Mysza2 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='madziak25']Cioteczki, a może by zrobić bazarek? ja w niedzielę będę w Sosnowcu bo mam egzamin - mogłabym komuś przekazać kto zrobiłby na szybko bazarek-wybaczcie ja czasowo nie dam rady. Rzeczy nie ma dużo - są kolczyki, pierścionek z apartu, 2 paski i parę drobiazgów.[/QUOTE] Bardzo chcemy rzeczy na bazarek:):) Quote
madziak25 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Mysza2']Bardzo chcemy rzeczy na bazarek:):)[/QUOTE] :) ok to ja wszystko poszykuję:) Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='teresaa118']Moje stale 35 poszlo.[/QUOTE] Pięknie dziękujemy:loveu: Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='yolanovi']Moje "niestałe" też poszło :)[/QUOTE] Wielkie dzięki Joleńko:loveu: Quote
halszka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Wspaniale,że ta prześliczna sunia jest już bezpieczna:) gdy tylko będzie gotowa do adopcji pomogę chociaż w ogłoszeniach a na razie trzymam kciuki żeby Lara szybko się odnalazła w nowej sytuacji :kciuki: Quote
Mysza2 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Bardzo dziękujemy wszystkim za obecność i pomoc. Rozmawiałam też z Justyną chwilę temu, na jej oko waży ok 16 kg. Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='madziak25']Moja deklaracja tez poszła:)[/QUOTE] :loveu::loveu::loveu: [quote name='golddigga']AgusiaP, skrzynka pełna ;)[/QUOTE] już pusta :) Quote
Gabi79 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='madziak25']:) ok to ja wszystko poszykuję:)[/QUOTE] [quote name='teresaa118']Moje stale 35 poszlo.[/QUOTE] [quote name='yolanovi']Moje "niestałe" też poszło :)[/QUOTE] [quote name='halszka']Wspaniale,że ta prześliczna sunia jest już bezpieczna:) gdy tylko będzie gotowa do adopcji pomogę chociaż w ogłoszeniach a na razie trzymam kciuki żeby Lara szybko się odnalazła w nowej sytuacji :kciuki:[/QUOTE] [quote name='madziak25']Moja deklaracja tez poszła:)[/QUOTE] Serdeczne dzięki!!!!!!!!!!!! Quote
Panna Marple Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Właśnie poleciał przelew ode mnie: deklaracja stała do grudnia i jednorazowa, razem 250zł Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Panna Marple']Właśnie poleciał przelew ode mnie: deklaracja stała do grudnia i jednorazowa, razem 250zł[/QUOTE] Kochana ślicznie dziękujemy :calus::calus::calus: Quote
Gabi79 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Panna Marple']Właśnie poleciał przelew ode mnie: deklaracja stała do grudnia i jednorazowa, razem 250zł[/QUOTE] Nie wiem, jak Ci dziękować:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Gabi79']Nie wiem, jak Ci dziękować:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] Gabi jak tego naszego aniołka kiedyś będziemy miały przyjemność spotkać to zacałujemy go na śmierć :loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='AgusiaP']Gabi jak tego naszego aniołka kiedyś będziemy miały przyjemność spotkać to zacałujemy go na śmierć :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] O nie, tylko nie na śmierć, bo kto wtedy psiaki wspomoże ??????????:lol: Quote
Panna Marple Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Ja zza grobu też będę wspierać:lol: i już sobie postanowiłam, że będę straszyć tych, co psiaki męczą:evil_lol: Quote
AgusiaP Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Panna Marple']Obiecanki cacanki...;)[/QUOTE] Ja dotrzymuję słowa :evil_lol: Dziewczyny zmykam;) będę w poniedziałek :) Zadzwonię do Justynki jutro i dam Ci znać Gabrysiu ;)paaa:lol: Quote
Gabi79 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Wpłynęło 50 zł od Yolanovi:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Mysza2 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Panna Marple']Ja zza grobu też będę wspierać:lol: i już sobie postanowiłam, że będę straszyć tych, co psiaki męczą:evil_lol:[/QUOTE] I bardzo dobrze:):) Strasz, ale póki co to lepiej nam żyj:loveu::loveu: Ja też będę dopiero w niedzielę wieczorem:):) Quote
Gabi79 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Lara staje się bogata:loveu: Kolejne wpłaty: Teresaa118 - 35,-:Rose::Rose::Rose: Madziak25 - 5,- :Rose::Rose::Rose: Quote
kolejna kobietka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Cieszę się, że wszystko się układa i niunia już zabezpieczona na jeden miesiąc na pewno :) ja niestety jak zwykle finansowo pomóc nie mogę :sad: a bazarek zarezerwowany dla Inki, która powoli popada w długi, a do tego na sterylkę trzeba uzbierać :sad: Quote
Gabi79 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Cieszę się, że wszystko się układa i niunia już zabezpieczona na jeden miesiąc na pewno :) ja niestety jak zwykle finansowo pomóc nie mogę :sad: a bazarek zarezerwowany dla Inki, która powoli popada w długi, a do tego na sterylkę trzeba uzbierać :sad:[/QUOTE] Kochana, ważne, że jesteś u Lary na wątku:loveu: Quote
Recommended Posts