Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Makila']Pepe wczoraj pięknie się wyperfumował:roll: i w nagrodę został wykąpany :evil_lol:

Nie był zachwycony kąpielą[/QUOTE]
No kurde Makila teraz to przesadziłaś...:)
Jak można odebrać psu taki wspaniały , ulubiony zapach i pewnie kolor...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

Miałam sunię, która zawsze znalazła jakieś stare śledzie , których nie dojadły osiedlowe kotki....
Zapaszek i zielony kolor na szyi towarzyszyły nam co rusz...:)

Posted

[quote name='ewu']Miałam sunię, która zawsze znalazła jakieś stare śledzie , których nie dojadły osiedlowe kotki....
Zapaszek i zielony kolor na szyi towarzyszyły nam co rusz...:)[/QUOTE]

Ooooo, to widzę, że podobna historia jak u mnie:evil_lol: Mój tata szukał sposobu na przegonienie kretów, bo Mu cały ogród zryły i gdzieś wyczytał, że do dziury wsadza się śledzie (nie wiem skąd On to wziął ;)) i oczywiście nie minęło kilka minut, a już Bandzior latał cały zachwycony po działce ze śledziem w pyszczku, a co jakiś czas sobie go porzucał i się w nim tarzał. Całą rodziną za nim lataliśmy, żeby mu tego śledzia zabrać, niestety bezskutecznie....Trzeba było go kilkukrotnie wykąpać zanim w ogóle zapach zelżał....:shake:

Posted

[quote name='paula_t']Ooooo, to widzę, że podobna historia jak u mnie:evil_lol: Mój tata szukał sposobu na przegonienie kretów, bo Mu cały ogród zryły i gdzieś wyczytał, że do dziury wsadza się śledzie (nie wiem skąd On to wziął ;)) i oczywiście nie minęło kilka minut, a już Bandzior latał cały zachwycony po działce ze śledziem w pyszczku, a co jakiś czas sobie go porzucał i się w nim tarzał. Całą rodziną za nim lataliśmy, żeby mu tego śledzia zabrać, niestety bezskutecznie....Trzeba było go kilkukrotnie wykąpać zanim w ogóle zapach zelżał....:shake:[/QUOTE]

I co pomoglo na krety?:pJa wiem ze to moze i szkodniki sa,ale jakie cudne:loveu:

Wyprali Pepunia..Niedobre ludzie:lol:

Posted

[quote name='pikola']I co pomoglo na krety?:pJa wiem ze to moze i szkodniki sa,ale jakie cudne:loveu:

Wyprali Pepunia..Niedobre ludzie:lol:[/QUOTE]

To miało je tylko odstraszyć, żaden zwierzak przy tym nie ucierpiał:evil_lol: Nie pozwoliłabym;)
Niestety nie wiemy czy ten sposób działa, bo po akcji z Bandziorem tata zrezygnował;)

Posted

[quote name='pikola']He,he tak myslalam;)
A jak u Ciebie Paula?
Wszystko dobrze poszlo?[/QUOTE]

Wszystko dobrze :) Wreszcie mogę zająć się psiowymi sprawami, a raczej muszę :( Dziękuję, że pytasz:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Wszystko dobrze :) Wreszcie mogę zająć się psiowymi sprawami, a raczej muszę :( Dziękuję, że pytasz:loveu:[/QUOTE]

Brawo!:multi:
Wiedzialam ze bedzie dobrze!:lol:

Posted

[quote name='pikola']Brawo!:multi:
Wiedzialam ze bedzie dobrze!:lol:[/QUOTE]

No, ja niestety nie, bo niejednokrotnie przekonałam się, że wiedza to nie wszystko:shake: Zresztą zawsze się wolę miło zaskoczyć, niż niemiło rozczarować ;)

Posted

[quote name='paula_t']Makila/ewu, udało się skombinować dla dziadziusia jakieś legowisko czy mam wywiązać się z obietnicy bazarku i zakupu? ;)[/QUOTE]

Ostatnio dostałam kilka poduszek, więc Pepe ma gdzie spać ;)

Lepiej przeznaczyć ewentualną kasę na jakąś biedę w potrzebie.

Posted

Pepinek coraz bardziej zadomowiony:lol:

Czasami jak zostawie otwarte drzwi do mieszkania to wszystkie psiaki pakują sie do domu.
Tak było do czasu, aż Pepe stwierdził, że nie wolno :mad: siedzi w drzwiach i nie pozwala im wejść :megagrin: