justynavege Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Ja tez :) solito to pewnie po dwa spacerki będa ? :) słuchajcie wygrałam konkurs no co prawda nei Miss Polonia :evil_lol: ale na watku Forescika ( tu watek )http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28584 cioteczka uxmal oglosiłą konkurs i jestem jedną ze zwycieczyn w nagrode jest strona internetowa ta strona bedzie dla Dżiny :multi: teraz prosba do kogos kto ladnie ubierze historię Dziny w piękne słowa a tam prosba konkurs jest :evil_lol: tylko na nagrode nie mam pomysłu..........:oops: pomozcie , to zwiekszy szanse Dziny na znalezienie domku........ Quote
solito Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='justynavege']... ta strona bedzie dla Dżiny :multi: teraz prosba do kogos kto ladnie ubierze historię Dziny w piękne słowa a tam prosba konkurs jest :evil_lol: tylko na nagrode nie mam pomysłu..........:oops: pomozcie , to zwiekszy szanse Dziny na znalezienie domku........ Please!!!:modla: Quote
izulkabu Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='justynavege']Ja tez :) solito to pewnie po dwa spacerki będa ? :) słuchajcie wygrałam konkurs no co prawda nei Miss Polonia :evil_lol: ale na watku Forescika ( tu watek )http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28584 cioteczka uxmal oglosiłą konkurs i jestem jedną ze zwycieczyn w nagrode jest strona internetowa ta strona bedzie dla Dżiny :multi: teraz prosba do kogos kto ladnie ubierze historię Dziny w piękne słowa a tam prosba konkurs jest :evil_lol: tylko na nagrode nie mam pomysłu..........:oops: pomozcie , to zwiekszy szanse Dziny na znalezienie domku........ Justyś ja myślę, że macie skarb jeśli chodzi o opowieści w MOLCE :) Quote
Molkas Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 yewcia1 napisał(a):Molkas co Ty na to??????? No cóż ja tam chętnie coś naskrobię :) ale dajcie znać co tam ma być :) Quote
justynavege Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Moleczko do skrobania przystąp :loveu: bo ciotka uxmal juz czeka na tekst parę słow o Dzinie wzzruszajacych i chwytajacych za serducho na jaj wlasna strone internetowa zobaczcie psiak nie ma domu a strona sie szykuje ;) Quote
yewcia1 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Dzinka tymczasem wyrusza na poszukiwaniqa domu. Quote
justynavege Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Molka gdzie jestes?? Dzinka potrzebuje tekstu :-( Quote
yewcia1 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Molkas pewnie śpi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
justynavege Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 zaatakowałąm Molkę na gg :evil_lol: tekst bedzie jutro :loveu: :multi: Quote
Molkas Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 justynavege napisał(a):zaatakowałąm Molkę na gg :evil_lol: tekst bedzie jutro :loveu: :multi: Ciotka Molka nie spi. Tekst już napisała i wysłała Justynie :) Quote
justynavege Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ciotka Molka piękny tekst napisała :multi: Dziekuję w imieniu Dzinki ?? Molka teraz go tu wstawiamy czy czekamy na stronkę i niech zobacza całosc ? ;) Quote
Molkas Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 justynavege napisał(a):ciotka Molka piękny tekst napisała :multi: Dziekuję w imieniu Dzinki ?? Molka teraz go tu wstawiamy czy czekamy na stronkę i niech zobacza całosc ? ;) Justyna jak wolisz :) ja tylko nędzny gryzipiórek :) Quote
justynavege Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ty gryzipiórek mnie nei nerwuj :evil_lol: Ty talent masz Kobito :loveu: to wstawiam :) Dżinka to mała bardzo kochana i rezolutna psinka. Zanim trafiła do Uciechowa musiała mieć swojego Pana, bo gdy ją znaleziono na szyi miała obrożę. Nie wiadomo, w jaki sposób trafiła na ulicę i ile na niej była. Wiadomo tylko, że ktoś tam na górze „chciał, żeby żyła” i zesłał na jej drogę ludzi, których poruszył jej los i jej bezdomność. Mała biegała po ruchliwej ulicy, pomiędzy pędzącymi samochodami, tak jakby szukała swojego Pana. Gdy ją znaleziono, była wychudzona, zmęczona, zrezygnowana i przerażona. Dzisiaj to nie ta sama sunia. Dżinka pod troskliwym okiem schroniskowych opiekunów wypiękniała, garnie się do ludzi, pięknie chodzi na smyczy, nie oddala się od nich i jest strasznie „wpatrzona” w człowieka. Swojemu Panu odda całą siebie, całą swoją psią miłość i wierność. Jeśli tylko znajdzie się ktoś kto będzie potrafił to docenić i stworzyć jej prawdziwy dom. Jeśli szukasz przyjaciela na dobre i na złe, jesli szukasz małej istoty, która potrafi wnieść do domu radość i szczęście...to napewno szukasz Dżinki Quote
yewcia1 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Molkas jak przyjedziesz do Uciechowa Dzinka osobiście Ci podziękuje:lol: Quote
justynavege Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jest jest jest :multi: cioteczka uxmal działą z prędkością światla :loveu: http://dzina.freehostia.com/ stronka juz jest :multi: uxmal jeszcze doda co nieco ;) dziękuję w imieniu Dżinki :loveu: Quote
izulkabu Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='justynavege']jest jest jest :multi: cioteczka uxmal działą z prędkością światla :loveu: http://dzina.freehostia.com/ stronka juz jest :multi: uxmal jeszcze doda co nieco ;) dziękuję w imieniu Dżinki :loveu: Bardzo fajna stronka, na pewno Ci szczęście przyniesie Dżinuś :loveu: Quote
justynavege Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 o diabły tasmańskie nikt Dziny nie odwiedza :mad: mi wczoraj dogo nie otworzyło wrót :placz: a dzis jedną reka na klawiaturze a druga w wodzie z lodem bo poparzylam para ale melduje sie u Dzinki Kochana grzeczna sunia Quote
Recommended Posts