Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Kocyk jest w ZAJĄCZKI! I ma wiele lat. Kiedyś był mój, gdy byłam dzieckiem :).

moje tez mialy swoj kocyk, z naciskiem na mialy :diabloti: dobrze ze kouderki nie rozebraly na czesci bo to dopiero by bylo :mad: jeszcze tylko tydzien :grins:

Posted

Wcale się nie smieję, podziwiam. Moja tez tak ma: w zimie wybiegnie przed dom, rozpłacze się, że zimno, odtańczy jakiegoś dreptanego, patrząc na mnie z wyrzutem i sprintem do domu. A w domu - jak widać (a raczej jak nie widać):

Posted

maciaszek napisał(a):
Kocyk jest w ZAJĄCZKI! I ma wiele lat. Kiedyś był mój, gdy byłam dzieckiem :).

Oh niech bedzie w zajączki. Próbowałam zajączka tam wypatrzeć, ale widziałam tylko kwiatki :lol:
Bora też ma mój dziecinny kocyk... różowy :evil_lol:

Posted

Chciałabym, żeby tak wyglądała, ale... tu dodaj kotka, a tam pieska na stronę jedną i drugą, tu zaktualizuj wątek, a tam zrelacjonuj spotkanie i napisz na czym wolontariat będzie polegał dla tych, którzy na spotkaniu nie byli, itd., itp.... ;)

Posted

Witamy na wątku i zapraszamy do częstszego zaglądania. A na zachętę...

... hipnotyzowanie rąk TZta ;)

... potem oczu i rąk wędrujących nie do tych ust co trzeba :evil_lol:

... mała próba podkradzenia ;)

... i znowu hipnoza :)

:evil_lol:

Posted

No wiesz, niektórzy ćwiczą z psami agility, niektórzy posłuszeństwo, niektórzy różne sztuczki, a my ćwiczymy cierpliwość, siłę woli i poskramianie uczucia wiecznego głodu :eviltong: :evil_lol:.

Posted

Cześć Cioteczko :loveu:

nie mam za bardzo czasu na nadrabianie ale chciałam Ci powiedzieć, że myślami niejednokrotnie byłam z Wami :p moze po mału będę się wdrażać choć czasu mamy teraz mniej, bo nowy system w pracy i mniej czasu na siedzenie w necie :roll:

ściskam mocno a tego głodomora Bazyla miziam po tych mięsistych faflach :loveu:

Posted

Cześć, cześć :).
Miło mieć świadomość, że myślami jesteś z nami :loveu:. Bazyl po faflach wymiziany!

Nie mam dziś weny na pisanie historyjek. Nie mam weny do niczego. Czasami jest tak, że człowiek chciałby się zaszyć gdzieś głęboko i chciałby, żeby cały świat o nim zapomniał. Mam właśnie taki czasam....
Więc tylko taka fotka białasa.