Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i tylko Irenka musi porozmawiac z wlascicielka hoteliku nt. braku ksiazeczki zdrowia...wiadomo, ze pies bezdomny dokumentow i zaswiadczen przy sobie nie ma :shake: Szkoda byloby stracic okazje przewiezienia psa do bezpiecznego miejsca, Irenka na pewno ja poprosi o przyjecie.

Iwonko, panu Wieskowi trzeba w sobote przypomniec, zeby jak burza przez Ostrowiec nie przejechal. Gdybys mogla to wydrukuj adres hoteliku i daj panu Wieskowi do reki :p bo z rozpedu moze do schroniska pojechac :evil_lol:
Taki to jest nasz pan Wiesiu ;)

• Replies 434
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesio wczoraj sporo zjadł. otwiera sobie sam łapą drzwi i chodzi po mieszkaniu! :p
Pieknie szczeka. :)

To istne cudo.:loveu: Taki niuniek do kochania.

Posted

Hotelik pod Mielcem odmowil przyjecia psa :angryy: :angryy: :angryy:
W tej chwili zalatwiamy ze schroniskiem, zeby kierowca pan WIesiek przewiozl psa do Tarnowa, gdzie bedzie na niego czekac Beatka i Irenka (odwoza niewidomego pieska do Tarnowa po programie Kundel znalazl tam dom). Pies collie bedzie musial jechac z Beatka i Irenka do hoteliku do Niepolomic, gdzie jest niewidoma kolaczka Kaja.

Posted

jej, co robic...:-(

to jak bedzie wyglądała jego podróż gdzie on w końcu jedzie z Ostrowca/ od razu do tarnowa czy Niepołomic...?

Posted

jej żeby tylko w końcu do schronu nie trafił...

Ula a dlaczego hotelik odmowił?

To gdzie on w końcu z Ostrowca ma jechac ? do Mielca? Tarnowa?

Posted

Ulka18 napisał(a):
W tej chwili zalatwiamy ze schroniskiem, zeby kierowca pan WIesiek przewiozl psa do Tarnowa, gdzie bedzie na niego czekac Beatka i Irenka (odwoza niewidomego pieska do Tarnowa po programie Kundel znalazl tam dom). Pies collie bedzie musial jechac z Beatka i Irenka do hoteliku do Niepolomic, gdzie jest niewidoma kolaczka Kaja.

A jakie podali powody, bo ja raz z nimi negocjowałam przyjęcie bezpańskiego psa i twierdzili, że nie ma problemu? Pewnie przez ten brak szczepień!!!

Posted

iwop napisał(a):
to jak bedzie wyglądała jego podróż gdzie on w końcu jedzie z Ostrowca/ od razu do tarnowa czy Niepołomic...?

Z Ostrowca pojedzie z Panem Wieskiem do Tarnowa (jedzie sie przez Mielec) za dodatkowa oplata za kurs Mielec-Tarnow-Mielec, napisalam prosbe do kierownika schroniska, zeby sie zgodzil na dowoz do Tarnowa za oplata. W Tarnowie beda czekac na nich Beatka i Irenka. Wezma psa do hoteliku w Niepolomicach.

Posted

Ulka18 napisał(a):

A jakie podali powody, bo ja raz z nimi negocjowałam przyjęcie bezpańskiego psa i twierdzili, że nie ma problemu? Pewnie przez ten brak szczepień!!!

Posted

wiem, rozmawiałam z Irenką :) Zamartwiam sie bo nie daje mi spokoju jacy ludzie potrafią byc podli :shake: On potrafi sam otwierać drzwi... był psem domowym i co głodzony i wyrzucony na środku ulicy....

Posted

iwop ja wlasnie wykupilam Collaka szczenie 6miesiecy- byl glodzony-znaczy sie moze nie ale dostawal raz dziennie od malego jakas zupe czy same ziemniaki...i karme z tesco...od swieta-grrr...
byl bity bardzo-bo niby nieposluszny
wychodzil na spacer raz dziennie-przed kamienica-a tak to mial robic w lazience
mieszkal w przedpokoju tak malym ze nie mogl lezec swobodnie-nie wolno mu bylo wchodzic do pokoju-bo byl bity...
weta nie widzial na oczy...
teraz jest lekliwy ale dochodzi do siebie w nowwym domku-wlasnie wrocilam ze spaceru z nim:)

aaa nazwali go Lessie-a to chlopak jest!!!!! grr wiec do teraz zostal Lechu;)

Posted

aaaaaaaaaa dostep do wody mial do godziny 17- zeby pozniej na noc nie sikac...grrr
teraz walczymy z jego problemami z zoaladkiem i nawracajacym odwodnieniem:(