Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 310
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No muszę powiedzieć, że ja to chętnie bym go w ukryciu przetrzymała aż ogrodzenie stanie:evil_lol:
No ale przecież tak nie można:roll:
Bullet, mykaj do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

BeataA napisał(a):
Bullet się nudzi...

A może ktoś z okolic Piaseczna chciałby z nim chociaż powychodzić na spacerki?

Szczerze zachęcam do spacerów z Bulletem.
Jeszcze jak był w Lublinie to miałam przyjemność wyjść z nim na spacer.Ja (zaznaczam, że asty znam tylko z widzenia - zawsze przerażały mnie swoją ruchliwością:oops: ) byłam wprost oczarowana jego posłuszeństwem i wpatrzeniem w przewodnika.
Zważywszy na super przemianę która w Bullecie zaszła odkąd przebywa w fundacji ( tu wielkie :Rose: dla BeatyA i doddy - jesteście wspaniałe:loveu: )
powinna powstać kolejka oczekujących na możliwość spacerku z tak wspaniałym zwierzakiem. Gorąco polecam, nie tylko miłośnikom astków, ale przede wszystkim takich nie do końca przekonanych do rasy. Po godzinnym spacerku 99,99% niepewnych zostanie zaprzysięgłymi miłośnikami astków.:lol:

Posted

dariaopole napisał(a):
Nikt nie chce pospacerować z Bulletem ??? to taki wspaniały pies !!!

ja to bym i chciala ale co z tego jak nie moge :placz: ale wirtualnie pobiegniemy na 1 strone :painting:

Posted

[quote name='dariaopole']no ja tez bym z nim wyszła tylko trochę mam daleko do warszawy :cool1: wybieram sie w przyszłym tygodniu do stolicy więc na pewno odwiedzę Bulleta, Nanę i Altera :cool3:[/quote

Ucałuj w taki razie te pyski ode mnie:p

Posted

Doddy:-o :-o :-o
Wprawdzie dziś cały dzień mam wrażenie, że jest już piątek (ciekawe czy jutro nie zaśpię do pracy stwierdzając całkiem słusznie, że zazwyczaj po piątku jest sobota:oops: ), ale jeśli jest dziś 3-ci sierpnia (bo Ty masz urlop do 2-go) to ja chyba jestem w baaaardzo różnej strefie czasowej.:shock:

Swoja drogą to może zmienię tytuł na bardziej aktualny, ale poczekam na propozycje (moja inwencja twórcza pozostała gdzieś w okoliczch 26 lipca:shake: :oops: )