dariaopole Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ano nikt bidaka nie wyprowadził na poranny spacer bo ten komputer w pracy do szału już mnie doprowadza i się buntuje i stron nie wczytuje !!!:mad: Quote
dariaopole Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bullet coś się obija i domku nie szuka !!! Za dobrze mu u dziewczyn, tam wszystkie nam nim a***ą i o***ą jaki on wspaniały, ładny i mądry :razz: :evil_lol: Quote
agpol Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 No muszę powiedzieć, że ja to chętnie bym go w ukryciu przetrzymała aż ogrodzenie stanie:evil_lol: No ale przecież tak nie można:roll: Bullet, mykaj do nowego domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dariaopole Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bullecik pokazuje sie wieczorową porą :cool3: Quote
doddy Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bullet jakoś ma pecha... Nikt zbytnio się nim nie interesuje, a to taki fajny pies. Ja go najbardziej lubię z naszego przybytku. Quote
agpol Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Bullet, znów tak daleko spadłeś :shake: Mykaj na górę!!!!!!! Quote
BeataA Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Bullet się nudzi... A może ktoś z okolic Piaseczna chciałby z nim chociaż powychodzić na spacerki? Quote
dariaopole Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ja niestety mam troche daleko:cool1: , Bulleciku biedny pospaceruj chociaż na pierwszą stronę !!! Quote
niufa Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 BeataA napisał(a):Bullet się nudzi... A może ktoś z okolic Piaseczna chciałby z nim chociaż powychodzić na spacerki? Szczerze zachęcam do spacerów z Bulletem. Jeszcze jak był w Lublinie to miałam przyjemność wyjść z nim na spacer.Ja (zaznaczam, że asty znam tylko z widzenia - zawsze przerażały mnie swoją ruchliwością:oops: ) byłam wprost oczarowana jego posłuszeństwem i wpatrzeniem w przewodnika. Zważywszy na super przemianę która w Bullecie zaszła odkąd przebywa w fundacji ( tu wielkie :Rose: dla BeatyA i doddy - jesteście wspaniałe:loveu: ) powinna powstać kolejka oczekujących na możliwość spacerku z tak wspaniałym zwierzakiem. Gorąco polecam, nie tylko miłośnikom astków, ale przede wszystkim takich nie do końca przekonanych do rasy. Po godzinnym spacerku 99,99% niepewnych zostanie zaprzysięgłymi miłośnikami astków.:lol: Quote
ruda76 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Naprawdę nikt nie chce pomóc i pospacerowac z Bulletem? Quote
dariaopole Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 :shake: a może poprosić tych co na wątku Altera piszą że go odwiedzają ??? u Altera była chyba eloise i gamoń, może do nich sie uśmiechnąć :cool3: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Nikt nie chce pospacerować z Bulletem ??? to taki wspaniały pies !!! Quote
Tengusia Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 dariaopole napisał(a):Nikt nie chce pospacerować z Bulletem ??? to taki wspaniały pies !!! ja to bym i chciala ale co z tego jak nie moge :placz: ale wirtualnie pobiegniemy na 1 strone :painting: Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 no ja tez bym z nim wyszła tylko trochę mam daleko do warszawy :cool1: wybieram sie w przyszłym tygodniu do stolicy więc na pewno odwiedzę Bulleta, Nanę i Altera :cool3: Quote
ruda76 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 [quote name='dariaopole']no ja tez bym z nim wyszła tylko trochę mam daleko do warszawy :cool1: wybieram sie w przyszłym tygodniu do stolicy więc na pewno odwiedzę Bulleta, Nanę i Altera :cool3:[/quote Ucałuj w taki razie te pyski ode mnie:p Quote
agpol Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Skacz maleńki na pierwszą stronkę Bullet domu szuka!! Quote
niufa Posted July 31, 2007 Author Posted July 31, 2007 Doddy:-o :-o :-o Wprawdzie dziś cały dzień mam wrażenie, że jest już piątek (ciekawe czy jutro nie zaśpię do pracy stwierdzając całkiem słusznie, że zazwyczaj po piątku jest sobota:oops: ), ale jeśli jest dziś 3-ci sierpnia (bo Ty masz urlop do 2-go) to ja chyba jestem w baaaardzo różnej strefie czasowej.:shock: Swoja drogą to może zmienię tytuł na bardziej aktualny, ale poczekam na propozycje (moja inwencja twórcza pozostała gdzieś w okoliczch 26 lipca:shake: :oops: ) Quote
dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 do Bullecika w odwiedziny sie wybieram w przyszłym tygodniu bo w tym nie dam rady bo autko jest w naprawie :angryy:, myślę że będę w warszawie w poniedziałek lub wtorek . Quote
Recommended Posts