Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kciuki kochanych Cioteczek dały efekt w postaci domku i kochających, dobrych ludzi, więc trzeba wierzyć, że działają nadal i wszystko dobrze się tam poukłada.:lol:

Kciuki i ogłoszenia, bo przeca trzeba oddać sprawiedliwość Ciociom od Ogłoszeń, Ich pracy i staraniom o dobro Sońki...:lol:

• Replies 455
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Poker']Nie da rady zadzwonić?[/QUOTE]

Planuję zadzwonić po powrocie. Nie chciałabym być namolna...Dopiero co Sońkę widziałam...
A jeszcze mam nadzieję, że Państwo zajrzą tu na wątek i sami coś napiszą.

Posted

[quote name='paula_t']Mam nadzieję, że w tym wypadku brak wieści to dobre wieści ;)
Myślę, że jakby się coś działo, to Państwo by się odezwali:roll:[/QUOTE]

Jestem dokładnie tego samego zdania :)

Posted

Witaj Figuniu i Soniusiu:cool2::bye::bye:Figuniu kochana wypocznij u rodzinki , sciskam mocno za Sonie , za to zycie w nowym miejscu :modla::modla:żeby się wszystko ulozylo:iloveyou::iloveyou:Figuniu czekam na tel po powrocie:bye:

• 2 weeks later...
Posted

Ciocie kochane, wciąż czekamy na wyniki badań, bo Sonia miała robioną biopsję tego guza na cyculkach.
I jeszcze tylko dodam, że rtg płuc nie wykazał niczego złego.
Nie wiem jak to komentować, więc sobie daruję i choć strasznie chciałabym już się cieszyć, szaleć wprost ze szczęścia i wiwatować, to wstrzymam się z tym do czasu, kiedy będą wyniki biopsji.
A poza tym wszystko u Sońki dobrze :lol:

Posted

Poker napisał(a):
Jak na razie to dobra wiadomość.
A są jakieś informacje czy Sonia zadomowiła się już na dobre?

Jak zadzwonię w przyszłym tygodniu, to o wszystko się wypytam, a co usłyszę, to zaraz tu przekażę.
Oby tylko wyniki biopsji były ok.

Posted

[quote name='ewa gonzales']Ciocia wrocila:multi::multi:pozdrawiam i sciskam za Figuniateczko:multi::multi:

Już od kilku dni jestem we Wrocku, ale szykuję się do kolejnego wyjazdu i jakoś stale brakuje mi czasu...
Ewuniu, też gorąco Cię pozdrawiam!!!:lol::Cool!:i ściskam!

Posted

[quote name='Figunia']Jak zadzwonię w przyszłym tygodniu, to o wszystko się wypytam, a co usłyszę, to zaraz tu przekażę.
Oby tylko wyniki biopsji były ok.
i za to trzymamy z całych sił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

Ponieważ wciąż "uwierają" mnie niewydane do końca pieniążki, które otrzymałam z bazarków dla Soni, chcę Cioć się spytać, czy jeśli (co daj Boziu) okaże się, że Sonia jest zdrowa i nie potrzebuje żadnego wsparcia na leki (a okaże się to w najbliższych dniach, bodaj jutro), to wtedy będę prosić o sugestie, którą dziurę psich potrzeb zapchać, mówiąc najprościej.
Zamierzam dzwonić do P. Magdy w środę, dla pewności, że już będzie wiadomo...więc w środę napiszę czego się dowiedziałam.
W czwartek znowu wybywam z Wrocka na jakieś 10 dni, ale po powrocie (ok. 10,11. listopada), a przed moim wyjazdem całozimowym, chciałabym tą sprawę już zakończyć.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Ja proponuje Ramzesa lub Zahira lub Zefira - wszystkie ze schronu we Wrocławiu.

Wiem, wiem, te chłopaki bardzo potrzebujące, ale czekam na decyzję Cioteczek, które wpłacały pieniądze, kupowały fanty, cegiełki.
Mam nadzieję, że jakoś uda się tą sprawę zgodnie załatwić...:)