Makila Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pepe wczoraj pięknie się wyperfumował:roll: i w nagrodę został wykąpany :evil_lol: Nie był zachwycony kąpielą Quote
zozola77 Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 skoro sam sie wyperfumował to na pewno sie wkurzył ze zmyłas mu ten wspaniały zapaszek :eviltong: Quote
ewu Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 [quote name='Makila']Pepe wczoraj pięknie się wyperfumował:roll: i w nagrodę został wykąpany :evil_lol: Nie był zachwycony kąpielą[/QUOTE] No kurde Makila teraz to przesadziłaś...:) Jak można odebrać psu taki wspaniały , ulubiony zapach i pewnie kolor...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ewu Posted September 26, 2013 Author Posted September 26, 2013 Miałam sunię, która zawsze znalazła jakieś stare śledzie , których nie dojadły osiedlowe kotki.... Zapaszek i zielony kolor na szyi towarzyszyły nam co rusz...:) Quote
paula_t Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 [quote name='ewu']Miałam sunię, która zawsze znalazła jakieś stare śledzie , których nie dojadły osiedlowe kotki.... Zapaszek i zielony kolor na szyi towarzyszyły nam co rusz...:)[/QUOTE] Ooooo, to widzę, że podobna historia jak u mnie:evil_lol: Mój tata szukał sposobu na przegonienie kretów, bo Mu cały ogród zryły i gdzieś wyczytał, że do dziury wsadza się śledzie (nie wiem skąd On to wziął ;)) i oczywiście nie minęło kilka minut, a już Bandzior latał cały zachwycony po działce ze śledziem w pyszczku, a co jakiś czas sobie go porzucał i się w nim tarzał. Całą rodziną za nim lataliśmy, żeby mu tego śledzia zabrać, niestety bezskutecznie....Trzeba było go kilkukrotnie wykąpać zanim w ogóle zapach zelżał....:shake: Quote
ania75 Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Pepuś dyrektor wyprany ..... no to ci dopiero:roll: Quote
Nadziejka Posted September 26, 2013 Posted September 26, 2013 Pepunio Armani .....:cool3::buzi: Quote
pikola Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='paula_t']Ooooo, to widzę, że podobna historia jak u mnie:evil_lol: Mój tata szukał sposobu na przegonienie kretów, bo Mu cały ogród zryły i gdzieś wyczytał, że do dziury wsadza się śledzie (nie wiem skąd On to wziął ;)) i oczywiście nie minęło kilka minut, a już Bandzior latał cały zachwycony po działce ze śledziem w pyszczku, a co jakiś czas sobie go porzucał i się w nim tarzał. Całą rodziną za nim lataliśmy, żeby mu tego śledzia zabrać, niestety bezskutecznie....Trzeba było go kilkukrotnie wykąpać zanim w ogóle zapach zelżał....:shake:[/QUOTE] I co pomoglo na krety?:pJa wiem ze to moze i szkodniki sa,ale jakie cudne:loveu: Wyprali Pepunia..Niedobre ludzie:lol: Quote
paula_t Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='pikola']I co pomoglo na krety?:pJa wiem ze to moze i szkodniki sa,ale jakie cudne:loveu: Wyprali Pepunia..Niedobre ludzie:lol:[/QUOTE] To miało je tylko odstraszyć, żaden zwierzak przy tym nie ucierpiał:evil_lol: Nie pozwoliłabym;) Niestety nie wiemy czy ten sposób działa, bo po akcji z Bandziorem tata zrezygnował;) Quote
pikola Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 He,he tak myslalam;) A jak u Ciebie Paula? Wszystko dobrze poszlo? Quote
Nadziejka Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Pepuniu zagladuniam ku tobie:buzi: Quote
paula_t Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='pikola']He,he tak myslalam;) A jak u Ciebie Paula? Wszystko dobrze poszlo?[/QUOTE] Wszystko dobrze :) Wreszcie mogę zająć się psiowymi sprawami, a raczej muszę :( Dziękuję, że pytasz:loveu: Quote
pikola Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='paula_t']Wszystko dobrze :) Wreszcie mogę zająć się psiowymi sprawami, a raczej muszę :( Dziękuję, że pytasz:loveu:[/QUOTE] Brawo!:multi: Wiedzialam ze bedzie dobrze!:lol: Quote
paula_t Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 [quote name='pikola']Brawo!:multi: Wiedzialam ze bedzie dobrze!:lol:[/QUOTE] No, ja niestety nie, bo niejednokrotnie przekonałam się, że wiedza to nie wszystko:shake: Zresztą zawsze się wolę miło zaskoczyć, niż niemiło rozczarować ;) Quote
ewu Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Nie było mnie dwa dni... ... Wracając do śledzi rzeczywiście uporczywy zapaszek...:) Quote
ewu Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 U Pepunia wszystko w porządku, drepcze dziadunio dzielnie na swoich łapinkach:) Quote
ewu Posted October 8, 2013 Author Posted October 8, 2013 Ja dzisiaj wylatuję do Londynu, nie wiem jak długo będę miała dostęp do netu. Wracam 20-tego. Quote
paula_t Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Makila/ewu, udało się skombinować dla dziadziusia jakieś legowisko czy mam wywiązać się z obietnicy bazarku i zakupu? ;) Quote
ewu Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Październik opłacony:) Jola i Ola -160 zł, ewu 80 zl, razem 240 zł. Quote
Makila Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='paula_t']Makila/ewu, udało się skombinować dla dziadziusia jakieś legowisko czy mam wywiązać się z obietnicy bazarku i zakupu? ;)[/QUOTE] Ostatnio dostałam kilka poduszek, więc Pepe ma gdzie spać ;) Lepiej przeznaczyć ewentualną kasę na jakąś biedę w potrzebie. Quote
Nadziejka Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Odwiedzam z pozdrowieniem :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Makila Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Pepinek coraz bardziej zadomowiony:lol: Czasami jak zostawie otwarte drzwi do mieszkania to wszystkie psiaki pakują sie do domu. Tak było do czasu, aż Pepe stwierdził, że nie wolno :mad: siedzi w drzwiach i nie pozwala im wejść :megagrin: Quote
Recommended Posts