Migori Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ma osobisty, prywatny kocyk kwiatuszki :) http://images6.fotosik.pl/542/a858cf07e836b832.jpg mina mówi sama za siebie, no czego mnie budzisz kobieto ? ;) Quote
maciaszek Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Kocyk jest w ZAJĄCZKI! I ma wiele lat. Kiedyś był mój, gdy byłam dzieckiem :). Quote
Tengusia Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 maciaszek napisał(a):Kocyk jest w ZAJĄCZKI! I ma wiele lat. Kiedyś był mój, gdy byłam dzieckiem :). moje tez mialy swoj kocyk, z naciskiem na mialy :diabloti: dobrze ze kouderki nie rozebraly na czesci bo to dopiero by bylo :mad: jeszcze tylko tydzien :grins: Quote
Wiedźma Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Wcale się nie smieję, podziwiam. Moja tez tak ma: w zimie wybiegnie przed dom, rozpłacze się, że zimno, odtańczy jakiegoś dreptanego, patrząc na mnie z wyrzutem i sprintem do domu. A w domu - jak widać (a raczej jak nie widać): Quote
Migori Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 maciaszek napisał(a):Kocyk jest w ZAJĄCZKI! I ma wiele lat. Kiedyś był mój, gdy byłam dzieckiem :). Oh niech bedzie w zajączki. Próbowałam zajączka tam wypatrzeć, ale widziałam tylko kwiatki :lol: Bora też ma mój dziecinny kocyk... różowy :evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Są, są zajączki. Jak byk! ;) Pogoda jest wstrętna... O co chodzi?! Co tutaj robić? Nuuuudaaaa.... Chyba tylko spanie pozostaje... ;) Quote
JOMA Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 No tak, to teraz już wiemy jak u maciaszka wygląda wolna sobota :evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Chciałabym, żeby tak wyglądała, ale... tu dodaj kotka, a tam pieska na stronę jedną i drugą, tu zaktualizuj wątek, a tam zrelacjonuj spotkanie i napisz na czym wolontariat będzie polegał dla tych, którzy na spotkaniu nie byli, itd., itp.... ;) Quote
Aarionne Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Kurczę, nie było mnie przez jakiś czas, wchodzę do Bazyla, a tu leniwie i sennie. Czyli bez zmian :evil_lol: Przesyłam buziaki dla białaska! Quote
maciaszek Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 A co to za dziabąg w Twoim avatarku? :) Pozdrawiamy! Quote
Aarionne Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 :) A to Stefuś, moje maleństwo ukochane. Nie prowadzę jego wątku na dogo, jest tutaj: http://www.buldogi**********/galerie,22/stefanek-cudo-nad-cudami-ewenement-na-skale-swiatowa,54.html Jeżeli link się nie otwiera to w miejsce gwiazdek trzeba wpisać . fora . pl (bez spacji oczywiście). Quote
Laima Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Zamiast siąść wreszcie do pracy, obejrzałam wątek białasa. Jaki piękny pies! :loveu: Quote
maciaszek Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Witamy na wątku i zapraszamy do częstszego zaglądania. A na zachętę... ... hipnotyzowanie rąk TZta ;) ... potem oczu i rąk wędrujących nie do tych ust co trzeba :evil_lol: ... mała próba podkradzenia ;) ... i znowu hipnoza :) :evil_lol: Quote
Tengusia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ciezkie jest zycie Bazylka zeby mu tak przed samym nosem takimi smacznymi orzeszkami machac :mad: Quote
maciaszek Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 No wiesz, niektórzy ćwiczą z psami agility, niektórzy posłuszeństwo, niektórzy różne sztuczki, a my ćwiczymy cierpliwość, siłę woli i poskramianie uczucia wiecznego głodu :eviltong: :evil_lol:. Quote
furciaczek Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Niema to jak dobre wytlumaczenie:evil_lol: Quote
rufusowa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Cześć Cioteczko :loveu: nie mam za bardzo czasu na nadrabianie ale chciałam Ci powiedzieć, że myślami niejednokrotnie byłam z Wami :p moze po mału będę się wdrażać choć czasu mamy teraz mniej, bo nowy system w pracy i mniej czasu na siedzenie w necie :roll: ściskam mocno a tego głodomora Bazyla miziam po tych mięsistych faflach :loveu: Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Cześć, cześć :). Miło mieć świadomość, że myślami jesteś z nami :loveu:. Bazyl po faflach wymiziany! Nie mam dziś weny na pisanie historyjek. Nie mam weny do niczego. Czasami jest tak, że człowiek chciałby się zaszyć gdzieś głęboko i chciałby, żeby cały świat o nim zapomniał. Mam właśnie taki czasam.... Więc tylko taka fotka białasa. Quote
Tengusia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 trzymaj sie Maciaszku, chcialabym ci przekazac troszke mojej pozytywnej energi :calus: Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Dziękuję :loveu:. Chętnie skorzystam! Quote
rwpb Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='maciaszek']... my ćwiczymy cierpliwość, siłę woli ...[/QUOTE] To może Białasek by się nadał do reklamy Netii? Quote
Alicja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [FONT=Arial]a Ozzy ma kocyk po Kubie ...w kotka i pieska ...jutro ufoce :p Bazyl je orzeszki ? Ozzy tylko się bawi nimi :cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts