Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dora, dla ułatwienia... :smile:
Dokładne rozliczenia Murki z podaniem wpłat i kosztów Soni są podane w poście nr 468 (str 19) i w poście nr 540 (str 22).
Teraz będziesz mogła szybko uzupełnic w pierwszym poście i będzie porządek. ;)

Posted

Elisabeta napisał(a):
Dora, dla ułatwienia... :smile:
Dokładne rozliczenia Murki z podaniem wpłat i kosztów Soni są podane w poście nr 468 (str 19) i w poście nr 540 (str 22).
Teraz będziesz mogła szybko uzupełnic w pierwszym poście i będzie porządek. ;)

Dzieki Elisabeta,zapomnialam zupelnie o 1 poscie

Posted

Sonia dostała wsparcie od jess: +300 zł :)

Wszystko ok u suni, jak będzie ładna pogoda to porobimy jej nowe wiosenne zdjęcia. Może z naszą Hanią się uda. Jakoś chyba zdjęcia psiaków z dziećmi przyciągają uwagę ludzi i zachęcają do adopcji. Ostatnio chciałam Soni takie fotki zrobić (miałam Hanię "pod ręką"), ale hrabianka ucięła sobie drzemkę w budce i ani myślała wyłazić, mimo, że ją wołałam. Tylko łypała jednym okiem i ogonem machała ;)

Posted

Kochana jess. :iloveyou:
Murka, widziałam Twoją Hanię na fotkach z Cziką i Lizą.
Ja mam też taką delikatną i kochającą psy Siostrzeniczkę Hanię. Moja sunia ją uwielbia.
Może Hanusie takie są... :loveu:
Czekamy na wiosenne fotki Soni.

Posted

Sonieczko zyczę Ci aby Zajączek Wielkanocny w te świeta nie przynosił Ci pisanki a wspaniały domek, nową rodzine która doceni to jaką jesteś cudną sunią i da szczęśliwe życie do końca Twoich dni! :)
A i wszystkim Wam, którzy pamietacie o Soni, dwiedzacie ją i pomagacie w znalezieniu domku zyczę Radosnych Świąt!
A Tobie Murko z całego serca życze aby te święta były dla całej Twojej rodziny pełne miłosci i szczęścia i abyście sie nigdy nie zmienili bo wszyscy macie cudne serduszka!
Wesołych Świąt!

Posted

Mam nadzieję, że nie będzie, bo Lori zostaje u nas dożywotnio :)

Póki co rozliczenie Soni:

Stan konta na 22 marzec wynosił +340,55 zł
Wpłaty:

+300 zł jess
Razem: +640,55 zł

Koszty:
-360 zł hotelowanie
-8 zł Fiprex
Razem: -368 zł

+640,55 zł - 368 zł = +272,55 zł
Stan konta na 21 kwiecień wynosi +272,55 zł.