ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Strasznie się martwię o Pepinka:( Nadal się zatacza... Dzisiaj wizyta u weta. Quote
ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Zapłaciłam 52 zł za wizytę i 80 zł tytułem czerwca. Quote
Mysza2 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Bidulek, może po wizycie u weta będą lepsze wieści. Trzymam mocno kciuki Quote
ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='Malgoska']co dostał po tym wylewie?[/QUOTE] Nie wiem bo Pepe jest u Makili. Prosiłam żeby dzisiaj spisała wszystkie leki , jakie dostał Quote
Malgoska Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='ewu']Nie wiem bo Pepe jest u Makili. Prosiłam żeby dzisiaj spisała wszystkie leki , jakie dostał[/QUOTE] moja jak miała wylew (zauważony w stadium początkowym) dostała steryd, combivit, które trzeba było powtarzać kilka razy; od razu miała wprowadzony karsivan już do końca swoich dni. Po wylewie pozbierała się i wróciła całkiem do formy. Zmarła na nowotwór, gdyby nie on pewnie by jeszcze żyła (miała 16 lat); ile lat ma Pepe? Quote
ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='Malgoska']moja jak miała wylew (zauważony w stadium początkowym) dostała steryd, combivit, które trzeba było powtarzać kilka razy; od razu miała wprowadzony karsivan już do końca swoich dni. Po wylewie pozbierała się i wróciła całkiem do formy. Zmarła na nowotwór, gdyby nie on pewnie by jeszcze żyła (miała 16 lat); ile lat ma Pepe?[/QUOTE] Około 15 , jeśli go dobrze ocenili... Quote
ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Anetka też natychmiast zareagowała jak Pepe zaczął się przewracać. Quote
ania75 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 (edited) bądź dzielny malutki .... tak się martwię Edited June 12, 2014 by ania75 Quote
ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 Pepe nieco lepiej. Zastrzyki pomagają/ Dostał Nivalin, steryd i witaminy z serii B. Anetka dokładnie napisze co i jak. Quote
mdk8 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 dotarłam tu z wątku Buni . Szkoda,że nie poznałam Pepinka wcześniej. Quote
ewu Posted June 12, 2014 Author Posted June 12, 2014 [quote name='mdk8']dotarłam tu z wątku Buni . Szkoda,że nie poznałam Pepinka wcześniej.[/QUOTE] Dziękuję,że jesteś:) Quote
mdk8 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 mam nadzieję,że psiaczek się nie podda i jeszcze trochę będę mogła tu bywać :lol: Quote
Mysza2 Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 [quote name='ewu']Pepe nieco lepiej. Zastrzyki pomagają/ Dostał Nivalin, steryd i witaminy z serii B. Anetka dokładnie napisze co i jak.[/QUOTE] I niech będzie coraz lepiej i lepiej Quote
Makila Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 Pepuś po zastrzykach czuje się dużo lepiej. Jest żywszy i lepiej chodzi, ale jednak trochę się zatacza. We wtorek dostał w zastrzyku steryd, nivalin i miligamma. Dzisiaj też dostał nivalin, miligamma i witaminy z grupy B. Dstałam zastrzyki na sobotę i jeżeli Pepuś będzie się dobrze czuł, to kolejne wizyty nie będą konieczne. Natomiast gdy dalej będzie miał problemy z chodzeniem, to będą kolejne zastrzyki. Wzięłam też leki przeciwbólowe na trzy dni gdybym widziała, że coś go boli, to mam mu podać. To faktura za dzisiejszą wizytę [IMG]http://i60.tinypic.com/2gvk4ki.jpg[/IMG] Quote
Makila Posted June 12, 2014 Posted June 12, 2014 A to faktura za wtorkową wizytę [IMG]http://i59.tinypic.com/wrb4gp.jpg[/IMG] Quote
asiuniab Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Pepuniu, przecież jesteś żwawym dziadeczkiem, to omiń, te kłody, które los Ci pod nóżeńki podkłada i wracaj do pełni sił!! Quote
Malgoska Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 [quote name='Makila']Pepuś po zastrzykach czuje się dużo lepiej. Jest żywszy i lepiej chodzi, ale jednak trochę się zatacza. We wtorek dostał w zastrzyku steryd, nivalin i miligamma. Dzisiaj też dostał nivalin, miligamma i witaminy z grupy B. Dstałam zastrzyki na sobotę i jeżeli Pepuś będzie się dobrze czuł, to kolejne wizyty nie będą konieczne. Natomiast gdy dalej będzie miał problemy z chodzeniem, to będą kolejne zastrzyki. Wzięłam też leki przeciwbólowe na trzy dni gdybym widziała, że coś go boli, to mam mu podać. To faktura za dzisiejszą wizytę [IMG]http://i60.tinypic.com/2gvk4ki.jpg[/IMG][/QUOTE] po wylewie wizyty są konieczne co jakiś czas wylewy lubią się powtarzać; no i taki staruszek po wylewie powinien zostać zabezpieczony lekiem Quote
caryca26 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Zaglądam do dziadka Pepinka i mocno trzymam kciuki , że szybko odzyska pełną formę. Mam nadzieję , że poza wylewem nic mu nie dolega . Chodzi mi o to , że w tym wieku psiak może się posypać praktycznie z dnia na dzień :( Teraz właśnie przeżywamy to w rodzinie z naszym staruszkiem :( Quote
Makila Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 Pepuś czuje się coraz lepiej. Dobrze reaguje na leki, a to najważniejsze. Jeszcze dziadeczek sobie pobiega :loveu: Quote
ewu Posted June 13, 2014 Author Posted June 13, 2014 [quote name='Makila']Pepuś czuje się coraz lepiej. Dobrze reaguje na leki, a to najważniejsze. Jeszcze dziadeczek sobie pobiega :loveu:[/QUOTE] Oby jak najdłużej. Pepunio kochany:) Quote
Mysza2 Posted June 13, 2014 Posted June 13, 2014 No i bardzo dobrze:) I niech tak trzyma biduliński Quote
Makila Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Wczoraj zrobiłam Pepinkowi zastrzyki. Chyba ostatnie, bo Pepe już się nie zatacza. Teraz trochę więcej śpi niż normalnie, ale to dobrze bo musi troszkę więcej odpoczywać żeby się zregenerować. Quote
Recommended Posts