Jump to content
Dogomania

Maja z puntu przetrzymań w małopolsce.......proszę o pomoc...............

Recommended Posts

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję !

Niestety mam podobnie..............

Dzisiaj przelewam do weta 160 zł za sterylkę Majki.[/QUOTE]

ale to ze swoich przelewasz? Bo Majka nie ma na koncie takiej kwoty? Podaj mi numer konta to ja coś wyskrobię jeszcze.

• Replies 564
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj zapłaciłam 160 zł za sterylizację Majki.
Dzisiaj przelałam Angelice 22,50 za dojazd do weta. Dojazd kosztował 45 zł, al ejechały dwa psiaki, to koszt Majki wynosi połowe, czyli 22,50 zł.

Pieniązki przelałam z wątku Niufka, który trafił do DS, a jego pieniądze przechodzą na psiaki w potrzebie

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244062-Nowofunland-z-punktu-przetrzymań-w-Małopolsce-już-w-swoim-domku-!/page20[/URL]

Teraz jest potrzeba pobrania pieniążków z konta Niufka, bo inaczej musiałabym zapłacić chyba ze swoich...................

Posted

[quote name='gosiaczek1984']Wplacilam moja stala dzisiaj i za cegielki[/QUOTE]

I juz jest! Pięknie dziękuję !

[quote name='Agnieszka103']Jestem na zaproszenie. Stałej póki co nie mogę zaoferować ale wpłacę 10 zł. Poproszę dane do przelewu[/QUOTE]

Dziękuję! Konto przeslę jutro rano.

Mam jeszcze wpłatę 10 zł od asl.

Dziękuję za wpłaty!

Posted

noooo..coś drgnęło przynajmniej finansowo... i fajnie ze Maja dobrze zniosła sterylkę

ja tez jutro dojezdzam do mojej rodzinki nad morze...moze sie Malwa spotkamy w Bałtyku ;););)

Posted

[quote name='zozola77']noooo..coś drgnęło przynajmniej finansowo... i fajnie ze Maja dobrze zniosła sterylkę

ja tez jutro dojezdzam do mojej rodzinki nad morze...moze sie Malwa spotkamy w Bałtyku ;););)[/QUOTE]

A to zależy gdzie jedziesz....................ja jestem w Kołobrzegu.

[quote name='moca35']witam, co prawda mnie nie stać na kolejną ds ale ponieważ sunia jest bardzo podobna do mojej Ziutki deklarują 15zł/mc[/QUOTE]

Dziękuję pięknie !

A to Majka ma juz całe 30 zł deklaracji stałych!

Posted

Pliszka napisał(a):
Podrzucam bardzo zazdroszcząc morza :) Pomyślę jak mogę pomóc.

Dziękuję za przybycie!

obiezyswiat75 napisał(a):
pokazujemy Majeczkę. Z ogłoszeń wciąż cisza?

Cisza...............niestety.................

Posted

[quote name='MALWA']A to zależy gdzie jedziesz....................ja jestem w Kołobrzegu.

QUOTE]

fajnie tam..byłam pare lat temu...ale sie nie spotkamy jednak....ja do Świnoujścia pociągiem dziś mkne..tylko 14 godzin...a jeszcze ciekawe ile opóźniony będzie...brrr

może tez mi sie uda z doskoku na watkach byc, bo potem duze zaległosci sie robia

Majeczka do domu!!! poszszszszła!!!