Jump to content
Dogomania

Wychudzone,zaniedbane, w upały bez picia - LUNA,DORA,LILOU i TEO. POMOCY!!!

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yoana']A czy jest szansa, że naprawdę nie będą mieli więcej żadnego psa?[/QUOTE]

będziemy starali się ich co jakiś czas kontrolować, ale Pani powiedziała, że i tak sobie psa załatwi...

Posted

Ja też jestem na zaproszenie gosiaczek1984.Nigdy nie zrozumiem takich ludzi,jak mogą żyć i patrzeć na te biedne psy.Ciekawe jak sami wyglądają,czy też są wychudzeni,głodni,bez wody? Koszmar.
Może uda się tym nędznikom założyć sprawę o znęcanie się nad psami,jak zabulą to odejdzie im ochota posiadania następnego psa.

Posted

[quote name='ajw']Jestem i ja u Lunki i reszty psiaków. Dobrze, że już psiaki bezpieczne. Wybaczcie mi, ale finansowo obecnie nie wspomogę...[/QUOTE]

najważniejsze,że jesteś na wątku,to jest bardzo ważne

Posted

Przelałam 40 zł- więcej w tym miesiącu niestety nie dam rady.

Dobrze, że to co najgorsze już jest za tymi psiakami. Strach tylko, że znajdą się kolejne ofiary :-(

Posted

Czy sprawa zostanie skierowana do sądu? Widok tej starszej suczki jest szokujący. Tą babę za kratki powinni wsadzić... no ale niska szkodliwość czynu i brak empatii sędziów w tym kraju jest powszechna :/

Posted

Jak by dostali z 10 tys.kary za znecanie sie,to nastepnym razem by nakarmili.
A tak wezma nastepnego nieszczesnika.Wyc sie chce z tej bezsilnosci..

A przede wszystkim powinni teraz placic za leczenie tych Psow!

Posted

Wszystkim bardzo serdecznie dziękujemy za przybycie na wątek, za wsparcie finansowe - jesteście kochani.

[quote name='Gosiapk']Czy sprawa zostanie skierowana do sądu? Widok tej starszej suczki jest szokujący. Tą babę za kratki powinni wsadzić... no ale niska szkodliwość czynu i brak empatii sędziów w tym kraju jest powszechna :/[/QUOTE]

tak
ale tak jak Gosiapk napisała - niska szkodliwość czynu, nikt ich nie przyłapał na gorącym uczynku, jak biją te psy...
nasze prawo jest niestety słabe jeśli chodzi o kwestię znęcania nad zwierzętami :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='pikola']A przede wszystkim powinni teraz placic za leczenie tych Psow![/QUOTE]

to biedni ludzie, alkoholicy... nie mieli by nawet z czego...

Posted

[quote name='Pyrdka']to biedni ludzie, alkoholicy... nie mieli by nawet z czego...[/QUOTE]

Ale "wódę" mieli za co kupować:angryy: kiedy to się w końcu skończy??? na cholerę były im aż cztery psy???
Ja bym ich samych na łańcuchy pouwiązywała i 20cm od zasięgu ich rąk nalewkę postawiła- to mógłby być ciekawy widok:razz:
Dorcia jest śliczna:loveu:- miałam kiedyś taką siwą czarnulę (też Dorę) tylko dużo mniejsza była.

Posted

[quote name='Pyrdka']będziemy starali się ich co jakiś czas kontrolować, ale Pani powiedziała, że i tak sobie psa załatwi...[/QUOTE]

I to jest kurcze najgorsze, że polskie prawo o ochronie zwierząt to jeden wielki bubel...