Wilejkaros Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Jaka dłuuuugaśna i rozdarta! Wampirzyca! Quote
fona Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 a była taka malutka..... a teraz ołówek Quote
fona Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [IMG]http://images32.fotosik.pl/60/6ee08455e3dfd38fmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images24.fotosik.pl/121/c380db5152b1fcb0med.jpg[/IMG] hahahaha, [B]kot dżdżownica[/B] [B]a wiecie, że Zwirek wczoraj stracił jajka???????[/B] Quote
fona Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Żwirek pozdrawia! "Tak, tak:) wszystko dobrze. Je, biega i jajka ladnie mu się goją jak na kocie;) Dzis mu nawet pazurki obcielam i specjalnie nie miał nic przeciwko:) Dobranocki!". Quote
fona Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 aaa, suszarka z praniem - leży wszystko z półek zwalone masakra, bo zrobilam sajgon, pakujac bazarki, a teraz ona to wszystko przemieszcza... obudziła się, cholerny świat, akurat jak ja muszę oko przymknąć... Quote
konisia Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ostatnie zdjęcie rewelacyjne:loveu::crazyeye: Quote
Tweety Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Fona, powinnaś teraz wyadoptować Makumbe na metry:evil_lol: Quote
fona Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 makumba furczy troche i... siku na dywanik w laziencce... :( Quote
agata-air Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101107[/URL] fona moze ty kojazysz tego psa. znalezli go w twoich okolicach:( Quote
Wilejkaros Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Fona, podesłałaś może już Fusicy zdjęcia Makumby? Quote
fona Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Zobaczcie, co mi przysłała Tundra [url]http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI[/url] Quote
LittleMy Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name='fona']Zobaczcie, co mi przysłała Tundra [URL]http://www.youtube.com/watch?v=qLXHvBFG-CI[/URL][/quote] :crazyeye: niesamowite... dla kazdego jest nadzieja :) Quote
fona Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Cudny niesamowity psiak! ___________________________________________________________ Znalazlam... kolejną plamę - nasikała na worek z rzeczami do prania, który stoi w łazience. I zastanawiam się, dlaczego ZNOWU!!! :( Może taka delikatniusia, że kuwetka za brudna, bo przyznam, że się zbierałam do mycia juz od dwóch-trzech dni, ale żwiru było jeszcze tyle, że chciałam wykorzystać, a nie wyrzucać... No i jak mi się uda zebrać, zrobię jej badanie moczu dla świętego spokoju. Na razie leje w łazience, jak zacznie w pokoju, się już chyba uśpię... Quote
Fusica Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [quote name='Wilejkaros']Fona, podesłałaś może już Fusicy zdjęcia Makumby?[/quote] Dostałam info o koci. Przepraszam ale nie mam czasu na czytanie całego wątku i w związku z tym mam parę pytań. Gdzie "metrówka" mieszka, ile ma miesięcy i jak z jej zachowaniem i zdrowiem. Musze ewentualny domek uprzedzić o całym "dobrodziejstwie inwentarza". A to rozciągnięte zdjęcie, idzie na pierwszy ogień:evil_lol: Quote
fona Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Fusica, za dwie godzinki wysle Ci mail*. Najpierw pytalam, czy jeszcze aktualne :) *podaj mi, prosze, na pw Quote
fona Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Nie, nie, Makotka była przytargana w maju. A Makumba to nowość. Napisalam w mailu, co kk i sikaniem. Powinnaś dostać dwa maile. Nie zamierzam niczego ściemniać. Quote
fona Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 jestem Makumba i ciocie pozdrafiam! wyleczyla sie alergia i juz nie mam ranki :) sikam do kuwety i duzo mrucze i nas nakryla ciocia fona, jak spalysmy z beksia zetkniete doopkami ;0 Quote
Zosia4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 No Makumba - to jesteś już gotowa do własnego domku. Pokaż się jeszcze ciotkom i szuraj do domku. Quote
fona Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 jeszcze szczepienia... ale nikt sie nie interesuje :( a ona rosnie - bylam pewna, ze dlugo u mnie nie posiedzi, a tu o... Quote
Zosia4 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jakby domek był to dobry domek sam by zrobił szczepienia. A tu co ???? Kompletnie nikt nie zinteresowany ??? Taka czarna mała kicia kiedyś mi choinkę wywaliła. Oj, działo się....... Ale przynajmniej było wesoło. Quote
fona Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Makumba tez lubi choinki :) W pracy widziala :] - wytrurlała sobie dwie bombki,a le nie chodziła po nich o dziwo. Przestrzeń ją onieśmielała. Dlaczego wszytskie koty muszą wybiegać, jak wracam do domu?? Tylko czekają i myk, aBeksa juz w locie łapie kwiatek na klatce i żuje. Quote
brazowa1 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 wczoraj-po 22 dzwownil jakis facet do Millarcki z tekstem,ze "ona podobno koty sprzedaje",a on szuka czarnego kota,na prezent dla swojej kolezanki,na Mikolajki,koniecznie czarny,bo kolezanka lubi czarny kolor. Quote
Recommended Posts