Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wygląda tak normalnie i fajnie, że aż chciałoby się już szukać mu domu. Piękny jest Parys.

A tu niestety jeszcze daleka droga przed nim.

/A/

Posted

[quote name='Cantadorra']FAjne fotki. A jak zachowanie Parysa? Stabilizuje się, ale w dobrą stronę?[/QUOTE]

Małymi krokami wszystko idzie w dobrą stronę.

W sobotę na wybiegu, gdy był wypuszczony Parys, była kolejna nowa osoba, tym razem chłopak w wieku gimnazjalnym, rozpakowywał drewno z przyczepki.
Parys z zaciekawieniem obserwował co się dookoła dzieje.

[IMG]https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1235945_467997663308017_511367259_n.jpg[/IMG]

Posted

Wpłaciłam Parysowi 50 zł, które zostały z nadwyżki środków uzbieranych na Sunię psa, który był co jakiś czas był pod moją opiekę. Jak się zaksięgują, poproszę o potwierdzenie.

Posted

[quote name='mroze']Wpłaciłam Parysowi 50 zł, które zostały z nadwyżki środków uzbieranych na Sunię psa, który był co jakiś czas był pod moją opiekę. Jak się zaksięgują, poproszę o potwierdzenie.[/QUOTE]

Pieniązki dotarły - bardzo serdecznie dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

• 4 weeks later...
Posted

Niestety nie możemy powiedzieć że dobrze.
Na początku miesiąca byliśmy w hoteliku w którym mieszka teraz Parys i niestety- to co widzieliśmy to stan dokładnie taki sam w jakim był w lipcu- czyli przed przywiezieniem do "Grzecznego pieska"...
Rozmawialiśmy z prowadzącym Go szkoleniowcem- przykro mi to stwierdzić ale Parys nie zrobił żadnych postępów. Osiągnął po prostu stan jaki sprzed przeprowadzki z Rancza do Karola. Nie wiem czy któraś z dziewczyn tutaj o tym pisała ale Parys ugryzł kolejną osobę- szkoleniowca właśnie.
Nadal nie ma mowy o dotknięci Parysa...
W grudniu będzie trzeba Go zaszczepić= uśpić bo inaczej nie da się dotknąć. Jeśli będzie odczyniał takie cuda jak u nas przed transportem (dostał tyle leków, że kolejna dawka odebrała by mu życie a nadal był przytomny) ro nie wiem ile jeszcze takich uśpień wytrzyma...