doddy Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 W czwartek lub sobotę przyjeżdża pierwsza osoba ogląd Bulleta. ;) Quote
dariaopole Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 No to trzyamam kciuki, przepraszam ale ogłoszeń jeszcze nie zrobiłam bo ostatnio nie mam okazji posiedzieć dłużej na necie :shake: Quote
andzia69 Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 no to trzymajmy kciukaski za psisko!!!!:lol: Quote
doddy Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Zobaczymy czy bedzie za co trzymac kciuki... BeataA utopila wczoraj tel w WC. I nie mamy telefonu do faceta zainteresowanego... Nadzieja ze sam zadzwoni Quote
dariaopole Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 to BeataA puszczała statki w sedesie że utopiła numer ???? lepszy jest basen lub kałuża przynajmniej kartki nie wciągnie za to sztormu się nie da zrobić :p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 U BeatyA zaszła pomyłka pomiędzy czymś a telefonem , tragiczna w skutkach - dla telefonu oczywiście ale na szczęście Pan sie odezwał i chyba przyjedzie. Szczegoły jak zwykle dobrze poinformowana Doddy przekaże jak tylko z wyrka wstanie co nie wiadomo kiedy nastapi bo ona ma podobne skłonności jak Mandolina. Quote
dariaopole Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no to tylko pozazdrościć że jeszce w wyrku, ja też mam takie skłonności ale burki dzis o 6 mnie zbudziły ( a dodam że mam dziś wolne ) :angryy: no i trzymam kcuki za Bulleta !!! Quote
doddy Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Doddy nie spi dlugo :eviltong: Nie wiem dlaczego Beata utopiła telefon... Może jej zadzwonił jak akurat siedziała na wc... Bullet wczoraj biegał radośnie z Alfa i super się z nią dogadywał. Quote
doddy Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Z Panem ktory mial przyjechac ogladac Buleta - nic nie wyszlo. Ale przynajmniej Bulet zalapal sie na bieganie z ciocia doddy i Mamba: Quote
Tengusia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Alez przystojniak z niego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
doddy Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Przystojny i w dodatku fajowy pies. Bulet jak przyjechal byl strasznie zgaszonym psem, bez radosci zycia (ale czemu sie dziwic po takich perypetiach w ciagu miesiaca)... Na pierwszym spacerze, owszem szedl ale raczej bo tak... niz z radoscia. A dzis :crazyeye: Przywital nas machaniem ogona, radosnym poszczekiwaniem. Wypuszczony z kojca od razu przyniosl patyczki do zabawy. Zupelnie nie interesowalo go np. obszczekiwanie sie z 2 psem, tylko patyczki i zabawa z czlowiekiem. Nawet na czlapiaca sie wokol Mambe nie zwrocil uwagi. Co do samej zabawy patyczkiem, dawal sobie zabrac patyczka, otworzyc paszcze itd. Bulet jest bardzo fajnym psem, wraca na zawolanie, pieknie wspolpracuje z czlowiekiem. Nie jest nadmiernie hałaśliwy w zabawie. Pozostawiony sam w kojcu z poczatku protestuje ale potem sie wycisza. PILNIE SZUKAMY DLA NIUNIA DOMU, bo to wybitnie domowy psiak a nie do budy :eviltong: Bulet zostal zabezpieczony na kleszcze i dostal nowa obrozke zamiast kolczatki. Quote
niufa Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Wygląda pieknie (nowa obroża też jest super) i widać, że jest szczęśliwy.:loveu: :loveu: Jestem pełna podziwu dla dziewczyn z fundacji które potrafiły sprawić, że Bullet zapomniał o swoim nieszczęściu i porzuceniu i stał się pięknym, radosnym psiakiem. :Rose: :Rose: Quote
doddy Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Bullet jest bardzo fajnym psem. Strasznie radosnym, zakręconym na punkcie zabaw piłeczką, patyczkami itd. Jest zadziorny do psow, ale raczej w kontrolowanym aspekcie. Odkąd się rozkręcił to nie ma objawów niepokojących np. spinania się jak pierwszego dnia itd. Stres minął to i pies się normalny robi. Bullet cierpi jedynie na brak towarzystwa ludzkiego, bo tego ma malo w hoteliku ale mam nadzieję, że już niebawem znajdziemy mu domek. Póki co zaczniemy inwestować w piłeczki :evil_lol: Quote
dariaopole Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 ale z niego słodziak, oby ten domek szybko się znalazł aby nie zdążył znów przygasnąć !!! ja bym z miejsca go wzięła ale musiałabym w zamian dać Wam moją Heputę bo diablica mi terroryzuje resztę psiaków :evil_lol: Quote
dariaopole Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 ogłoszenia Bulleta : http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/ogloszenia.php?nr=11235 http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=28380&id_kat=11 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/600091_lagodny_6_letni_amstaf_szuka_domu.html http://ogloszenia.e-karmy.pl/index.php?method=showdetails&list=advertisement&rollid=10107&fromfromlist=classifiedscategory&fromfrommethod=showhtmllist&fromfromid=15 wystawiłam go jeszcze na ojej, jak ogłoszenie będzie aktywne to wkleję linka :) Quote
dariaopole Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Bullet na ojej : http://www.ojej.pl/Zwierzeta/psy_i_koty/Oddam_za_darmo/ogloszenie_nr_363641.html Quote
dariaopole Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Nie ma sprawy, oby tylko ktoś zadzwonił i zabrał w końcu Bulleta do domku na kanapę !!! Quote
lamia2 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Czy on jest wykastrowany? Jaki ma stosunek do dzieci? Gdzie on teraz jest? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Bullet przebywa w fundacji AST okolice Piaseczna . Jest wykastrowany . Doddy pisała , ze raczej dom bez dzieci ale odkad jest u nas zmienił sie wiec może i dom z dziecmi będzie dobry . Nie wiem , na to pytanie moze odpowiedzieć tylko Doddy. Quote
lamia2 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Bullet przebywa w fundacji AST okolice Piaseczna . Jest wykastrowany . Doddy pisała , ze raczej dom bez dzieci ale odkad jest u nas zmienił sie wiec może i dom z dziecmi będzie dobry . Nie wiem , na to pytanie moze odpowiedzieć tylko Doddy. Mam dwa potencjalne domy: jeden z dziećmi, bez innych zwierząt drugi z suką astą, ale Pani spodziewa się dziecka. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Dzieki Lamia , decyzje o adopcjach podejmuje Doddy więc pewnie ona sie z Toba skontaktuje ale pewnie jezeli juz to pierwszy bo drugi to aż dwa w jednym :) Quote
lamia2 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Dzieki Lamia , decyzje o adopcjach podejmuje Doddy więc pewnie ona sie z Toba skontaktuje ale pewnie jezeli juz to pierwszy bo drugi to aż dwa w jednym :) Ona mi podała link do wątku Bulleta. Jeśli chodzi o drugi domek, to najważniejsza jest sprawa stosunku do dzieci. Pani chce dorosłego asta ale sprawdzonego pod tym kątem, najlepiej takiego który wychowywał się z dziećmi jak np. Zora (ale asiuniap, która założyła wątek Zory nie odzywa się). Quote
doddy Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Buleta nie damy do dzieci. Watek Ci podeslalam jako dla domu z sunia, nie pisałaś ze Pani natomiast spodziewa sie dziecka. Do spodziewajacych sie ludzkich potomkow psow nie wydajemy, bo niestety nie wiemy czy dziecko nie bedzie uczulone i takie tam. Po urodzeniu to inna kwestia. Quote
lamia2 Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 doddy napisał(a):Buleta nie damy do dzieci. Watek Ci podeslalam jako dla domu z sunia, nie pisałaś ze Pani natomiast spodziewa sie dziecka. Do spodziewajacych sie ludzkich potomkow psow nie wydajemy, bo niestety nie wiemy czy dziecko nie bedzie uczulone i takie tam. Po urodzeniu to inna kwestia. O.K. to jej napiszę, że nic z tego. Quote
Recommended Posts