Molkas Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 No właśnie chciałam powiedzieć, że chyba się komuś przytyło troszeczkę :) Quote
Radek Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Przytyło, jak przytyło (troszkę ciałka jej nie zaszkodzi), ale jaką widać zmianę na pyszczydle. Teraz ma uśmiechniętą mordkę :) Quote
solito Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Radek napisał(a):Przytyło, jak przytyło (troszkę ciałka jej nie zaszkodzi), ale jaką widać zmianę na pyszczydle. Teraz ma uśmiechniętą mordkę :) Właśnie, Radku! Teraz jest taka radosna! A na początku była bardzo smutna i bała się... Quote
justynavege Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 macie racje:) Dzinka przytyła troszkę :multi: je jak koń :loveu: jest przecudowna i przekochana tak bardzo sie juz cieszy na moj widok , na spacerku wesolutko bryka Quote
izulkabu Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 justynavege napisał(a):Dżinka jest bardzo posłuszna chodze z nia na dlugiej smyczy gdy przywołąm przychodzi szybciutko :multi: zaczełą traktować schronisko jak dom coz to za dom dla psa :placz: Jest superową psinką :) a u Was Justyś psiaki mają lepiej niż w nie jednym domu :loveu: ale to fakt takie kochane stworzenia powinny mieszkać w domach ze swoimi ukochanymi ludźmi...:cool3: Quote
justynavege Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 włąsnie izulka one maja człowieka tylko kilkanascie minut dziennie :placz: Quote
Radek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 justynavege napisał(a):włąsnie izulka one maja człowieka tylko kilkanascie minut dziennie :placz: Patrząc na Wasze psiaki dochodzę do wniosku, że nawet krótki kontakt z Wami daje psiskom bardzo wiele :) Szybciutko dochodzą do siebie i zmieniają się nie do poznania. Quote
aagaaciaa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 U nas w mieście nawetschronu nie ma... Był to władze miasta zlikwidowały i przeniosły psaiki do innych schronisk. Z resztą i tak warunki były tragiczne. A teraz większość tych bid biega po ulicach do czasu, aż się ktoś nad nimi nie zlituje, nie trafią do adopcji, albo coś złego się stanie:( Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Dzinka chyba jednak jej nikt nie szuka.......... Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 dwa dni nie bylo mnie w schronisku ( wyjazd) i powiem Wam ze juz sie nie moge doczekac jutrzejszego spacerku z Dżinką Quote
izulkabu Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 justynavege napisał(a):dwa dni nie bylo mnie w schronisku ( wyjazd) i powiem Wam ze juz sie nie moge doczekac jutrzejszego spacerku z Dżinką Jest cudna , myślę że znajdzie się dla niej domek :) jest nieduża i taka słodka. Nie ma jej na Waszej stronce :roll: Quote
yewcia1 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 [quote name='izulkabu']Jest cudna , myślę że znajdzie się dla niej domek :) jest nieduża i taka słodka. Nie ma jej na Waszej stronce :roll: Trzeba napisać do Anashara - jutro poprosze Quote
justynavege Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 włąsnie przeciez to Uciechowianka musi tam byc :) Quote
yewcia1 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Jak tam się Dzinka ma? Pewnie teraz jest na spacerze:lol: Quote
justynavege Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Dżinka była dziś na dwoch spacerkach , na drugim z cioteczką Molką :) Quote
Molkas Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 justynavege napisał(a):Dżinka była dziś na dwoch spacerkach , na drugim z cioteczką Molką :) Tak była i slicznie się zachowywała :) to bardzo wdzięczna psinka :) Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Hehe, żeby ten głupi totek chciał dać wreszcie wygrać kasę na dom z ogrodem...;) Quote
justynavege Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 hehe Ulv ale jak totek mi da to Dżinka juz zarezerwowana :eviltong: w tak krotkim czasie całkowicie zawładnela mym sercem..........:placz: Quote
izulkabu Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 justynavege napisał(a):hehe Ulv ale jak totek mi da to Dżinka juz zarezerwowana :eviltong: w tak krotkim czasie całkowicie zawładnela mym sercem..........:placz: Justyś no to w czym problem ;) ona taka malutka, tak mało miejsca zajmuje :eviltong: BIERZ :loveu: Quote
justynavege Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 izulkabu napisał(a):Justyś no to w czym problem ;) ona taka malutka, tak mało miejsca zajmuje :eviltong: BIERZ :loveu: izulka nie mogę :placz: Quote
Recommended Posts