yolanovi Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 z dogo jest jeszcze Malwa z Poznania Quote
mestudio Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 yolanovi napisał(a):z dogo jest jeszcze Malwa z Poznania Napisałam do niej i do innych, którzy mają dużą ilość postów. Quote
mestudio Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Iskiereczka ma domek. Został już sprawdzony, starsi Państwo, którzy zawsze mieli pieski i niedawno odszedł ich staruszek. Nie potrafią funkcjonować w domu bez psa. Pies właściwie nigdy nie zostawałby sam. A to ważne bo mała ma lęk separacyjny i skacze po oknach, wyje kiedy jest sama. Iskierka zamieszka na parterzew mieszkaniu z małym ogródkiem do swojej dyspozycji. Szukam od zeszłego tygodnia transportu dla malutkiej do Poznania, ale kiepsko. Quote
Juldan Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 mestudio napisał(a):Szukam od zeszłego tygodnia transportu dla malutkiej do Poznania, ale kiepsko. mestudio, a gdzie jest Iskierka? :oops: może uda mi sie pomóc w szukaniu transportu do Łodzi a stąd my możemy ja zabrać (w piątek) Quote
mestudio Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Juldan napisał(a):mestudio, a gdzie jest Iskierka? :oops: może uda mi sie pomóc w szukaniu transportu do Łodzi a stąd my możemy ja zabrać (w piątek) Mała jest w Warszawie. Quote
Marysia R. Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Ale się cieszę:Cool!: Teraz tylko ten transport... Quote
Nutusia Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 I ja się cieszę, bo też sobie domu bez psa nie wyobrażam ;) Trzymam kciukasy za objawienie się transportu. Quote
mestudio Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Iskierka już we własnym domku. Przy okazji odwożenia Rudiego do hoteliku, panienka zabrała się do Poznania. Dziękuję bardzo Marcelinie i Ani za pomoc w transporcie. Wklejam jeszcze paragon i wpis o szczepieniu -wirusówki. Renata zaszczepiła sunię za pieniążki, które otrzymała od AnnaA. Pozostało mi spłacić transport. Quote
Nadziejka Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Iskiereczko sciskamy ogromnie za zycie nowe :iloveyou::iloveyou::iloveyou::thumbs::thumbs: Quote
Nutusia Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Iskiereczko - doczekałaś się, Maleńka :multi: Quote
mestudio Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 U Iskiereczki wszystko super, już weszła Państwu na głowę.... Quote
Gusiaczek Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='mestudio']U Iskiereczki wszystko super, już weszła Państwu na głowę....[/QUOTE] zatem czas zmienić tytuł wątku ;) Quote
Nutusia Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Na głowę? Ta grzeczna, nieśmiała psineczka?... O tej samej jest mowa? ;) Quote
Recommended Posts