radek Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czytam o jej zachowaniach i nie mogę się oprzeć wrażeniu, że psinka musiała wcześniej mieszkać z człowiekiem. Quote
justynavege Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Radku na pewno mieszkała z człowiekiem bo miała obróżkę jak ją znalazłam no i rozumie "podaj Łapę" Dżinka dziś ze mną była na spacerku a drogą polną jechał Pan z okolicznej wioski na rowerze ( zna z widzenia mnie i psiaki ) zatrzymał sie i pyta : a co to nowy piesek? że taki chudy? powiedziałam mu , że to nowa dziewczynka Dzina się cieszyła do tego Pana ogonkiem i dostała kawałek kaszanki od niego czyli dziewczę szybko nawiazuje kontakty :) :loveu: Quote
yewcia1 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dzinka w galerii adopcyjnej AFN-u u eszy:loveu: Quote
justynavege Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 yewcia to dawaj tu link szybciutko :) Dzinka jest przesłodka przekochana grzeczna i cudownie wdzięczna , maleńka i młoda nikt sie nie zglasza ani jednego telefonu.............. moze ktoś da Dzince tymczas?? to na prawde nieklopotliwa sunia ktora tak bardzo potrzebuje człowieka........ Quote
yewcia1 Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Dzinka to mini charcik. Jak tam reszta dziewczyn do niej nie buczy? Quote
justynavege Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Karnka do Dziny nastawiona jest pozytywnie a Sarna raczej olewczo ;) Dżinka najdzielniej ze wszystkich uciechowiaków zniosła dzisiejsze szczepienie i psikanie Frontlinem ktore niedobra ciotka justyna "zafundowala" im na Dzien Dziecka :evil_lol: Quote
solito Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 yewcia1 napisał(a): Jak tam reszta dziewczyn do niej nie buczy? Na początku, to Dianka najbardziej była nastawiona do Dżinki "anty":shake: . Ale już od paru dni zauważyłam, że Dianka, podchodząc do Dżinki już nie warczy, tylko macha ogonkiem i obwąchooje ją:lol: Quote
justynavege Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Dianka taki ma charakter , na poczatku do Kariny i Sarny buczała jeżyla sie od pyska do ogona ale po kilku wspolnych spacerach i ciagłym jej upominaniu wie ze nie wolno fikać ale trzeba miec Diane pod kontrolą Quote
justynavege Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Dzinka kochana sunia straciłam juz nadzieje ze ktos sie po nia zglosi........ Quote
justynavege Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 yewcia1 napisał(a): zobaczcie jaka ślicznotka psiak najgrzeczniejszy jakiego znam co robić by nie zostala w schronisku?? Quote
izulkabu Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 yewcia1 napisał(a): Mała na góre. Cudeńko :) Justyś nie martw się na pewno znajdzie się dla niej dom, jest przeurocza. Quote
Recommended Posts