Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

furciaczek napisał(a):
Nie moge uwierzyc ze on taki spokojny jest:crazyeye:
Ja na Twoim miejscu bym go nie budzila w takich momentach:evil_lol: odwazna jestes:p

To on mnie najpierw obudził :mad:. A że miał łeb niedaleko mojej twarzy to bałam się ruszyć, ale potem doszłam do wniosku, że nie będę przecież leżeć bez ruchu, na wstrzymanym oddechu przez całą noc :evil_lol: i zebrałam się w sobie...

Posted

maciaszek napisał(a):
To on mnie najpierw obudził :mad:. A że miał łeb niedaleko mojej twarzy to bałam się ruszyć, ale potem doszłam do wniosku, że nie będę przecież leżeć bez ruchu, na wstrzymanym oddechu przez całą noc :evil_lol: i zebrałam się w sobie...

teraz wszystko na psa zwalasz:evil_lol:

W nagrode za cierpliwosc w nadrabianiu zaleglosci nominowalam Cie do Oscara... i wygralas:loveu:

Gratulacje:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
W nagrode za cierpliwosc w nadrabianiu zaleglosci nominowalam Cie do Oscara... i wygralas:loveu:

Gratulacje:loveu:

Dziękuję :loveu: :multi: :multi: :multi: :laola: :cunao:

Niki-lidka napisał(a):
jak juz wlazlam na te filmiki to obejrzalam wszystkie....on jest suuuuuuper:)

Łeeeee, a ja chciałam Wam je stopniowo dawkować.... Łeeeee.... nie będzie niespodzianki... :placz: :placz:

Posted

maciaszek napisał(a):
Łeeeee, a ja chciałam Wam je stopniowo dawkować.... Łeeeee.... nie będzie niespodzianki... :placz: :placz:

...inni nie widzieli:cool3:...tylko ja diabel wcielony musialam sie czepic:diabloti:
wiec dawkuj sobie stopniowo a ja bede udawac, ze jeszcze ich nie widzialam i i tak bede ogladac:razz:

Posted

[quote name='Niki-lidka']Bazyl mi sie dzis snil...(tzn nie wiem czy to byl Bazyl...tak podejrzewam bo bylo wielkie biale z czarnym nochalem i sie do mnie usmiechalo)...sen troszke nudnawy...bo ja szlam droga a pies za mna caly czas:)
To na pewno nie był Bazyl. Gdyby śnił Ci się mój białas to ten sen na pewno nie byłby nudny :evil_lol:.

Złapany na gorącym uczynku...

Kasztan? Jaki kasztan? :evil_lol:

Posted

[quote name='Ania-shira']Swietne fotki bazylka
Kasztan jaki kasztan? świetne fotki a jakie minki robi że on nic nie wiem o co chodzi :evil_lol:[/quote]
Dzięki :oops:.
Musiał taką minę zrobić, żeby ukryć fakt kradzieży - zwinął bowiem tego kasztana z szafki (a wiedział, że nie wolno) :evil_lol:.

[quote name='furciaczek']jaka mina niewiniatka:evil_lol:[/quote]
Niewiniątko, niewiniątko... Buahahaha...
To niewiniątko dopadło dziś kolejnego kota i ma kolejne szramy na mordzie. Walka była, jak zawsze, ostra, TZ musiał rozdzielać, a Bazyli po powrocie do domu zaliczył pierwszą od prawie dwóch lat kąpiel (bo kot zrobił.... ze stresu i białas był ufajdany :shake:).
Kot przeżył, pies przeżył, TZ przeżył :)

Posted

[quote name='furciaczek']uuu nieciekawa przygoda:shake:
Bazyl sie chyba cieszyl ze kotek go "wyperfumowal":evil_lol:[/quote]
Bazyli przyszedł do domu bardzo z siebie zadowolony.
TZ jadąc windą myślał, że te "zapachy" to pozostałość po sąsiedzie, który wysiadał, gdy oni wsiadali, a który niezbyt często się myje :evil_lol:.
A ja myślałam, że padnę jak weszli i jak białasa kąpaliśmy.
Ale za to jaki teraz jest czyściutki (jeszcze bielszy, naprawdę!) i jakie ma mięciutkie włoski :loveu:.

Posted

[quote name='VitisVini']maciaszku a widziałaś Bazyla nr 2 w łódzkim schronie:shake: Masz jakieś pomysły bo ja na razie żadnych kurcze?
Ucałowania dla Bazyla oryginału:lol:[/quote]
daj linka do wątku Bazyla sobowtora...a jak nie ma wątku, to zrob zdjecia, dowiedz sie czegos o nim i zakladaj wątek i dawaj linka...bedziemy szukac domu!!!:diabloti:

Posted

[quote name='VitisVini']maciaszku a widziałaś Bazyla nr 2 w łódzkim schronie:shake: Masz jakieś pomysły bo ja na razie żadnych kurcze?
Ucałowania dla Bazyla oryginału:lol:[/quote]

[quote name='Niki-lidka']daj linka do wątku Bazyla sobowtora...a jak nie ma wątku, to zrob zdjecia, dowiedz sie czegos o nim i zakladaj wątek i dawaj linka...bedziemy szukac domu!!!:diabloti:[/quote]

No właśnie Vitis, daj link. Albo napisz jak psiaka namierzyć. KONIECZNIE !!!