Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziak25']Cioteczki, a może by zrobić bazarek? ja w niedzielę będę w Sosnowcu bo mam egzamin - mogłabym komuś przekazać kto zrobiłby na szybko bazarek-wybaczcie ja czasowo nie dam rady. Rzeczy nie ma dużo - są kolczyki, pierścionek z apartu, 2 paski i parę drobiazgów.[/QUOTE]
Bardzo chcemy rzeczy na bazarek:):)

Posted

Wspaniale,że ta prześliczna sunia jest już bezpieczna:) gdy tylko będzie gotowa do adopcji pomogę chociaż w ogłoszeniach a na razie trzymam kciuki żeby Lara szybko się odnalazła w nowej sytuacji :kciuki:

Posted

[quote name='madziak25']:) ok to ja wszystko poszykuję:)[/QUOTE]

[quote name='teresaa118']Moje stale 35 poszlo.[/QUOTE]

[quote name='yolanovi']Moje "niestałe" też poszło :)[/QUOTE]

[quote name='halszka']Wspaniale,że ta prześliczna sunia jest już bezpieczna:) gdy tylko będzie gotowa do adopcji pomogę chociaż w ogłoszeniach a na razie trzymam kciuki żeby Lara szybko się odnalazła w nowej sytuacji :kciuki:[/QUOTE]

[quote name='madziak25']Moja deklaracja tez poszła:)[/QUOTE]

Serdeczne dzięki!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Panna Marple']Właśnie poleciał przelew ode mnie: deklaracja stała do grudnia i jednorazowa, razem 250zł[/QUOTE]

Kochana ślicznie dziękujemy :calus::calus::calus:

Posted

[quote name='Panna Marple']Właśnie poleciał przelew ode mnie: deklaracja stała do grudnia i jednorazowa, razem 250zł[/QUOTE]

Nie wiem, jak Ci dziękować:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='Gabi79']Nie wiem, jak Ci dziękować:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE]

Gabi jak tego naszego aniołka kiedyś będziemy miały przyjemność spotkać to zacałujemy go na śmierć :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AgusiaP']Gabi jak tego naszego aniołka kiedyś będziemy miały przyjemność spotkać to zacałujemy go na śmierć :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

O nie, tylko nie na śmierć, bo kto wtedy psiaki wspomoże ??????????:lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Obiecanki cacanki...;)[/QUOTE]

Ja dotrzymuję słowa :evil_lol:

Dziewczyny zmykam;) będę w poniedziałek :)
Zadzwonię do Justynki jutro i dam Ci znać Gabrysiu ;)paaa:lol:

Posted

[quote name='Panna Marple']Ja zza grobu też będę wspierać:lol: i już sobie postanowiłam, że będę straszyć tych, co psiaki męczą:evil_lol:[/QUOTE]
I bardzo dobrze:):) Strasz, ale póki co to lepiej nam żyj:loveu::loveu:
Ja też będę dopiero w niedzielę wieczorem:):)

Posted

Cieszę się, że wszystko się układa i niunia już zabezpieczona na jeden miesiąc na pewno :) ja niestety jak zwykle finansowo pomóc nie mogę :sad: a bazarek zarezerwowany dla Inki, która powoli popada w długi, a do tego na sterylkę trzeba uzbierać :sad:

Posted

[quote name='kolejna kobietka']Cieszę się, że wszystko się układa i niunia już zabezpieczona na jeden miesiąc na pewno :) ja niestety jak zwykle finansowo pomóc nie mogę :sad: a bazarek zarezerwowany dla Inki, która powoli popada w długi, a do tego na sterylkę trzeba uzbierać :sad:[/QUOTE]

Kochana, ważne, że jesteś u Lary na wątku:loveu: