uxmal Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ooo!!! super ! do Agility ? czyli... -jej radość z życia i inteligencja mogą być wykorzystane do Agility lub innych sportów Quote
justynavege Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 tak ! tak ! o agility nawet ulv mówiła ze dzinka się nadaje :loveu: Quote
rotek_ Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 zdecydowanie dzina to taki mały sportowiec... ...jesli ktoś choc troche zna sie na szkoleniu z łatwością wyszkoli dzine Quote
yewcia1 Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 solito napisał(a): Yewciu! Już wiem, skąd masz obrazki!:evil_lol: Zmieniłam już Solito wpisujesz w google gify i z większoći stron da radę ściągać. Zaznaczasz obrazek robisz kopiuj- kklej i jest:lol: Quote
Diana S Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Basenji nie sa to problemowe psy w ogole nie szczekaja nie linieja...sa spokojne i co ciekawe ze maja raz do roku cieczke..ale ciekawe czy ta w typie Basenji bedzie chodz troszke bedzie miala z tych cech co prawdziwy Basenji.. Hopaj w gore kochanie!;) Quote
uxmal Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Narazie dodałam Dźinkę na http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=28825&id_kat=11&pi=0 http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=view&iduser=7846 Quote
uxmal Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Diana S napisał(a):Basenji nie sa to problemowe psy w ogole nie szczekaja nie linieja...sa spokojne i co ciekawe ze maja raz do roku cieczke..ale ciekawe czy ta w typie Basenji bedzie chodz troszke bedzie miala z tych cech co prawdziwy Basenji.. Hopaj w gore kochanie!;) Zastanawiałam się kiedyś na tą rasą, ale wybrałam sznaucera. Czytałam tylko, ze Basenji są bardzo energiczne i troszke uparte. Masz Diana S Basenji? Quote
Diana S Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 uxmal napisał(a):Zastanawiałam się kiedyś na tą rasą, ale wybrałam sznaucera. Czytałam tylko, ze Basenji są bardzo energiczne i troszke uparte. Masz Diana S Basenji? Nie mam ale mam sasiadke ktora miala ta rase to byla sunia..ta rasa u nas jest malo spotykana... bardzo sa oddane wlascicielowi... sa strasznie skoczne...nadaja sie do Agility.... Quote
uxmal Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Mnie się baaardzo podoba Basenji:) Dodałam Dzinke na http://www.pupile.com/ogloszenia/ogloszenie.asp?numer=15629 justynavege, PRZEPRASZAM wkleiłam niechcący Twój mail do aktywacji ogłoszenia na pupile.com. Przyjdzie do Ciebie od nich mail:( Nie musisz tego aktywowac. Poprawiłam to. Quote
uxmal Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 i jeszcze tu http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=697087&cid=170 Quote
rotek_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 przyjechał dzisaj młody Pan rozejrzał sie po schronisku i postanowił adoptować dzine...... powiedzieliśmy ze dzina musi miec jutro sterylke...jednak on zobowiązał sie wykonac sterylke we własnym zakresie. mysle ze w niedługim czasie przeprowadzimy kontrole poadopcyjną. strzeżonego pan bóg strzeze;) Quote
justynavege Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 jutro jade z Solito na kontrole poadopcyjną kurcze net mi szwankuje :mad: uxmal zauważyłam dziwną prawidłowośc ............ Twoje strony internetowe przynoszą psiakom domki :multi: :loveu: Quote
rotek_ Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 justynavege napisał(a): uxmal zauważyłam dziwną prawidłowośc ............ Twoje strony internetowe przynoszą psiakom domki :multi: :loveu: dobra wrózka znieba nam spadła Quote
uxmal Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ojeju !!!!!!!!! Ale świetnie Sprawdźcie tego Pana dokładnie :)))))))) No nie wiem z tym szczęściem. To dopiero drugi piesek. A może o czymś nie wiem ;) Quote
solito Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Uxmal, to bierz się teraz za Rybaczka i Lisię! :cool3: Quote
uxmal Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 solito napisał(a):Uxmal, to bierz się teraz za Rybaczka i Lisię! :cool3: ZA Rybaczka się wzięłam. A Lisia? to ta koleżanka z fotek Rybaczka? Quote
Diana S Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 co za cune wieści .... słoneczko pojedzie do nowego domku... moja radość jest wielka....:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
yewcia1 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Czekamy na wieści z wizyty poadopcyjnej. Quote
justynavege Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 yewcia1 napisał(a):Czekamy na wieści z wizyty poadopcyjnej. wg mnie jest źle :placz: Dzina została wyadoptowana pojechałyśmy z Gosią - solito sprawdzić warunki okazało się ze ten "domek" to zaniedbany ogromny budynek ( chyba stary pałacyk) z powybjanymi gdzieniegdzie szybami , niezamieszkaly Prawdopodobnie tam jest Dzina ( słyszałysmy chyba jej szczekanie i jeszcze jeden pies raczej duzy) Dzina jest na gorze o ile tam jest , pies zbiegł na dół dy nas usłyszal ale nie mogłysmy go zobaczyć sasiadka podpytana powiedziala ze tu nikt nie miezka a czasem jakis pan przyjezdza nakarmic psa Zadzwonilysmy do pana ktory ja adoptowal ze chcemy odwiedzic dzine , nie zgodzil sie powiedzial ze przyjedzie do Uciechowa ja mu na to ze chcemy sprawdzic w jakich warunkach dzina przebywa stanelo na tym ze przyjedzie do uciechowa porozmawiac BYł rozmawiala z nim solito bo mnie juz w schr nie bylo Przekonywal ze pies ma dobre warunki duzy dom do biegania i ponoc ( ...) dwa razy dziennie wypuszzca je pobiegac do ogrodu powiedzial ze za jakis tydzien jak dzina sie przyzwyczai mozna bedzie ja odwiedzic ja jestem załamana :placz: Quote
yewcia1 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Nic tylko zaklnąć pozostaje - może ktoś ma jakiś pomysł?:-( Quote
Apbt_sól Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 dziewczyny nie chche mis e przewijać , gdzie ta sunia teraz jest ? tzn , miejscowosc , miasto ? moze cos wymyslimy? Quote
uxmal Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 BOŻE!! A straż dla zwięrząt można tam poprosic zeby przyjechała??? Oni są w Kudowie? Quote
Recommended Posts