Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Pepinek, odkąd dostał troszkę miłości, opieki i odkąd w ciepłe dni może grzać kosteczki na słońcu, a w zimne po prostu schować się w domu, potwornie odżył. Za każdym razem, jak byłam u Anetki, to widziałam w nim ogromną chęć do życia :)

• 1 month later...
Posted

Pepe ma zapadniętą tchawicę..

Trzeba założyć stendy, koszt ok 1400 zł. :help1:

Wizyta 77 zł

No to się porobiło :lookarou:

Koszt zabiegu ogromny...Basiu, czy Pepe ma wydarzenie na fb? Może by poprosić jakąś fundację o udostępnienie konta, bo na fb na pewno będzie prościej o pieniążki? Widzę, że na dogo ostatnio pustki, a i bazarki duuuużo gorzej idą, niż kiedyś...

Posted

Widziałam Pepunia, jest smutniejszy niż do tej pory.

Zawsze u Anetki tryskał radością a teraz widać ,że jest zmęczony.

Musimy zebrać na ten zabieg, kochamy Pepunia, nie wyobrażam sobie innej alternatywy...

Posted

Biedny Pepuś - mało tu nas po tych zmianach nie wszyscy dotarli ponownie ...... ja dopiero dziś trafiłam a tu takie smutne wiadomości - może spróbować jeszcze u innego weta, może jakaś inna opinia

Posted

Niestety Pepuś ma zapadniętą tchawicę. Widziałam "czrno na białym" na zdjęciu RTG i innej djagnozy niestety nie będzie choć bardzo bym chciała.

Pepe ma problemy z oddychaniem i jedyną nadzieją na poprawienie tego jest założenie stentu.

Posted

Biedak :( Ja jestem ciągle na minusie z moimi podopiecznymi ale chociaż 20 zł wyskrobię . Pepusiowi wiele życia nie zostało więc musi je przeżyć w jak największym komforcie. Mam nadzieję , że uda się uzbierać na ten zabieg ...

Posted

Ola i Jola usiłują zebrać kasę na zabieg Pepe, ale jest ciężko. Zrobiły bazarek na FB: https://www.facebook.com/events/437331479707013/?ref=22.

Poniżej konto do wpłat na zabieg Pepe.

Fundacja Ostatnia Szansa
01-494 Warszawa
ul. Jana Blatona 3 lok 141
NIP 525 234 91 99

ALIOR BANK
83 2490 0005 0000 4600 2454 9147

KONIECZNIE Z DOPISKIEM - darowizna, Psy z Kozienic/ zabieg Pepe

Dziewczyny będą wdzięczne za pomoc.

Posted

Ola i Jola usiłują zebrać kasę na zabieg Pepe, ale jest ciężko. Zrobiły bazarek na FB: https://www.facebook.com/events/437331479707013/?ref=22.

Poniżej konto do wpłat na zabieg Pepe.
 [font='lucida grande']

[font=verdana]Fundacja Ostatnia Szansa [/font]

[font=verdana]01-494 Warszawa [/font]

[font=verdana]ul. Jana Blatona 3 lok 141
NIP 525 234 91 99

ALIOR BANK
83 2490 0005 0000 4600 2454 9147

KONIECZNIE Z DOPISKIEM - darowizna, Psy z Kozienic/ zabieg Pepe
[/font]

[/font]

[font=verdana]Dziewczyny będą wdzięczne za pomoc.[/font]

Fanty super, szkoda, że wypłata dopiero 5-go ...
Posted

Pepe ma zapadniętą tchawicę..

Trzeba założyć stendy, koszt ok 1400 zł. :help1:

Wizyta 77 zł

Dzwoniłam do lecznicy, w której wykonują takie zabiegi - http://www.therios.eu/?act=3&id=197. Koszt stentu to około 2000zł. Koszt zabiegu to minimum 3000zł. Jola wspomniała o podobnej kwocie.

Niestety Pepuś ma zapadniętą tchawicę. Widziałam "czrno na białym" na zdjęciu RTG i innej djagnozy niestety nie będzie choć bardzo bym chciała.

Pepe ma problemy z oddychaniem i jedyną nadzieją na poprawienie tego jest założenie stentu.

Zabieg jest ryzykowny, a po założeniu stentu bywa różnie. Wszystko zależy od stanu zdrowia Pepe. Jaki jest stopień zapadnięcia tchawicy? Leczenie farmakologiczne już nie wchodzi w grę?

Posted

Wet do którego jeżdżę z psami powiedział ,że Pepe kwalifikuje się na taki zabieg.

Leczenie farmakologiczne nie wchodzi w grę.

Tchawica Pepe w miejscu zapadnięcia ma szerokość 1mm.

Koszt stentu (bez narzutu weta) to 1500zł. Mój wet powiedział, że zabieg zrobi za darmo, więc różnica w cenie jest spora.