Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję Pyrdka za wiadomości,bo każdego dnia wchodzę do niego na wątek z nadzieją ,właśnie taką nadzieją,że są pozytywne wieści,bardzo ale to bardzo napawa mnie optymizmem taka wiadomość,ja wiem,że on da radę,i wiem ,że trzeba czasu,Parysku jesteś cudowny,wierzę w Ciebie każdego dnia i żałuję bardzo,że nie mogę Cie poznać osobiście

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

... zaglądam z zaproszenia ... niestety kasy brak i na dogo ostatnio bywam bardzo rzadko ale ... życzę Paryskowi wszelkiego dobra psiego ... a Wam powodzenia w działaniach ...

Posted

Parys miewa dni, kiedy widać, że robi mały krok do przodu, a są dni, kiedy niestety się cofa.
Są chwile, gdy z zaciekawieniem i łagodnością niucha psiaki przychodzące pod jego kojec, a są dni, kiedy agresywnie na nie reaguje.
Jednak faktycznie, jak ma zamknięty dostęp do budy, to lepiej reaguje na dotyk, mniej się rzuca, gdy wejście do budy jest otwarte, to niestety agresywnie reaguje na próby dotykania.
Jeśli chodzi natomiast o kaganiec - to dzień w dzień Karol trenuje z nim wkładanie pysia do kagańca, przyzwyczaja go do tego, że kaganiec to nic strasznego.

Od dzisiaj zaczynamy troszeczkę wspomagać psychikę Parysa i zapanować nad jego emocjami przez krople Bacha.
Zobaczymy, czy coś pomogą.

Posted

[quote name='darunia-puma']te krople są naprawdę dobre mam nadzieję że chłopakowi pomogą i wyciszą[/QUOTE]

To prawda, już nie pierwszy raz je stosujemy. Mamy nadzieję, że pomogą i psychicznie trochę małego potworka uregulują.

Wklejam pozdrowienia od Parysa, wczoraj nagrywaliśmy - tym razem, zamiast zdjęć :)

[video=youtube;REgb_g_7k1E]http://www.youtube.com/watch?v=REgb_g_7k1E&feature=youtu.be[/video]

Posted

Jak patrzy się na Parysa na zdjęciach czy filmie to wierzyć się nie chce w Jego "wyczyny". Człowiek się zastanawiaj jak taki śliczny puchaty niedźwiadek może chcieć zrobić krzywdę... ma się ochotę go przytulić, wytarmosić :)

We wrześniu odwiedzę łobuziora:) ciekawe czy mnie pozna?

Posted

Wczoraj jadł z ręki, Akrum go karmiła. Faktycznie, smaczki bierze bardzo delikatnie, był taki zadowolony.
Ale gdy tylko ręka bez smaczka zbliżała się w jego kierunku, źrenice się tak szybko i mocno rozszerzały, spinał się...
Biedak, co on przeszedł w życiu, że aż tak się to w jego psychice wyryło... :(:(:(

Posted

Niestety tak...

Każdy nowy, kto zajeżdża do hoteliku, jest pod wrażeniem urody Parysa.
Szybko by znalazł nowy dom, gdyby był "normalny".

Posted

na konto Parysa wpłynęły pieniążki z bazarku cegiełkowego w kwocie 125 zł - ślicznie dziękujemy :)

Niestety jesteśmy już solidnie na minusie jesli chodzi o Paryska :(

Posted

Może warto założyć mu wydarzenie na FB i poprosić ludzi o wpłaty na behawiorystę? Ludzie chętniej wpłacają, gdy wiedzą, ze psiakowi grozi eutanazja z powodu agresji ....

Posted

[quote name='Poprawna']Może warto założyć mu wydarzenie na FB i poprosić ludzi o wpłaty na behawiorystę? Ludzie chętniej wpłacają, gdy wiedzą, ze psiakowi grozi eutanazja z powodu agresji ....[/QUOTE]

wydarzenie jest, powstało równo z wątkiem tu na dogo: [URL="https://www.facebook.com/events/1395438870674235/"]KLIK[/URL]

zaprosiliśmy sporo osób, ale niestety przyszło tylko 96

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...