ania75 Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Jakie dobre wieści ..... ciesz się zdrowiem maluszku jak najdłużej Quote
paula_t Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Uffff, kamień spadł mi z serca, że z dnia na dzień coraz lepiej, bo nieźle Pepolinek wszystkich wystraszył:shake: Quote
Mysza2 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 ewu napisał(a):Pepinek lepiej:) Zataczanie minęło. No i super:) Quote
Malgoska Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 ewu napisał(a):Pepinek lepiej:) Zataczanie minęło. dostał coś na stałe po wylewie? Quote
Makila Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Nic nie dostał na stałe. Pytałam weta i powiedział, że nie ma takiej konieczności. Quote
paula_t Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 A ja dzisiaj byłam u "mojego" Baksika i przy okazji odwiedziłam Pepinka :) Jak przyjechałam, to stał na balkonie i obserwowałam z zaciekawieniem co się dzieje na zewnątrz:evil_lol: Dobrze dziadziuś wygląda i dobrze się trzyma. Siedział sobie na trawce i grzał swoje kosteczki w słońcu, podjadł troszkę smakołyków, a potem chodził po ogrodzie na robił wygibasy na trawie:evil_lol: Anetka go oszczędza i znosi go oraz wnosi po schodach do ogródka, ale jak już Pepolinek staje na własne łapki, to nie widać, żeby coś było nie tak :) Quote
ewu Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 paula_t napisał(a):A ja dzisiaj byłam u "mojego" Baksika i przy okazji odwiedziłam Pepinka :) Jak przyjechałam, to stał na balkonie i obserwowałam z zaciekawieniem co się dzieje na zewnątrz:evil_lol: Dobrze dziadziuś wygląda i dobrze się trzyma. Siedział sobie na trawce i grzał swoje kosteczki w słońcu, podjadł troszkę smakołyków, a potem chodził po ogrodzie na robił wygibasy na trawie:evil_lol: Anetka go oszczędza i znosi go oraz wnosi po schodach do ogródka, ale jak już Pepolinek staje na własne łapki, to nie widać, żeby coś było nie tak :) Kochany Pepunio:) Tak bym chciała ,żeby żył dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo w dobrej kondycji. Tyle lat dziadowskiego życia a teraz ma to czego mu zawsze brakowało: Anetkę, dom z ogrodem, kumpli, jedzono pod nos i maaaaaaaaaaaaasę miłości. Quote
Makila Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 Pepuś ma się świetnie. Już zapomnieliśmy, że coś było nie tak ;) Pepinek wrócił do "dyrktorownia" nad rozszczekaną młodieżą :D Quote
ewu Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Makila napisał(a):Pepuś ma się świetnie. Już zapomnieliśmy, że coś było nie tak ;) Pepinek wrócił do "dyrktorownia" nad rozszczekaną młodieżą :D Pepinek dyrektor:) Quote
Makila Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Dzsiaj Pepuś został zabezpieczony na pchły i kleszcze. Quote
ewu Posted July 8, 2014 Author Posted July 8, 2014 Anetko dziękuję:) Przelew za lipiec w drodze. Ile mam przelać za zabezpieczenie Pepunia przeciw insektom? Quote
Makila Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 ewu napisał(a):Anetko dziękuję:) Przelew za lipiec w drodze. Ile mam przelać za zabezpieczenie Pepunia przeciw insektom? Zabezpieczenie gratis :lol: Quote
ewu Posted July 13, 2014 Author Posted July 13, 2014 BAZAREK DLA Pepe zapraszam:smile::smile::smile::smile: http://www.dogomania.pl/forum/threads/254159-Na-podopiecznych-ewu-do-20-07-do-21-00-Zapraszamy-%29?p=22292281#post22292281 Quote
paula_t Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Łoooo matko, zupełnie zapomniałam wstawić link do bazarku:oops: Quote
paula_t Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 Widziałam przedwczoraj Pepolinka:cool3: Dziadziuś ma się bardzo dobrze. Przywiozłam z Magdą suczkę na kilka dni do Anetki i troszkę na niego poburczała, bo Pepolinek bardzo przyjacielski jest,a czasem nawet nachalny, ale chłopak szybko się wycofał i poszedł pospacerować po ogródku ;) Quote
ewu Posted July 29, 2014 Author Posted July 29, 2014 [quote name='paula_t']Widziałam przedwczoraj Pepolinka:cool3: Dziadziuś ma się bardzo dobrze. Przywiozłam z Magdą suczkę na kilka dni do Anetki i troszkę na niego poburczała, bo Pepolinek bardzo przyjacielski jest,a czasem nawet nachalny, ale chłopak szybko się wycofał i poszedł pospacerować po ogródku ;)[/QUOTE] Kochany:):):):) Quote
pikola Posted August 1, 2014 Posted August 1, 2014 Nic nie wiedzialam ze Pepus mial taki straszny kryzys.:-( Czy nie powinien przyjmowac lekow? Przepraszam ze tak dopytuje ale moze Karsivan by mu pomog zapobiegawczo.? Quote
paula_t Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 A ja wczoraj znowu byłam w odwiedzinach u ferajny:razz: Byłam w głębokim szoku, bo Pepolinek zachowuje się jak taki mały szczeniak;) Bryka po całym ogrodzie, biega (:crazyeye:) i to całkiem szybko, tarza się w trawie, dotrzymuje kroku pozostałym psiakom- jest w naprawdę dobrej formie :) Quote
pikola Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 To cale szczescie:loveu:Pepinku trzymaj sie zdrowo! Quote
Recommended Posts