Figunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Kciuki kochanych Cioteczek dały efekt w postaci domku i kochających, dobrych ludzi, więc trzeba wierzyć, że działają nadal i wszystko dobrze się tam poukłada.:lol: Kciuki i ogłoszenia, bo przeca trzeba oddać sprawiedliwość Ciociom od Ogłoszeń, Ich pracy i staraniom o dobro Sońki...:lol: Quote
mdk8 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 kochane zajrzyjcie proszę na bazarek bo straszne tam pustki http://www.dogomania.pl/forum/thread...a-9pazdziernik Quote
Figunia Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Poker']A są jakieś wiadomości?[/QUOTE] Nie mam żadnych, niestety... Quote
Poker Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 [quote name='Figunia']Nie mam żadnych, niestety...[/QUOTE] Nie da rady zadzwonić? Quote
Figunia Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 [quote name='Poker']Nie da rady zadzwonić?[/QUOTE] Planuję zadzwonić po powrocie. Nie chciałabym być namolna...Dopiero co Sońkę widziałam... A jeszcze mam nadzieję, że Państwo zajrzą tu na wątek i sami coś napiszą. Quote
paula_t Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Mam nadzieję, że w tym wypadku brak wieści to dobre wieści ;) Myślę, że jakby się coś działo, to Państwo by się odezwali:roll: Quote
AgusiaP Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 [quote name='paula_t']Mam nadzieję, że w tym wypadku brak wieści to dobre wieści ;) Myślę, że jakby się coś działo, to Państwo by się odezwali:roll:[/QUOTE] Jestem dokładnie tego samego zdania :) Quote
Nadziejka Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Witaj Figuniu i Soniusiu:cool2::bye::bye:Figuniu kochana wypocznij u rodzinki , sciskam mocno za Sonie , za to zycie w nowym miejscu :modla::modla:żeby się wszystko ulozylo:iloveyou::iloveyou:Figuniu czekam na tel po powrocie:bye: Quote
sunia2000 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Sonia we wtorek ma wizytę u onkologa - czekam na wieści dotyczące wyników. Quote
Poker Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Mam nadzieję ,że nikt nie zechce katować jej chemią. Quote
Nadziejka Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Zagladam z pozdrowieniem :thumbs:co u sunienki , jak sobie radza wspólnie?:modla::buzi: Quote
margoth137 Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 zaglądam do Sonieczki, jak po wizycie? Quote
Martika&Aischa Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 i ja zaglądam :) będzie dobrze !!! nie może byc inaczej !!!!!!!!! Quote
Figunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ciocie kochane, wciąż czekamy na wyniki badań, bo Sonia miała robioną biopsję tego guza na cyculkach. I jeszcze tylko dodam, że rtg płuc nie wykazał niczego złego. Nie wiem jak to komentować, więc sobie daruję i choć strasznie chciałabym już się cieszyć, szaleć wprost ze szczęścia i wiwatować, to wstrzymam się z tym do czasu, kiedy będą wyniki biopsji. A poza tym wszystko u Sońki dobrze :lol: Quote
Poker Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Jak na razie to dobra wiadomość. A są jakieś informacje czy Sonia zadomowiła się już na dobre? Quote
Nadziejka Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ciocia wrocila:multi::multi:pozdrawiam i sciskam za Figuniateczko:multi::multi: Quote
Figunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Poker napisał(a):Jak na razie to dobra wiadomość. A są jakieś informacje czy Sonia zadomowiła się już na dobre? Jak zadzwonię w przyszłym tygodniu, to o wszystko się wypytam, a co usłyszę, to zaraz tu przekażę. Oby tylko wyniki biopsji były ok. Quote
Figunia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 [quote name='ewa gonzales']Ciocia wrocila:multi::multi:pozdrawiam i sciskam za Figuniateczko:multi::multi: Już od kilku dni jestem we Wrocku, ale szykuję się do kolejnego wyjazdu i jakoś stale brakuje mi czasu... Ewuniu, też gorąco Cię pozdrawiam!!!:lol::Cool!:i ściskam! Quote
Martika&Aischa Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [quote name='Figunia']Jak zadzwonię w przyszłym tygodniu, to o wszystko się wypytam, a co usłyszę, to zaraz tu przekażę. Oby tylko wyniki biopsji były ok. i za to trzymamy z całych sił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Figunia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ponieważ wciąż "uwierają" mnie niewydane do końca pieniążki, które otrzymałam z bazarków dla Soni, chcę Cioć się spytać, czy jeśli (co daj Boziu) okaże się, że Sonia jest zdrowa i nie potrzebuje żadnego wsparcia na leki (a okaże się to w najbliższych dniach, bodaj jutro), to wtedy będę prosić o sugestie, którą dziurę psich potrzeb zapchać, mówiąc najprościej. Zamierzam dzwonić do P. Magdy w środę, dla pewności, że już będzie wiadomo...więc w środę napiszę czego się dowiedziałam. W czwartek znowu wybywam z Wrocka na jakieś 10 dni, ale po powrocie (ok. 10,11. listopada), a przed moim wyjazdem całozimowym, chciałabym tą sprawę już zakończyć. Quote
LILUtosi Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Ja proponuje Ramzesa lub Zahira lub Zefira - wszystkie ze schronu we Wrocławiu. Quote
Figunia Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 LILUtosi napisał(a):Ja proponuje Ramzesa lub Zahira lub Zefira - wszystkie ze schronu we Wrocławiu. Wiem, wiem, te chłopaki bardzo potrzebujące, ale czekam na decyzję Cioteczek, które wpłacały pieniądze, kupowały fanty, cegiełki. Mam nadzieję, że jakoś uda się tą sprawę zgodnie załatwić...:) Quote
Recommended Posts